הודעה מאבזריון

היי רבי

אני מאמין שלא תמיד ולא בנקל תמצא הנחות כמו אלו שתקבלו בפורום מאבזריון ויתכן שתחת לחץ יהיו בעלי עסקים בודדים אשר יסכימו לתת הנחה דומה אך קחו בחשבון את הזמן המאמץ שהשקעתם על מנת לקבל מה שמוגש לכם על ידי אתר תפוז ואבזריון וכל זאת בשרות עד הבית ... נראה לי שווה לאללה ביי ביי שמוליק

מצטער שמוליק לא שכנעת אותי.

אני מוכן להתאמץ בשביל עוד הנחה (במיוחד אם זה 10% הפרש). מקווה ששאר המוצרים יהיו יותר תחרותיים.

אתם מציעים הנחה של 20% כאשר

אנשים אחרים בפורום השיגו את הקסדה במחיר של 30%. ובכל מקרה אתה בעצמך אומר שיש עסקים שיתנו מחירים יותר זולים ותכלס לא מעניין אותי אם הם הולכים לפשוט רגל. הם סוחרים ואם הם לא יודעים לעשות את החשבון בעצמם-בעייתם. ולראיה ,בינתיים אני קונה את הציוד שלי ברשת הרבה יותר זול אני יכול לעשות סקר שוק מאד מאד נרחב ובינתיים אני מרוצה. הפריט היחיד שהוא בעייתי זה קסדה וגם הבעיה הזו נפתרה יש אתרים שמוכנים להחליף את הקסדה אם היא לא מתאימה. שוב אני שואל. אם אתה יותר יקרים ואפילו ב1% בודד למה שאני אקנה אצלכם?

לוקח בחזרה את עניין ה30%

חשבתי שראיתי שמישהו השיג הנחה של 30%(חיפשתי ולא מצאתי) מעבר לזה אותו דבר. אם אני יכול לקנות יותר בזול אני מוכן להתאמץ בשביל זה וכו'

nayula

New member
מזתומרת?

יש עוד סיבות להעדיף עסק אחד על משנהו, לא רק המחיר. שירות למשל. אני מוכן לשלם עוד כמה שקלים למקום בו ארגיש בבית כשאני נמצא באיזור, ואקפוץ לקפה. מקום שבו כל תקלה במוצר תטופל במיידי, בלי להתחמק ולהתפתל. מקום בו השירות והיחס החם נמשכים גם אחרי הקנייה. מקום בו ימכרו לי רק את מה שאני צריך, לא את המוצר הכי יקר שאפשר לדחוף לי. מקום שאשמח לשלוח אליו את חבריי, כי אני יודע ששם הם יצאו הכי מרוצים. עסקים כאלו, גם אם ימכרו לי קצת יותר יקר (כמובן שלא צריך להיסחף בכמה זה יותר יקר) יקבלו את הכסף שלי.

Great Blue

New member
כבוד הרב..מה מצב?

אח שלי, תקשיב... אני אישית תמיד אעדיף לשלם יותר תמורת מוצר איכותי יותר- אני מאמין שזה לא נתון במחלוקת(!) אבל דע לך שגם מוצר עם "גב" עם יבואן מסודר, שאתה מכיר בפנים ובשם מבחינתי מהווה מוצר איכותי יותר ולכן באביזריון רכשתי שמנים 2 קסדות מעיל כפפות לכחולה והיד עוד נטויה (בעיקר עכשיו שאני עם קסדה אחת מינוס)- טוב שם טוב משמן טוב... נראה לי שזה המשפט המתאים.

כחול מה הקשר?

אני אמרתי שאני לא מוכן לשלם תמורת מוצר איכותי? וגם רוב הציוד שלי נקנה באביזריון(סיימתי את התשלומים החודש ואתה לא רוצה לדעת מתי קניתי...). ושוב יש חנויות טובות ולא יקרות-לא זו הנקודה. הנקודה היא שמוצע כאן משהו במחיר קבוצתי שאמור להוזיל את המחיר ובהרבה לדעתי בהכי הרבה. ואם אפשר להשיג את המוצר ביותר הנחה אני אקנה אותו במקום אחר. כן זה עוד להסתובב ולחפש אבל זה עקרון של לחפש את הכי זול שאני יכול למצוא.

וואלה לא הבנתי

מישהו מבין את הפואנטה של שמוליקיפוד ? (מת עליו, אל תבינו לא נכון..)

טרקטוריסט

הפואנטה ... היא שהנסיון של לקוחות לסחוט עוד ועוד הנחות בחנויות פוגעת בסופו של דבר בהם ובכולם ומישהו פה בפורום הסביר זאת היטב . אני מנסה במסגרת המגבלות להעניק את ההנחה המירבית לחברי הפורום אך לנסות ולהשאר במסגרת רווח סביר לטווח הארוך .... שלכם שמוליק מאבזריון

Tazz

Active member
ומה עם הקסדה בצביעה החלקה?

אני דווקא מעוניין בקסדה עם הצביעה החלקה ושאלתי היא- האם גם עליה אני אקבל הנחה של 20 אחוז אם אני אגיע לחנות? וחוץ מזה יש את הבעיה העיקרית של עלות המשלוח שאלא אם כן קונים משהו בסכום באמת רציני אני לא רואה איך המכירה הזאת יוצאת אטרקטיבית. ודווקא על הדברים הבאמת שימושים ושרובנו צריכים לעיתים קרובות- כמו ספריי לשרשרת, שמן, מנעולים, כפפות וכדומה... אם תוסיף על כל מוצר כזה דמי משלוח של 40 שקל אפילו הנחה של 30 אחוז כבר לא תספיק לדעתי האישית עדיפה השיטה של קופונים או לפחות אפשרות לבוא ולאסוף את המוצר בחנות

היי טאז

אכן כן תוכל לקבל על הצביעה החלקה 20% !! מבחינתי אתה יכול לחסוך את ההובלה ולאסוף אותה מאבזריון !!!!!!!! פנה אלי ישירות שמוליק אבזריון

argos

New member
ועוד לחובבי הקניות מהאינטרנט

אתר אמריקאי. לא קניתי דרכם כך שאני לא יודע איך השירות ומה עלויות המשלוחים... http://www.ronayers.com/main.cfm

nayula

New member
שמוליק

אני חושב שמה שאתה עושה זה אחלה. תמשיך ככה. אז מי שחלק מחווית הקנייה שלו זה להתמקח במשך חצי שעה, יעדיף את זה ע"פ הנחה מראש
... נו, שיהיה. כל הכבוד

למעלה