הודעה מאתי-

mishmesh

New member
גם בפעם הקודמת היא אמרה 16:30

והתבלבלה. את יכולה לשאול אותה אם היא בטוחה בשעה?

elinorikbalik

New member
../images/Emo8.gif

יש אתם שוב באים והפעם אתי אני מכריחה אותך להתקשר אלי כשתגיעי לאולפן כדי שניפגש ...

Bohemian kid

New member
../images/Emo45.gif אני רוצה../images/Emo70.gif אני אני נאי אני../images/Emo70.gif

מותר להביא מלווה

Bohemian kid

New member
שני דברים..

1. אני אנסה להכין סטיקרים של ה"לימור".... 2. אפשר להביא שני מלווים (ואפילו 3 רק אם זה אפשרי..)

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

איזה חמודים שמזמינים אותנו כל הזמן! יש עוד מקום?

PopPy

New member
../images/Emo41.gifרשימה עדכנית../images/Emo41.gif

נעלמתי לכם וטלי כתבה את ההודעה במקומי כי יש לי דלקת ריאות ועכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב אז נכנסתי כדי לארגן הכל. בכל מקרה, האמת היא שאני לא יודעת עדיין כמה כרטיסים יש כך שאני מתנצלת מראש אם הפעם יש מעט כרטיסים ולא כל הנרשמים והמלווים יוכלו להגיע. הפעם קבלתי את ההודעה על ה
הרשימה העדכנית
1. *אני (*+2 מלווים) 2. מלווה לזוהר 3. *ניר 4. *נעמה (גובאני החדשה) (*+ מלווה) 5. שרון 6. מאורי (+ מלווה) 7. טל (+ מלווה) 8. עדי (+ מלווה) 9. עמית (רק בישראל) (+ מלווה) 10. גלעד (+ מלווה) 11. איציק (+ מלווה) 12. *אבי 13. שקד (+ מלווה/2/3
) 14. רום 15. *נטע (+ מלווה) 16. סם מה זה אומר? שיש כרגע 10 פורומיסטים שמגיעים בטוח. צריכה תשובה סופית (ומהירה!) מ: נטע, אבי, נעמה, ניר וממני (
) רוצים להביא מלווים: *אני (2) *זוהר (1) *נעמה (גובאני החדשה) (1) מאורי (1) טל (1) עדי (1) עמית (רק בישראל) (1) גלעד (1) איציק (1) שקד (1-3) *נטע (1) זאת אומרת שיש לנו כרגע 16 פורומיסטים + 14 מלווים - סה"כ 30 איש שרוצים להגיע (!!!). אני רואה שאנחנו גודלים מפעם לפעם, אני אברר כמה כרטיסים יש לנו ובהתאם נדע כמה פורומיסטים ומלווים יכולים להגיע, תשובה תהיה לי רק בסביבות 10 (במידה וההפקה עובדת היום, ואני לא חושבת כי היום זה יום שבתון) אחרת אני חוששת שנדע כמה כרטיסים יש בדיוק רק מחר.

adis90

New member
אוקיי..אני יוכל להגיע גם בלי מלווה

אבל רצוי שעם

adis90

New member
../images/Emo184.gifותרגישי טוב!!../images/Emo13.gifאגב,באיזו שע

באיזו שעה
(
)

PopPy

New member
16:30

ולא התבלבלתי לא הפעם ולא בפעם הקודמת- בתוכנית ה99 כשהוזמנו והמתאמת קהל נתנה בחירה בין התוכנית ה99 לתוכנית ה100 והגענו לתוכנית ה99 (ובהמשך גם ל100
), היא אמרה שה99 תצולם ביום חמישי ב17:30 והתוכנית הבאה תצולם בחמישי שאחרי ב16:30. הודעתי לכם שזה ב16:30 אחרי שקיבלתי הודעה מהמתאמת קהל אבל אח"כ כשדיברתי איתה התברר שזה ב17:30. הפעם מראש נודע לי שזה ב16:30.

adis90

New member
../images/Emo92.gif, אוקיי! אז......./images/Emo29.gif

אני יהיה שם ב-4 וחצי (עם מלווה אם אפשר) {[(בל..אמרת, אתי שכבר תודיעי לנו..)]}
סתם משו.. |סופגניה| מתגעגעת לאיקונים הישנים

עמיתוש

New member
ואני לא יכול..

כי יש לי חוג בימי חמישי.. ולהפסיד פעמיים בשבילי זה לא טוב.. אבל שלוש זה כבר ממש מוגזם..
אולי פעם הבאה.. ותהנו!

../images/Emo95.gif

תרשמי עלי כוכבית, כי המלווה שהיה אמור לבוא איתי ולהסיע אותי לא בא, אבל אולי אני אשיג מלווה אחר

elinorikbalik

New member
אולי ניפגש אחרי הצילומים

לפי דעתי כדאי שנקבע וניפגש אחרי הצילומים כדי להכיר אחד את השני ושיהיה לנו קצת זמן לדבר

למעלה