מתכונים לשיקוי אהבה ../images/Emo16.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo48.gif Sorry שלא קראתי את ההודעה קודם הייתי פשוט עם הר של עבודה ולא נכנסתי לפורום הרבה. טוב רקע כללי, שיקוי יכול לבוא בהמון צורות, משחה, נוזל שמן ועוד ועוד ועוד... ויכול להשפיע לאו דווקא בשתיה. למשל יש אם את מושחת את הידים שלך במשחה שיש בה שיקוי אהבה את יכולה לגעת בו ולפעיל את אותו כוח כפי שהיית מעפילה או הוא היה שותה נוזל. טוב הנה 2 ווריאציות לשיקוי אהבה שניתן לשתות אותו שיקוי אהבה סיני: קחי 12 זרעי שומר ותכתשי אותם לתוך מים ותגידי כל פעם, אתה תאהב אותי כמו שאני אוהבת אותך תעבירי אנרגיה של אהבה אל זה ותתני לו לשתות את המים* *את לא חייבת לתת לו לשתות 2 ליטר טיפה אחת בכוס משקה אחת תספיק שיקוי אהבה שהוא מתכון של מדיאה שכתבה אותו בזמנו רכיבים: חופן פרחי זיכריני חצי חופן סיגליות וכמה כפות מי וורדים לחתוך את הפרחים דק דק ולכתוש אותם למי הוורדים ולהרתיח על האש לחצי דקה בערך, לסנן להוסיף דבש ולהשתמש בו כמו בראשון שכתבתי פה. אגב ראוי לציין שצמחים והטבע מלאים בכוח מאגי אבל את זה צריך לעורר אל ידי שליחת אנרגיה לצמחים או שהשיקוי פשוט לא יצליח, ואם את מעדיפה את הגירסא של המשחה תערבבי טיפה מהשיקוי עם קרם ידיים ותגעי במיועד. ועל מנת לשמר את השיקוי להרבה זמן ניתן להוסיף כפית חומץ או טיפת וויטמין די. Arden../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif