הודעה מאוד חשובה!!!!!

נ ו ע

New member
מאוד... מאוד..מאוד

מצחיק וכיף ^^ אבל לא הייתי רוצה לעשות את זה שוב ~.~ (אגב, זו אני BaBy AnImE בניק שאני מקווה לא להשתמש בו הרבה)

keep smiling

New member
נוע מקריפה לעצמה ניק ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

זה מה שבצפר עושה לך

דופיאשה

New member
ברגעים אלו אני שולחת לכל אחד מהגמד

ענק למי הוא עושה רק מחר אבל רק מחר שולחים את הדברים

דופיאשה

New member
זה היה ממש כייף הוא היה כזה איש ...

טיפש אלוהים יעזור לו איזה טיפש הוא הטיפשות בתגלמותה ואז הוא הביא חבר טיפש שלו אלוהים זה היה כל כך כייף איזה קללות הלכו שם חחחחחחחעעעעעעע

Fay Wood

New member
ממממממממממההההההההה?!?!?!?!?!!?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא אראה את הפרק שלי יום שישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה?!?!!?!?!?!?!!?!? איזה מפגרים!!!!!!!!!!!!!!! רגע זה בטוח?? למה תשע שלושים וחמש?!?! אבל הם תמיד דוחים את זה ובסוף זה בתשה ועשרה.... הם מפגרים...

בננות!! חחח

מה הלחץ? תמיד אפשר להקליט XD חע חע חע או כמו שאני תמיד אומרת - להוריד מהאינטרנט..! חחחח עזבו

harar8

New member
יכול להיות

שכן יהיה ביום שבת כי השעות לא הגיוניות בכלל והמנהל כתב שיכול להיות שיהיה ביום שבל אז לא הכל אבוד

harar8

New member
ויכול להיות../images/Emo98.gif

שביום שישי יהיה שידורים כרגיל(שהפרק יהיה בשעה 21:10 ) כי השעות לא הגיוניות ושין צ'אן לא יכול להיות משודר כל כך הרבה זמן כך שנראה לי שזה בשעה הרגילה בטח בגלל כל השידורים זה נדחק איכשהו לשעה 21:35 בלוח השידורים אבל זאת בטח רק טעות כי אמור להיות אחרי זה זוידס

PakoLina

New member
מה זה משנה? הרי בכל מקרה...

הרי בכל מקרה זה שידור חוזר של יום שישי!!

Happy me

New member
מה?<

למה לא משדרים ביום שבת?אז מה אם זה חופש? אבל שבת יוצאת מוקדם (בערך) וביום שלישי אין שהו מיחד אז למה? למה? אני צריכה לחכות עד תשע וחצי?

למעלה