הודעה מאוד מאוד חשובה!!!!!!!

ע מ י ת

New member
הודעה מאוד מאוד חשובה!!!!!!!

בס"ד לפני שבועיים בערך, פירסמתי בקשה ואני מצטט "אני אשמח אם תוכלו להתפלל לרפואת אור בת שרה"... אז תדעו שלא עלינו היא הלכה לעולמה ממחלה קשה ביותר ביום שני השבוע... ברוך דיין האמת... שלא תדעו צער, כן יהי רצון ונאמר אמן. ע מ י ת

מתענין

New member
ברוך דיין האמת

ולהבדיל בין החיים ובין המתים-רציתי לאחל לך ידידי הרבה הצלחה בהמשך הדרך-לעניות דעתי גם אתה תרמת הרבה לחבר´ה פה ועל כולנו להודות לך-אני לא סתם מחניף-אלא גם אני סבור כך שאפשר להתחזק פה מהחבר´ה הרבה -ולפי מה שראיתי בזמן הקצר שאני "מבלה" פה הוא שאתה בהחלט תורם לשיחות על איכות גבוהה שמחזקות אותנו בתוי"ש יהיה רצון שנעשה את רצון ה´ מתוך שלוות הנפש ושה´ יברר לנו את הדרך ויוציא אתנו מתוך המבוכים וההסתר פנים -אז כל טוב לך עמית והרבה הצלחה בהמשך-תמיד אתה מוזמן לשלוח לי מסר אם אתה צריך(אני מאחל לך שלא תצטרך אך אם וכשאר כן תצטרך אני לצידך למרות שגם אני מחר כנראה עוזב לתקופה לא מבוטלת) ממני הקון הדו"ש ושלום כל אחינו בית ישראל די בכל אתר ואתר שישלח ה´ רפואה שלימה לכל חולי עמו בית ישראל וישמור עלינו מכל צרה וצוקה-וכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה וכו´ ממני מרדכי ניימן-המתענין

ע מ י ת

New member
ואווווווו ממש ממש תודה!

בס"ד תודה ושוב תודה, ואני מקווה שהקב"ה ימשיך לתת לי הרבה כוחות כדי לכתוב לכם כמה שיותר וורטים מדהימים! שלכם מכל הלב, ע מ י ת

למעלה