הודעה לתושבי צורן

tamirgdn

New member
הודעה לתושבי צורן

בואו כעת להוביל מאבק להפרדת ישובים אסטרטגית כבר הפסדנו לקדימה הבחירות בפתח אולי נצליח דרך הפוליטיקה הארצית להתחיל מחדש ?? עובדה שעם האנטנות צורן הצליחה

yonib1231

New member
תזכורת קטנה

תודות לצ'וח ומרעיו - מוביל המאבק באנטנות איננו עוד והיישוב מפולג ומפוצל לרסיסים. צ'וח וגיל ברקאי - תודות לכם איבד היישוב בבחירות אלו את האדם עם העשייה והלב. אני לא רואה היום אחד מכם שיכול לקום ולהוביל פרוייקטים בהיקפים כאלה. שלא לדבר על זה שצ'וח בכלל הרס את המרקם היישובי ועכשיו הוא חושב להעלם מהזירה הפוליטית. הרצחת וגם ירשת - צ'וח!

רחל 65

New member
יוני, תן לו ללכת, זה טוב לכולנו.

תהיה אישה ראויה במועצה, וכן אנטנות, לא אנטנות, מה הקשר בין פרוק היישובים, הבחירות בפברואר, והבחירות עוד שבועיים? אנחנו חייבים להוריד מהראשות את ראש המועצה המכהן, אחר כך נדאג לצורן. כשיהיה עם מי לדבר.

yonib1231

New member
צ'וח מוזמן ללכת הביתה

צ'וח שגרם להרס המרקם היישובי, לפילוג בין תושביו ולאי ייצוגם של התושבים כיאות במועצה בהחלט ראוי שילך הביתה ולא ייצא ממנו. אדם כזה צריך להיות מוקע מכל חברת אדם ביישוב. כולי תקווה שכל מי שיפגוש בצ'וח ידאג להתעלם ממנו בהפגנתיות יתרה - כי כך יעשה לאדם שהביא על היישוב ותושביו אסון בשם הטינה האישית.

yaron brn

New member
אדון יוני - אתה חצוף!

