הודעה מאת סתו:

הודעה מאת סתו:

לכל המעוניין- עד מחר בערב אני אהיה במושבה מצפה בבית של משפחת שושני, אז כל מי שרוצה לבקר ומוכן לסבול את הנוכחות של יפעת מוזמן.
יום טוב לכולם Love סתו

אשף

New member
מושבה ? בקושי מושב המקום הזה...

אולי תקפצי לבקר ?

הפעם בשם יפעת:

יא נבלה!!!! אתה גר בשרונה!!!! וחוץ מזה, אין לי איך לבוא [ההורים לא בבית ולנו אין רישיון....]!!!! עכשיו אתה חייב לבוא לבקר! וסתו אומרת שתביא איתך את מיקה יהודה.

אשף

New member
רשיון ? אבא לא יכול לארגן משהו ?

יותר קרוב לבוא לשרונה... חוצמזה ש-אין לי כח... סתו את צריכה אולי טרמפ מחר לת"א ? (על הבוקר)

בטח יארגן משהו....

יארגן שלא יהיה לי רישיון בחיים!!!! מה יותר קרוב לשרונה?! שרונה- מצפה זה בדיוק כמו מצפה- שרונה! אין לך כוח אה?! ההפסד כולו שלך! אני וסתו נשחק סטריפ טאקי לבד...

kedeman

New member
עדיף לבד!!!

אני מכיר אתכן.... לא כל כך שווה לשחק איתכן סטריפ פוקר אין סיכוי לראות שם שום דבר מעניין...... (אל תקחו קשה....)

שי מותק,

זה שאתה לא יודע לשחק לא אומר שאנחנו לא..... ותודה שאתה חוסך מאיתנו את הטראומה לראות אותך מתפשט....כתום!!!!

kedeman

New member
יופי סתו, יצאת גבר

אבל שנינו יודעים מה הולך בשיחות פרטיות בינינו!!!! :)

קודם כל, יפעת כתבה את ההודעה, שנית

רוצה לספר לי מה הולך בשיחות שלנו כי כנראה שישנתי ואני לא זוכרת כלום... יפעת:"כתום!"

s h e e p i t

New member
הודעה מאת רותם :

סתווווו יווו הייתי באה לבקר כל כך הרבה זמן שלא ראיתי אותך.... אבל אני אוותר את יודעת... יפעת...

s h e e p i t

New member
חמסה חמסה חמסה! ../images/Emo57.gif

מלח מים מלח מים עשב חסה עשב חסה טפו טפו טפו! |שום| זהו סיימתי...

בוקר אור לכולם../images/Emo42.gif

אנוכי וסתו [שנשארה לבושה אתמול בלילה...
] מזמינות אותכם להצטרף אלינו לארוחת בוקר/בוהריים/צהריים/ארבע/ערב/לילה או סתם לקפוץ לאיזה נשנוש
. בתכנית האומנותית: הופעה של "יפעת והשושניים".להקת רוק מתחילה ומאד מבטיחה
. כיבוד קל
משחק מטכות מטורף
ומשחקי כדור למיניהם
לסיום, נתבכיין כמה שאנחנו שונאים את הקיץ

s h e e p i t

New member
חחחחח... עכשיו תבינו מה סתו עושה לי

!!!! סתם זאת יפעת הסתומה! פרה מפגרת!

למעלה