../images/Emo41.gifרשימה עדכנית../images/Emo41.gif
נעלמתי לכם וטלי כתבה את ההודעה במקומי כי יש לי דלקת ריאות ועכשיו אני מרגישה קצת יותר טוב אז נכנסתי כדי לארגן הכל. בכל מקרה, האמת היא שאני לא יודעת עדיין כמה כרטיסים יש כך שאני מתנצלת מראש אם הפעם יש מעט כרטיסים ולא כל הנרשמים והמלווים יוכלו להגיע. הפעם קבלתי את ההודעה על ה
הרשימה העדכנית
1. *אני (*+2 מלווים) 2. מלווה לזוהר 3. *ניר 4. *נעמה (גובאני החדשה) (*+ מלווה) 5. שרון 6. מאורי (+ מלווה) 7. טל (+ מלווה) 8. עדי (+ מלווה) 9. עמית (רק בישראל) (+ מלווה) 10. גלעד (+ מלווה) 11. איציק (+ מלווה) 12. *אבי 13. שקד (+ מלווה/2/3
) 14. רום 15. *נטע (+ מלווה) 16. סם מה זה אומר? שיש כרגע 10 פורומיסטים שמגיעים בטוח. צריכה
תשובה סופית (ומהירה!) מ: נטע, אבי, נעמה, ניר וממני (
)
רוצים להביא מלווים: *אני (2) *זוהר (1) *נעמה (גובאני החדשה) (1) מאורי (1) טל (1) עדי (1) עמית (רק בישראל) (1) גלעד (1) איציק (1) שקד (1-3) *נטע (1) זאת אומרת שיש לנו כרגע 16 פורומיסטים + 14 מלווים - סה"כ 30 איש שרוצים להגיע (!!!). אני רואה שאנחנו גודלים מפעם לפעם, אני אברר כמה כרטיסים יש לנו ובהתאם נדע כמה פורומיסטים ומלווים יכולים להגיע, תשובה תהיה לי רק בסביבות 10 (במידה וההפקה עובדת היום, ואני לא חושבת כי היום זה יום שבתון) אחרת אני חוששת שנדע כמה כרטיסים יש בדיוק רק מחר.