הודעה ל- yael filan המדריכה שלך קוראים לה אן אניסטון?
Y yael filan New member 26/7/02 #2 אם אתה מדבר על אן מגמלא... אז זאת אן איסטון, לא אניסטון... ולא, המדריכה שלי זאת הגיסה של אן.
S storm15 New member 26/7/02 #3 קודם כל... אני בת לא בן. וכן אני מדברת עליה פשוט אני מחפשת מידע על החווה בגמלא כבר כמה זמן. את רוכבת שם? בגמלא? סוסים זה לא סתם תחביב, זה דרך חיים!!! karin
קודם כל... אני בת לא בן. וכן אני מדברת עליה פשוט אני מחפשת מידע על החווה בגמלא כבר כמה זמן. את רוכבת שם? בגמלא? סוסים זה לא סתם תחביב, זה דרך חיים!!! karin
Y yael filan New member 26/7/02 #4 אז קודם כל... סליחה אני לא רוכבת שם... אבל כמו שאמרתי עדינה (המדריכה שלי) היא הגיסה של אן, אין לי בעיה לבקש ממנה מידע, רוצה?
אז קודם כל... סליחה אני לא רוכבת שם... אבל כמו שאמרתי עדינה (המדריכה שלי) היא הגיסה של אן, אין לי בעיה לבקש ממנה מידע, רוצה?
S storm15 New member 26/7/02 #6 אם את יכולה כן!!! תבררי לי בבקשה על מחירים איזה סוג רכיבה וכל השאר העיקר שיהיה לי קצת מידע כי אני קצת מתכננת על החווה הזאת לשנה הבאה כי אמרו לי שהיא מדריכה טובה(אן)
אם את יכולה כן!!! תבררי לי בבקשה על מחירים איזה סוג רכיבה וכל השאר העיקר שיהיה לי קצת מידע כי אני קצת מתכננת על החווה הזאת לשנה הבאה כי אמרו לי שהיא מדריכה טובה(אן)
Y yael filan New member 26/7/02 #7 אן באמת טובה ויש שם סוסים מתוקים! אני אברר לך, רק סביר להניח שזה יקח לי מלא זמן... לשבוע הבא (לא הקרוב, זה שאחריו) אני אנסה להשיג לך את המספר טלפון, טוב?
אן באמת טובה ויש שם סוסים מתוקים! אני אברר לך, רק סביר להניח שזה יקח לי מלא זמן... לשבוע הבא (לא הקרוב, זה שאחריו) אני אנסה להשיג לך את המספר טלפון, טוב?
Y yael filan New member 26/7/02 #9 בבקשה! עוד מישהו צריך משהו שקשור לסוסים בטראומות... או חוות רכיבה? או כל דבר שכזה?