אוי, אני הייתי אמורה לטוס, אבל בסוף זה התבטל...אני טסה עם המשפחה....טוב, בכל מקרה, לא נראה לי שבסמר סקול עושים דברים על ה``פ...מה אם לא אוהבים? זה קצת מוזר...נו, טוב... -ליאת-
התכוונתי שבסאמר שקול אמרו שייתכן ותיהיה פעליות על הארי פוטר כיוון שקודם כל זה אנגליה ו(את יודעת מקום מגוריה של גק``ר) ואמרו שתיהיה פעילות וברור שזה לא בטוח, ושם אם יצא עד אז הספר החמישי באנגלית אני אקנה, וגם בתקופה שרק תרגמו את הספר הרביעי לעברית אני קיבלתי אותו באנגלית וקראתי בנתיים....
קראת את ה``פ באנגלית? מי היה מאמין? אין לי מושג אם את נוסעת לסאמר סקול אבל אני לא מאמין לך שיהיו לך פעילויות על ה``פ. ועל תגידי לי ``אל תאמין! אבל אני נוסעת ואתה לא!`` כי את נשמעט כמו ילדה בת 5. Professor Prongs קוראת לעצמה מעריצת הארי פוטר! אם תטרחי לקרוא שוב את ספר 1 ו-2 את תראי שגם בהם יש רמזים שרואים בקריאה שניה! לא רק ב-4 ו-3! J. Potter
את חושבת שאני מגיב רק על מה שמוצא חן בעיני? תחשבי שוב.אני אגיב על ההודעות שלך כמה שבא לי ואני יכול להגיד לך מה לחשוב (לא שעשיתי את זה) כמה שבא לי. את אמרת לדוד אל תאמין זאת בעיה שלך וזה בדיוק אותו דבר. Professor Prongs חוץ מזה את באמת חושבת שאנשים יקנו את הסיפור שלך עד הסוף? את מזכירה לי מישהו שעשה אותו דבר בכיתה ג! איזה כתה את עכשיו? ח? ז? ו? לא לגיל שלך את לא חושבת? J. Potter
וחוץ מזה זה לא עניין שלך אם אני נוסעת או לא (ואני כן) ולא אכפת לי אם אתה נוסע או רוצה לסוע ואם אתה לא מאמין לי אז רק אמרתי שאני מעדיפה שתשמור את הדעות שלך לעצמך... אולי אם כל מיני ילדים אמרו לך דברים שיקריים זה לא אומר שכל מי שתפגוש אומר לך את זה, ובקשר לסאמר סקול אני לא יודעת אם או מה יהיה על הארי פוטר וכמו שאמרתי קודם אמרו שיהיה משהו על הארי פוטר וזה יכול להיות אפילו רק דיון על הספרים...
לא התכוונתי לטוס בפועל, התכוונתי לעשות פעילויות וגם זה אני לא בטוחה, אמרו לנו שיהיה משהו על הארי פוטר, לא יודעת מה, אולי דיון על הספרים או לא יודעת מה, ובקשר למי שאמרה שהיא נוסעת למחנה ה``פ אני לא חושבת שזה אפשרי אבל אני לא מפקפקת בתשובה שלה!