הודעה מאנג'ליקה

הודעה מאנג'ליקה

חברים יקרים, בתגובה לשאלה ששלחתי לאלנגליק היא ביקשה ממני לשלוח לכם את המסר הבא, הוא מובא כלשונו: " יש לי וירוס מאז יום שישי האחרון שלא יכולה לכנס לפורום אחרי ההודעה האחרונה שרשמתי שם "לוס בילביליקוס" אשמח אם תפתחי הודעה ותודיעי לחברים שבעיקבות וירוס לא יכולה להשתתף בפורום ותמסרי להם את אהבתי". אז אני מבצעת את המשימה. שבוע טוב לכולם אורנית

תמסרי ד"ש חם לארמוזיקה של הפורום

וגם
למחשב המכושף שלה

angelici

New member
קרידוס מיוס..לא ברחתי לאף מקום ../images/Emo23.gif

ומקווה שהודעה זו תגיע בשלום, פשוט היתה תקלה של איזשהו וירוס או משהו אל דיו כמוסגואדרה.
.ומיום שישי לאחר כתיבת הביביליקוס שניפתח פה איזה חלון"אלקסס" אוגורסוס ובטעות לחצתי שם ולא יודעת מה קרה מאותו רגע שלא יכולתי לקרוא תוכן ההודעות ולא לכתוב..בינתים סידרו לי משהו מקוה שלא יחזור אבל עדין לא ממש תקין כיוון שבכל פעם שנכנסת לא מופיע שם המשתמש שלי למעלה כך שצריכה לעשות סיבוב ענק לרשום שם משתמש שוב בכל פעם שנכנסת כי הוא לא שומר לי ואז מגיעה לקריאת שורות פה..מי שמכיר את "אלקסס" מבין על מה מדובר ואשמח לקבל הצעות איך אני מעיפה את הקדימסיס החדש מהפורום שלי כי רק פה הוא נישאר לעשות בעיות כניראה שבגלל שפה הופיע ולחצתי עליו אז הוא משתלט לי... וחוץ מיזה אני קצת עסוקה בימים האחרונים כך כנו מיראס קוסור תודה לאורנית היקרה על הדיווח
תודה למאי על התענינותך והגשת עידכוני פורום ב
מצטערת על תקריות שעברו עם הטייס, גם אצלנו לא היה שמח לפני כשבועים, במחסום ארז נפל חייל שהתגורר מול ביתי בראשל"צ והיה מיודד עם ביתי המשרתת בעזה, היה עצוב עד מאוד
, אלוהים ישמור עליה ועל כולנו אמן. מחבקת ומחממת את החולים שבינתים הושפעו מהחורף
ומברכת את החדשים. משתתפת בשמחות החברים לידות,בריתות,ימי הולדת וכו'...
מקווה רק לאירועים משמחים ושהשלום והשלווה יחזרו למעוננו שולחת לכם המון המון נשיקות אהבה וחיבוקים

Sarika

New member
אנג'ליקי בנדיצ'ו אל דיו קה יה סטאס

אקי קרידה, מצטערת קרידה שהכניסה לפורום נקנית לך ביסורים רבים... אבל תודי, כל מאמץ כדאי וכדי לפצות אותך על יסוריך קבלי -

רחילו

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אנג'ליקה מאלגרי

קסטאס בואניקה,אטקאנלו אל מחשב אי טורנאטה אמואסטרה קאזה פרסטו

רותי ב.

New member
יופי שאת יכולה להכנס, אפילו שזה

באמת כרוך בהמון בלגנים, ומקווה שיסדרו לך מהר את המחשב, כך שלא יהיו וירוסים ושאר צרות, ותודה גם על הד"ש שהעברת לפורום, דרך אורנית.

למעלה