עכשיו, אחרי שהערפילים התפזרו, והתברר כי החלק הארי בישוב, ללא צל צילו של ספק וללא כל עוררין, תומך תמיכה מלאה במפלגת "יחד בתנופה", בראשה עומד צוך - הוא ולא אחר - הנה, ממשיכים כמה אנשים קטנים, ישנם כאלו שיאמרו חדלי אישים (ואני ביניהם), להשתלח בפראות חסרת מעצורים, באופן אישי, ביריבם הפוליטי. אין זאת אלא, שבמקרה הזה שלך, ועוד במקרים אחרים שראו אור בפורום הזה, מדובר ברוע לב לשמו. וגם בהרבה מאוד קנאה שפורצת ממך ומאחרים כמותך. אז רק שתדע, יוני1231 הנכבד (אין לי מושג מהו שם משפחתך וזה גם לא מעניין אותי יותר מדי): אנשים כמוך הם שגרמו לי, ולנוספים להבין בצורה ברורה ונטולת כל ספקות (בסופו של יום), שאם אלו האנשים שתומכים באקרמן אז מוטב כנראה להתרחק. אנשים, שמטרתם ברורה היא: לשנוא ולפגוע באחר, ובכך, אולי יצליחו לרומם ולהעלות קמעה את קרנו של המועמד המועדף עליהם. ראיתי מה קורה בכל הישוב. ראיתי מה קורה בקרב פעיליה של יחד בתנופה (שאני לא נמנה עליהם). ראיתי כמה תומכים בהם וכמה נרתמים למפלגה הזו הן ביום-יום והן ביום הבחירות. משפחות משפחות. ראיתי את השלטים המתנוססים. ראיתי את ההירתמות במעבר בין הבתים. אנשים נטולי כל אינטרס שרק רצו את טובת הישוב, להבנתם ולשיטתם. אפילו סתיו אדם, בהגינותו, ציין, כי הנוכחות של התומכים באקרמן ביום הבחירות היתה דלה. וכי למה זה? כי מרבית האנשים בישוב חושבים שמפלגת יחד בתנופה טובה ומתאימה יותר מאקרמן וממפלגתו. זו הדמוקרטיה. היתכן, מר יוני הנכבד, שכל אלו טועים ורק אתה צודק? כולם מבקשים לאמץ אל קרבם בחום את מפלגת יחד בתנופה, ורק אחד המתקרא יוני 1231 חושב שהשמש זורחת לו, ורק עבורו, מאותו מקום ידוע? הייתי רוצה לסכם את הדברים שלי במילים כי אין תופסים אדם בשעת צערו. אבל אני לא יכול. אני חייב לציין שהדברים שלך הם דברים מזוהמים, קשים, ואתה צריך להתבייש לכתוב אותם. אדם יכול שלא לאהוב אדם אחר. אבל לבוא ולומר בצורה פומבית, בפורום, שאדם כמו צוך הרס את המרקם בישוב? שהוא מוזמן ללכת הביתה (וזאת, כאמור, לאחר שרבים הצביעו לו, וכפסע היה בינו לבין 3 מנדטים)? שהוא צריך להיות מוקע מהישוב? תגיד לי, אתה לא מתבייש? תפטור אותנו כבר מדברי הנבלה שלך ולך לך מעלינו. אתה ושכמותך הרחיקו אותי מאקרמן! לא כתבתי על כך בפורום, כי החלטתי שאין טעם בהתנצחויות המגוחכות האלו איתכם - אנשי שלומו (וכאמור, לא כולם. היו אחרים, לשמחתי). תוסיף לכך את הדברים ששמעתי מאנשים נטולי אינטרס לחלוטין, שנתקלו בהזדמנויות כאלו ואחרות באקרמן, כדי שתבין: בסופו של דבר, האנשים הרבה יותר אינטיליגנטים מכפי שאתה חושב, ומכפי שפורום כזה או אחר יכול לעזור למועמד המועדף על קומץ האנשים שכותב בו. כנראה שמניפולוציות לא ממש עובדות. אנשים יודעים לנתח היטב את הנתונים. אנשים יודעים לבור את המוץ מהתבן, ולנטרל גורמים לא רוונטים, כמו, רק לשם הדוגמא, העובדה שאקרמן התהדר ללא לאות בתואר סגן ראש מועצה בהתנדבות (מעשה מכובד לכשעצמו, אבל כנראה שאין בו די...). בסופו של דבר, בצורה הכי עניינית שיכולה להיות, אנשים החליטו שאקרמן לא מתאים. אפילו לא למועצה. פשוטו כמשמעו. תכירו בעובדות. צוך חשב כך מזה שנים רבות, וזו זכותו המלאה. הנה, התברר לך שלא רק הוא! אגב, באותה פגישה שהתקיימה בקדימה בין השניים (שמעתי בביתו של צוך את הדברים ממנו) אמר לו צוך בפנים כי הוא חושב שאקרמן לא מתאים, ולכן אין לו כל כוונה לחבור אליו או לתמוך בו. למה שצוך יתאחד או יתמוך במישהו שלא מתאים (להבנתו)? בגלל שיוני 1231 ירום הודו אמר שכך צריך להיות? בגלל שאקרמן חושב שכך צוך צריך לנהוג? תן לי סיבה אחת למה צוך צריך ללכת וזאת לאחר שהוא זכה וארקרמן הפסיד? האם הוא צריך ללכת כי איש עם פה מלוכלך כמו שלך קורא לו ללכת? אתה מוזמן להחרים את מי שאתה רוצה. ממילא אתה איש אחד, איש קטן, שאינו מעניין יותר מדי אנשים. אם יש מישהו שצריך להוקיע אותו זה אותך ורק אותך. אני לא אנהג בחרמות כלפיך מכיוון שזו לא דרך לנהוג באנשים. אני רק אזלזל בך וארחם עליך, (ובסתר ליבי גם אקווה לא לפגוש בך ולהמשיך לא לדעת מי אתה). אלו כל התחושות שאתה שווה להן. ירון ב.

תמר1232

New member
צוך 1200+ לא טועיםֱ!

צוך 1200 איש לא טועים!!!!!!!!!!!!!! 1200 איש אמרו את דברם. 1200 איש שלא נשארו עדישים ויצאו להצביע. 1200 איש סומכים עליך. 1200 איש מוכירים את כל מה שעשית לישוב שלנו בשבע השניים שעברו ורוצים שתמשיך. 1200 איש אוהבים אותך, היי גאה!!!!!!!!!!!!!!! צוך ואיל אנחנו מחזיקים לכם אצבעות, ובטוחים כי תובילו את הישוב שלנו בכבוד ובהצלחה. תמר מוס רנדל

רחל 65

New member
ירון ברנ - קצת הסטוריה עכשווית לא הזיקה לאיש

ירון יקירי, זכורה לי ישיבת הסיעה הראשונה שלנו, של תומכי מיקי, בערך חודש וחצי לפני שצ'וך הודיע על ריצה כלשהיא. זכורה לי הישיבה בה החלטנו על נציגות מתאימה לצורן, הרבה לפני שצ'וך החליט לרוץ ברשימה למועצה. זכורה לי הישיבה שלאחר שהודעתם על הקמת רשימה. מה שהיה לנו להגיד על הרשימה: אחלה אנשים, באמת אחד אחד, הראש קצת מקלקל... גם המטרה... המטרה המוצהרת של צ'וך היתה שמיקי לא יהיה ראש מועצה ושלא יקבל מנדט מצורן, והוא הצליח ובגדול. שאפו. את השמועות שהוא הולך ומשאיר את המקום לעדנה, שמענו מכם, אז.. על מה הסער ועל מה המהומה?

