אהיה פה . . .ארג.
א אלונית 2006 New member 10/4/05 #1 הודעה מאוד חשובה!!!!! לא משדרים אינויאשה ביום שבת הזה!!!!! בדקתי! וביום שלישי דוחים את זה לתשע שלושים וחמש!!!!!!
הודעה מאוד חשובה!!!!! לא משדרים אינויאשה ביום שבת הזה!!!!! בדקתי! וביום שלישי דוחים את זה לתשע שלושים וחמש!!!!!!
פ פולי3 New member 10/4/05 #7 שרשרת לא נכון, מטומטמת ! ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif סתם אני אוהבת אותך [=
B BaBy AnImE New member 10/4/05 #12 אבל החופש מתחיל ביום שבת... ראשון לאלה שלא מחשיבים את שבת כחופש P:
F Fay Wood New member 10/4/05 #13 אני לא מחשיבה את שבת לחופש... אני מחשיבה את שבת לסיוט מתמשך וארוך במיוחד!!!!!! אתם לא שומרים שבת אז אתם לא יודעים.... לפחות יושנים עד מתי שרוצים...
אני לא מחשיבה את שבת לחופש... אני מחשיבה את שבת לסיוט מתמשך וארוך במיוחד!!!!!! אתם לא שומרים שבת אז אתם לא יודעים.... לפחות יושנים עד מתי שרוצים...
B BaBy AnImE New member 10/4/05 #14 9:35 זה מוצאי שבת, לא? לשמור שבת... אני בחיים שלי לא שמרתי שבת... אבל אפשר לקרוא ספר או לישון...
F Fay Wood New member 10/4/05 #19 יוצאת ב-19:45... וכבר קראתי ספר וישנתי- כמה פעמים אפשר לעשות את אותו דבר?!?!? עזבו.. פשוט תשמחו שאתם לא שומרים שבת ותנצלו את זה כמו שצריך... :\
יוצאת ב-19:45... וכבר קראתי ספר וישנתי- כמה פעמים אפשר לעשות את אותו דבר?!?!? עזבו.. פשוט תשמחו שאתם לא שומרים שבת ותנצלו את זה כמו שצריך... :\
K keep smiling New member 11/4/05 #33 נוע XDD ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif לא שמת לב איך אני מתנהגת כל מוצ"ש אחרי שבת שלמה נטולת מחשב? ~.~" שבת זה רע 3:~
נוע XDD ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif לא שמת לב איך אני מתנהגת כל מוצ"ש אחרי שבת שלמה נטולת מחשב? ~.~" שבת זה רע 3:~
S Stinki Winki New member 10/4/05 #11 ../images/Emo108.gifאבל זה לא מסתדר... אם יתחיל בתשע 35, אז או שיחתכו את הסוף או שיחתכו את זויידס, כי בעשר הם חייבים לעבור להצגה שניה...
../images/Emo108.gifאבל זה לא מסתדר... אם יתחיל בתשע 35, אז או שיחתכו את הסוף או שיחתכו את זויידס, כי בעשר הם חייבים לעבור להצגה שניה...
נ נ ו ע New member 10/4/05 #23 הוא איים כל מני דברים שכוללים כמה קללות לא נחמדות אבל היה כיף להתווכח איתנו 'ילדות חמודות' O.O