הודעה מבילבי שכזו

שי ז.

New member
הודעה מבילבי שכזו

בקשר לילדה שחוגגת בת מצווה ולמשפחה אין אפשרות לחגוג: המחשב שלי לא תקין, לא מצליחה לפתוח שירשור. תפסתי את האמא של ילדת הבת מצווה ספרתי לה על האנשים הטובים באמצע הדרך שיעזרו להשלים את החסר להשכרת המועדון. את צעקות השמחה שבקעו מהטלפון לא ניתן לתאר...(כבר אמרתי ים תודות?) אז "המסיבה" תתקיים ב 29/7 יום חמישי בשעה 20:00 בתוכנית: סרט פופקורן פיתות וחומוס, מוזמנים ילדי הכיתה ואחיינים. בקשתי אם תוכל לפתוח שירשור עידכון ולבדוק -לשאול אם מישהו יכול לעזור בעוגות קישוט המקום בבלונים או כל רעיון אחר על מנת להעשיר את האירוע. כמו כן האם סיפרה לי שהילדה ביקשה מתנה צנועה ליום ההולדת..בגדים חדשים..אבל אין לה אפשרות לקנות לה...האם יש לכם קשר עם חנות בגדים או מקור אחר שיכול לתרום לילדה איזה חבילה קטנה עם בגדים חדשים? הנושא הכספי (200 ש"ח שהיו חסרים) נפתר בזכות תורמים מקסימים מהפורום ואני מחכה לטלפון מהמתנ"ס כדי להעביר להם את הסכום. לגבי כל השאר אנחנו צריכים לגשת לעבודה. כל מי שיכול לתרום או לעזור נא לשרשר להודעה ונעביר את הדברים בצורה מסודרת.

blue skies

New member
תוכלי אולי לבדוק

מה מידת הילדה ומה היא אוהבת או מה הרקע שלהם (דתיים, מסורתיים וכו') יום שישי אולי אני אחפש משהו איפה נערכת המסיבה ובאיזו שעה אני אנסה אולי להגיע לעזור בהכנת המקום וקישוט

osnat2

New member
שי, יש עוד ילדים במשפחה?

גם להם מגיע משהו. אשמח לפרטים כמו גיל, מידות.

שי ז.

New member
אני מקווה שבילבי תצליח לעדכן כאן

או טלפונית. אני לא יודע אז נחכה לשמוע ממנה.

אמברון

New member
שי, אפשר לקבל במסר פרטים

בנוגע למיקום? אם זה באזור שלי, אשמח לעזור. אם לא, אבדוק מי ממשפחתי יכול. ועוד שאלות - אבל במסר.

חברים, ים תודות!!! עידכונים

למשפחה עוד 3 ילדים גילאי 6-9 (אם אני לא טועה) הם משפחה מסורתית. הילדה לובשת מידה 34. ואיזור המגורים שרון - קדימה. אשמח לעזרתכם. ושוב ים תודות.

ebonyW

New member
אני בת ותודה ../images/Emo13.gif

לילדה כבר יש שמלה לאירוע? ולמי מוסרים את הדברים? אני רוצה לקנות מתנות לה ולאחים.

הדר דן

New member
נא לא להגיב למשתמש בהודעה מעליי

כתבתי ממחשב של חברה ושכחתי להחליף את שם המשתמש שלה
תודה

הדר דן

New member
אשמח לעזור ../images/Emo13.gif

שלום לכולם
הגעתי לפורום הזה בשיטוט מקרי ברשת. פשוט מחמם את הלב לגלות שיש כ"כ הרבה אנשים טובים באמצע הדרך
כל הכבוד !!! ולעניין - אני נמצאת באיזור השרון ואשמח לעזור. מה עוד נותר לעשות? יום נפלא לכולכם
הדר

היי לכולם../images/Emo6.gif

אני קוראת סמוייה כבר הרבה זמן, ועד כה רק התרשמתי לי
מרמת הנתינה והאהבה שיש פה, וחיכיתי לרגע שאוכל גם אני לעזור במשהו, אז לגביי הבת מצווה אשמח להציע את עזרתי בקישוט לאולם, אני לא יודעת מה גודלו ומה הילדה אוהבת אבל בלונים צבעוניים תמיד מחממים את הלב, אז שמישהו יגיד לי איך אפשר להגיע ולקשט. שבת נפלאה לכולם לבנדרית

למעלה