הודעה מאוד חשובה!

סטאר100

New member
הודעה מאוד חשובה!

קודם כל, ברוך שובי לפורום אחרי המון זמן בצבא!!! עכשיו לתגובה על הבחירה של דוד דאור. אז ככה, בחירה נחמדה. ברור מעל לכל ספק שלשיר יש את החלק הגדול. ממה שקראתי בעיתון דאור אמר שהוא רוצה לכתוב לעצמו את השיר- קצת יומרני מצידו, יש כותבים הרבה יותר טובים ממנו. ובנוסף, נכתב שם שדאור חושב על בלדה קורעת לב, נו באמת... עד כמה בלדה כזאת בעברית תצליח, אם נעבור את המקום ה-20 זה יהיה סביר. (דוגמא: לידיה מספרד 1999) על כן, אני אומר שאם כבר בלדה שכזאת אז בלא בעברית, שיר מלא באנגלית ממילתו הראשונה ועד המילה האחרונה, ואז אולי יהיה לנו סיכוי, למרות שאם הוא יוסיף קצת קצב לשיר אולי יהיה לו סיכוי טוב אף יותר. וזהו, עד כאן דעתי בנושא!

The Orange One

New member
הכל טוב ויפה (כמעט) אבל..

זה רק אני או שכינית את השיר של לידיה (ספרד 1999) בלדה קורעת לב
ובכן, השיר הזה הוא הדבר הרחוק ביותר מבלדה קורעת לב שאי פעם שמעתי, נכון הוא מדבר על אהבה ובגידה וכאלה אבל השיר קצבי והוא גם לא בוצע כבלדה. בנוסף לזה, כמו שטליה תחזור ותאמר, אין סיכוי שרשות השידור תסכים לשיר ב 100% אנגלית, וגם זה דרך אגב, לא מתכון בטוח להצלחה.

The Orange One

New member
למעשה, הדבר היחיד

שכן קורע לב בשיר הזה, זו העובדה, שמישהו נתן ללידיה (שהיא קצת עיוורת צבעים לדעתי) ללבוש את השק הצבעוני הזה.

Itzik200

New member
היא אמרה שהיא לבשה את זה בגלל

שהיא רצתה נקודות מהומוסקסואלים... קצת דפוקה שהיא אמרה את זה... כי אף אחד בטח לא הצביע לה.... אם זאת היתה הסיבה היחידה לשמלה המזעזעת

The Orange One

New member
זה ממש לא מדויק

המעצבת שעיצבה את השמלה היא אחת מהמעצבים המוכרים והנחשבים ביותר בספרד (לפחות עד 99, לא יודע מה קרה אחרי), והשילוב של הצבעים היה דווקא משהו לגבי שיוויון וזכויות האישה (אלוהים יודע איך זה קשור).

yoavyoav

New member
לא כזאת הודעה חשובה...

לדעתי הבחירה בדוד ד'אור היא חידוש די מרענן. לדעתי הוא יעשה רק טוב על הבמה. אני מאוד שמח שהוא יכתוב את השיר כי בינינו, נשבר גם מהלחנים הדביקים של צביקה פיק וגם מהג'ורה הכאילו 'ישראלי-לטיני-מזרחי-פופי' של 3השנים האחרונות... ההערכה שלי היא שהשיר שלו יהיה בלאדה די דרמאטית עם נגיעות של מוזיקה אלקטרונית וקצב טוב. השירים האחרונים שלו הולכים ונהיים יותר קצביים, ונראה שהוא עושה את השילוב בין מוזיקה שקטה ומוזיקה קצבית בצורה יפה מאוד. ומקסימום אם הוא לא יגיע למקומות גבוהים, אני לא חושב שהוא ישלח שיר שיהיה אפשר להתבייש בו. נחכה ונראה.

MM22

New member
2 הערות .

1 - כולם כאן נתפסים לכך שדוד ד'אור שר בלדות בלבד וזה ממש לא נכון . דוד ד'אור שר הרבה שירי פופ קצביים שמשתלבים בצורה מושלמת עם הקול שלו . 2 - אל תשכחו שהולך להיות קדם עם 4 שירים והקהל בבית יבחר את השיר בסופו של דבר . אני ממש לא מאמין שדוד ישיר בקדם 4 בלדות . הוא בטח ישיר כמה סגנונות כדי שכל השירים לא יישמעו לנו אותו דבר ולכן , אני מאמין שנזכה לשמוע שיר או 2 בקדם בסגנון " אני עף " ו " ריקוד לאור ירח " , שישמעו מצויין באיסטנבול . אני מאוד אופטימי השנה , ולא יכול לחכות לקדם ! אני מת לדעת מתי זה יהיה כבר !!!

למעלה