הודעה לrain bird

Charmed One

New member
הודעה לrain bird

אז ככה, כתבתי לך מכתב שירד איכשהו לסוף העמוד או אולי כבר לדף הבא. אבקשך לקרוא את ההודעה בבקשה. מכושפת

RainBird

New member
מתכונים לשיקוי אהבה ../images/Emo16.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo48.gif Sorry שלא קראתי את ההודעה קודם הייתי פשוט עם הר של עבודה ולא נכנסתי לפורום הרבה. טוב רקע כללי, שיקוי יכול לבוא בהמון צורות, משחה, נוזל שמן ועוד ועוד ועוד... ויכול להשפיע לאו דווקא בשתיה. למשל יש אם את מושחת את הידים שלך במשחה שיש בה שיקוי אהבה את יכולה לגעת בו ולפעיל את אותו כוח כפי שהיית מעפילה או הוא היה שותה נוזל. טוב הנה 2 ווריאציות לשיקוי אהבה שניתן לשתות אותו שיקוי אהבה סיני: קחי 12 זרעי שומר ותכתשי אותם לתוך מים ותגידי כל פעם, אתה תאהב אותי כמו שאני אוהבת אותך תעבירי אנרגיה של אהבה אל זה ותתני לו לשתות את המים* *את לא חייבת לתת לו לשתות 2 ליטר טיפה אחת בכוס משקה אחת תספיק שיקוי אהבה שהוא מתכון של מדיאה שכתבה אותו בזמנו רכיבים: חופן פרחי זיכריני חצי חופן סיגליות וכמה כפות מי וורדים לחתוך את הפרחים דק דק ולכתוש אותם למי הוורדים ולהרתיח על האש לחצי דקה בערך, לסנן להוסיף דבש ולהשתמש בו כמו בראשון שכתבתי פה. אגב ראוי לציין שצמחים והטבע מלאים בכוח מאגי אבל את זה צריך לעורר אל ידי שליחת אנרגיה לצמחים או שהשיקוי פשוט לא יצליח, ואם את מעדיפה את הגירסא של המשחה תערבבי טיפה מהשיקוי עם קרם ידיים ותגעי במיועד. ועל מנת לשמר את השיקוי להרבה זמן ניתן להוסיף כפית חומץ או טיפת וויטמין די. Arden../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

Charmed One

New member
../images/Emo36.gifתודה רבה לך!!../images/Emo26.gif

תודה!! את פשוט הצלת אותי!!. אבל, רק רציתי לשאול אותך. יהיה לי קצת קשה להשיג את הצמחים, אולי את מכירה חנויות מסויימות שיש בהן אותם. בבכל אופן, תודה רבה רבה רבה לך!!!! אני מודה לך מאוד. אם את צריכה משהו, רק תגידי. מכושפת
נ.ב אני כותבת ספר של לחשים, כשפים ושיקויים. אז לכל מי שיש משהו, שיגיד לי בבקשה ושיפנה אליי לאי מייל או ישלח לי מסר. [email protected] אשמח לקבל מכתבים ומסרים. תודה רבה.

RainBird

New member
שאלה לי אליך למה הצלתי אותך? מה כלכך חושב בשיקויי אהבה עבורך?

Charmed One

New member
תשובה לשאלותיכם.

דבר ראשון, אני צריכה שיקוי אהבה, כי אני מאוהבת בבחור אחד מהכיתה שלי, אני אוהבת אותו כבר שנה ומעט. והוא פשוט לא שם עליי!! אז אני רוצה שיתחיל לשים עליי.... דבר שני, אני לא עוסקת הרבה זמן בכישוף, אני רק מתחילה אך בכל זאת יש לי מעט מידע. לא, אני לא יודעת לעשות את הדברים שציינת כי אני רק מתחילה ואין לי מספיק מידע. וכן, אני כותבת ספר לחשים ושיקויים ואני לוקחת את רובם מכם, אני פשוט רוצה שיהיו לי כמה שיותר, שאוכל לקבל השראה, כי בעצמי עדיין קצת קשה לי. דוד- אם יש לך בעיה לתת לי כישופים או מתכונים לשיקויים, אז פשוט אל תיתן! אשמח לקבל תגובות. מכושפת

אם את מתחילה, איך את מתכוונת

לכתוב ספר על לחשים ושיקויים? אלא אם את מתכוונת לספר הצללים האישי שלך, ואז עדיף שקודם כל תדעי איך פותחים/סוגרים מעגל, ואיך מברכים את האלמנטים, ורק משם תתקדמי ללאסוף כשפים.

Charmed One

New member
נכון מאוד

אני רוצה לפתוח ספר צללים אישי משלי, ואני לא יודעת איך פותחים או סוגרים מעגל......אז אני צריכה שתלמדי אותי.... בבקשה?! מכושפת

את כותבת ספר לחשים כשפים ושיקויים

כי את מומחית בעניין? אפשר לשאול כמה זמן את עוסקת בכישוף? אפשר לשאול אם את יודעת לעשות דברים בסיסיים, כמו להטיל מעגל, לברך אלמנטים?

dopey_wizard

New member
מה???

את כותבת ספר לחשים ??? ואת רוצה שאנחנו נתן לך את החומר ??? וכמה זמן את עוסקת בכישוף??? ואת כותבת או מעתיקה??? ---> דוד (טוב שפה אני לא צריך לכתוב "???")

meital97

New member
נחמד..

אבל לא בכל המקרים מדובר בצמחים שיש בכל מקום. איפה אני יכולה לקנות צמחים לצורכי הכנת שיקויים? מיטל

Charmed One

New member
תשובה...

אני לא. אני פשוט נורא אוהבת את הסמל, אולי זה יישמע מטומטם, אבל אני פשוט נורא אוהבת אותו! והוא גורם לי להרגיש כוח. לא יודעת למה.... מכושפת

למעלה