הודעה ל-geostan !

mr dish

New member
הודעה ל-geostan !

אני חייב לציין שיחסית לרמי הנודניק - אתה ממש מזבל בשכל! אם אין לך הידע, זו לא בושה לשאול, אבל להיות החלטי כ"כ ולדעת כלום (!) זה כבר שיא...

geostant

New member
הסבר ונמק מר צלחת...

כי בנתיים אני לא רואה אותך תורם פה

אני מציע שביתת נשק לפני ש ...

תתחילו לריב. גם כך יש בפורום גורם ש"מביא את הסעיף" בזמן האחרון להרבה חברי פורום ועוד ריב אחד יהיה ממש מיותר. לא?

mr dish

New member
c-band/ku-band

האם ה-dh אינה מתאימה ל-ku? מאיפה המידע הזה? והאנדרו מתאימה (מה שנכון, אגב) ,אבל לא ל-c-band? אמנם ה-dh נופלת באיכותה מהאנדרו, אבל ללא התאמה להבדלי המחיר ביניהן! ל-dh אין תחליף המתקרב לאיכותה במחיר סביר, כך שכדאיותה מוכחת, מחירה סביר ביותר ואת מה שרוב החובבים רוצים לראות - היא מאפשרת היטב, במידה והיא מורכבת כראוי!!! ולא - אין לי כל כוונה לפגוע או "לריב" עם אף אחד, כך שאם הניסוח היה בוטה - אני מתנצל!

geostant

New member
בוא נשאל אותך שאלה...

כמה צלחות אנדרו וכמה צלחות DH הרכבת בחיים שלך ובאיזה קטרים
אני יענה לך כבר עכשיו... אני הפסקתי לספור כבר מזמן כמה צלחות הרכבתי, ואת הקוטר הכי גדול שהשתתפתי בהרכבתו היה 30 מטר. דבר שני, אני בקשר ישיר וקבוע עם DH ואנדרו על כל החידושים ולא פעם התייעצתי איתם והם ענו לי בשיא הכנות מי טוב ל-KU ומי טוב ל-C BAND. אתה מוזמן להרכיב אנדרו ל-C BAND ו-DH ל-KU ותראה שהאיכות לא תיהיה כמו שתרכיב אנדרו ל-KU ו-DH ל-C BAND. וכן, הניסוח שלך היה יותר בוטה מבוטה ויש לך מזל שעלי התערב.

mr dish

New member
יש לי מזל? הצחקת אותי...אני חוזר בי

ולגבי תרומתי באתר - כניראה אינך מהותיקים! לגבי מספר הצלחות שהירכבת: הבת שלי מנגנת 6 שנים על אורגן-וכבר 6 שנים היא מקפידה לחזור על אותן טעויות! בקונצרטים היא לא תנגן - אבל העיקר שיש לה תחביב...

למעלה