הודעה מאוד חשובה!!! )-H

הודעה מאוד חשובה!!! )-H

יש לי קישורים ו........ ג`יי. קיי רולינג מגיעה לארץ!!!!!!!!!!! זה יקרה עוד חצי שנה בערך, היא הוזמנה מאוניברסיטת באר שבע תשמעו על זה בעיתונות ובטלוייה עוד כמה חודשים זה מאוד מרגש! ועוד משהו לא קשור..... אני הולכת למחנה בנושא הארי פוטר, COOL ויהיה לנו שיעורי כשפים.....אליפות קווידיץ`.......יחלקו אותנו לבתים...... בקיצור יהיה אחלה! שמתם לב שבסוף של הארי פוטר וגביע האש וולדמורט חוזר )-B ! זה סוף רע! מענין מה יהיה בהמשך...... טוב אין עוד יותר מדי מה לומר.......אז.........יאללה ביי ביי חברה

פגעסוס

Well-known member
אני חושב שהיא התכוונה...

לקשרים (בני אדם כגון אח/דוד/חבר). לא לקישורי אינטרנט...

אההה...לא נראה לי...

א) היא לא היתה כותבת ``קישווווורים`` אם היא היתה מדברת על קשרים במובן של ``קרובים`` ב) איזה קשרים כבר יכולים להיות לה? היא בת דודה של ג`קר? טוב, אם ב` נכון, אז..אז...אההה...לא יודעת מה יהיה! ^_^ -ליאת-

דוד דב

New member
איכס לא רוצה ללכת ...

זה כבר הפך להיות לכזה ממוסחר ומגעיל ... זה פשוט דוחה

Prongs

New member
אני לא מאמין שאתם מאמינים לה!

ציפיתי ליותר מכם חברה! Professor Prongs

אני לא ממש מאמינה...

כשאני אראה קישורם אני אאמיו, אבל זה א הגיוני כי אם היו באמת קישורים, הייתי שומעת על זה הרבה קודם...בקשר למחנה, מי יודע עד כמה ה``פ ממוסחר?! -ליאת-

אני נוסעת לסאמר סקול באנגליה...

בחופש הגדול אני נוסעת לסאמר סקול באנגליה, וגם שם אמרו לי שיעשו לנו מן דבר כזה על הארי פוטר, את יודעת שיחלקו אותנו לבתים, ואליפות קוודיץ` וכו`!! ויכול להיות שיעשו לנו מפגש עם ג`י קי רולינג.... ושאלה קטנה, זה בטוח שביולי יוצא הספר החמידי בעברית? כי אני רוצה לקחת אותו לטיסה........

LuNaTiC

New member
אווווווו

סאמר סקול!!!!! אנגליה!!!!!!!! הארי פוטר!!!!! גם אני רוצה!!!! אני הולכת לבכות.. איזה מתלהבת אני.. וחוץ מזה, תקחי עם כבר את הארי פוטר באנגלית.. המטרה בסאמר סקול היא ללמוד אנגלית... וזה גם יותר שווה! -ענבל-

אם אתה לא מאמין זה בעייה שלך!!!

אם אתה לא מאמין זה בעייה שלך, תשאל את מי שאתה רוצה, שזה נכון!!!!!!!!

ומי בדיוק רוצה לעשות עליך רושם?

רק שתדע שאני לא שמה על מה שאתה חושב או שמאמין, ``אתה לא עושה רושם``? בטח, רק עליך אני רוצה לעשות רושם.........

MadonnaFan

New member
זה שטויות, קרן...

אין סיכוי שביולי יצא הספר החמישי בעברית (הלואי!) כי גק``ר עוד לא גמרה אפילו לכתוב אותו!

למעלה