הודעה ל-noigl !!!!!!

dron a

New member
הודעה ל-noigl !!!!!!

לאור פנית מנהל האתר ועוד רבים מגולשי הפורום, במסרים האישיים החלטתי לא לפרסם את שמך. מה אני יגיד לך, רק לפני שנה,יצה לי להכיר אותך וכשאני רואה את הכתיבה שלך רווית השטנה אני מתביש. כנראה שאצלך הרעות והאחווה לא קיימים, לכן מרגע זה אני מתעלם לחלוטין מכל הודעה שלך.

noigl

New member
בתגובה

כולכם מה זה מאוד מאוד עדינים!!!!!!!בכתיבתכם הלשון שלכם מפיקה מרגליות!!!!!ראה תגובה של חבר הפורום din1 !!!!שתגובותיו מביישות אותכם שמגיבים אך ורק לאנשים שלא חושבים כמוכם.סליחה אולי תסביר לי מה זאת אומרת כתיבה מלאת שטנה?ברגע שמפרסמים אמת זה כל כך מפריע כמו כן במידה ואתה חושב שאתה יודע מי אני אז בבקשה פרסם את שמי !!!!!

rachel v

New member
תגובה להודעת dron a

נויגל למרות שגם אני תמכתי באי פרסום שמך מצנעת הפרט, אני מרגע זה מצטרפת להתעלמות מכל הודעה שלך בפורום.

רבותי רבותי בבקשה

להנמיך טוס . בבקשה מכם על תעשו מהפורום זירת קרבות בין החברים כאן יש כאן הגזמות מכל צד אז בבקשה תורידו קצת את הטונים תשתדלו לשמור על כבוד וייחס מכובד לכל אחד כאן . זה ימשך כך ואני יקול לפנות למערכת תפוז להוריד את הפורום עד לאחר הבחירות די זה כבר לא מכובד ולא מתאים לאנשים בוגרים . מעכשיו כל הודעה שתרשם ותפגע בחבר/ה מהפורום ימחק מיד בלי שום הסבר גיא מנהל הפורום

לגיא שלום

אני לא היתי פעילה אקטיבית בימים האחרונים, אז ציפיתי שתשמור על הפורום אחרי שחסמתה אתnoigl מדוע פתחתה לה את הערוץ,דבר שגרם למחול השדים הזה שלא מוסיף כבוד, לפורום. נא התיחסותך.

תגובה לרבותי רבותי

אני חושב שהגברת noigl "קצת" הגזימה בהתנפלות על המועמד גבי אסרף ועברה את כל גבולות הטעם הטוב וזה מה שיצר סחף של תגובות כי יש הרבה אנשים שמכבדים את האדם ואם היא רוצה להגיב על דברים מסויימים יש גם דרכים והכפשה היא לא אחת מהם. היא לא מדברת בזכות המועמד שבו היא תומכת אלא נכנסה לפורום כדי להתלכלך ולהכפיש את שמו של המועמד גבי. והיא ממש לא משכנעת.

goldizel

New member
גיא היקר

אין מה לעשות כשרבים מחברי ההפורום הם אנשים בעלי דעות פוליטיות לכאן או לכאן ובפוליטיקה יש מחנות ובין מחנות יש גם ניצים לצערי לדעתי כולם כאן חייבים להוריד קצת פרופיל לכבד איש את רעהו לגלות סבלנות ולפעמים לשתוק ולהמשיך לתדובה הבאה בלי עצבים. ראובן

הודעה לnoigl

גם אני מצטרפת להודעתו של dron a יהחל מעכשיו אני מחרימה אותך בפורום, בתקווה שתלמדי לכבד את הבריות.

מה זה להחרים ???

באמת שלא מקובל עליי מה אנחנו ילדים בכתה א-ב שמחרימים חברים? אני מבקש מכולם בכל לשון של בקשה תפסיקו עם השטויות של הילדים בגנון לא מתאים לנו בכלל .

din 1

New member
DORON A דעתי כדעתך

ברצוני לציין את העובדה שאין עשן בלי אש ואין נויגל ללא אדם שעומד מאחור , ומעניין מיזה?? אני מתעלם מכל תגובה ומכל כתבה של הגברת או האדון!!

ה דרומי

New member
רגע אחד אני כבר "הלכתי כאן" לאיבוד

אם אפשר שכול אחד יציג את עצמו ובסוף את מי הוא חושב שהוא רוצה לראות בתור ראש העיר הבא אבל קודם תציגו את עצמכם אפשר הדבר הזה?. ולא אני לא מצביע לאף אחד .

למעלה