yaron brn

New member
רחל, בעדינות אומר זאת: לפני שמלמדים היסטוריה-

כדאי לדעת לקרוא. אם היית קוראת את כל מה שכתבתי, היית לבטח מגלה כי אני לא חלק מיחד בתנופה, אינני אחד מפעיליה, ואין לה שום יחס מועדף אצלי. ממני בטח לא שמעת דבר (לגבי החלפת צ'וך בחלופ), מהסיבה הפשוטה שאני לא יודע דבר. אז למה את מבקשת לשייך לי דברים? החלטתי להצביע ל"יחד בתנופה" לאחר שלהבנתי היא היתה הבחירה הטובה ביותר מבין כל האפשרויות שהיו. בהחלטה שלי היה משקל לא מועט לטיב המעומדים במפלגה, מהראש ועד אחרון אנשיה (כמו גם לכל האנשים שתמכו ושכנעו). אנשים טובים לעולם לא ילכו אחר ראש גרוע... העם החליט... לא צ'וך ולא אקרמן החליטו, לא את ולא אני. אפילו לא יוני. זה הקו המוביל בדברים שלי, לאור דברי הבלע והנעצה שנכתבו על ידי יוני. סביר להניח שאם אקרמן היה נבחר ומישהו היה קורא להחרים ולהוקיע אותו (וגם אם מישהו יקרא לעשות זאת מבלי שהוא נבחר) - הייתי נוהג וכותב לו את אותם הדברים שהפנתי כנגד יוני. תתפלאי, ומי שמכיר אותו יודע שכך אני נוהג. דרך אגב, במשך תקופה ארוכה אפילו חשבתי לתמוך באקרמן למרות החשש שלי מיכולת מנהיגותו וליכוד השורות תחתיו (תקראי את מה שכתבתי כאן). כמו כן, הבעתי את מחאתי ברבים על העובדה שנעשה שימוש ברשימת המיילים שהצטברה אצל אלבלק לצרכים מסויימים בשביל לקדם את יחד בתנופה. כאמור, בכל נושא אני פועל עניינית על פי הבנתי. צ'וך (ועוד רבים אחרים) לא חושבים שאקרמן טוב ומתאים לתפקיד. זו דעתם. אני לא מבין מה רע בזה? אם גם את חושבת שהכל אישי בהתנהגותו של צ'וך, אומר לך שיתכן שאת צודקת, אבל את לא יודעת זאת כי מעולם לא שמעת זאת אלא מפיותיהם של אקרמן ושל תומכיו, ושגם אם כך הם פני הדברים אין בכך כל רע. הרי אל תהיי תמימה - את יודעת כמה חוסר הערכה קיימת בין השניים (ושחלק גדול מהפעילים של שני הצדדים שותפים לתחושות אלו). אז לבוא ולומר שהכל אישי? אני חוזר ואומר: ממה שאני הבנתי, צו'ך ורבים אחרים ממפלגת יחד בתנופה חושבים שאקרמן לא מתאים. אין לו את יכולת המנהיגות הנדרשת. את בטח יודעת, שאקרמן חושב את אותם דברים על צוך, על יוסי מלכה, ועל עוד כמה דמויות מובילות ביחד בתנופה. נקודה נוספת: לגבי אקרמן שמעתי מיותר מאדם אחד הקרוב אלי, שפרק זמן ארוך לפני שהוא עזב את יוסי מלכה ואת יחד בתנופה, הוא סיפר לרבים רבים כמה הוא נגד יוסי מלכה, כמה הוא לא מתאים, וכמה צריך להחליף אותו (נמסר לי על ידי שני אנשים שהדברים נאמרו להם על ידי אקרמן עצמו). כל זאת, כאמור (!) למרות שאקרמן היה עדיין פעיל מוביל ומועמד ביחד בתנופה, ועוד בטרם הוא אמר זאת ליוסי מלכה (בקיצור, חתר תחתיו, פשוטו כמשמעו). אז כשנוח "הכל אישי" זה דבר לא טוב ופסול וכשנוח אחרת "הכל אישי" זה דבר נכון ומוצדק? הראש של יחד בתנופה הוא ראש מצויין (או לפחות הכי טוב מבין כל המועמדים) לדעת למעלה מ- 1,200 אנשים מהישוב צורן בלבד. אף מפלגה לא גרפה את מספר הקולות הזה, לא מצורן ולא מקדימה. לא היה כל מקום לכתוב את הדברים הנאלחים שיוני כתב. את לבטח יודעת את זה ובטח ובטח שמסכימה איתי. שכן, אם את לא חושבת כך, אז את בדיוק כמו יוני. וכדי לדעת מה אני חושב עליו, תקראי שוב את הפוסט הקודם שלי (שכאמור, לא ממש קראת אותו). יום טוב. ירון ב.

yonib1231

New member
מרום 5 ימים לאחר הבחירות

היום לאחר 5 ימים ממועד הבחירות אני יכול לנתח את מהלכיו של צ'וח: 1. צ'וח החל את מסע הבחירות שלו מתוך מניעים אישיים לפגוע במיקי אקרמן ככל האפשר. הדבר נאמר לא פעם ולא פעמיים על ידו. 2. מיקי אקרמן קרא לצ'וח בתחילת מסע הבחירות להניח מאחור את משקעי העבר וללכת למען יישוב מאוחד וחזק - צ'וח אמר במפורש למיקי "הכל אישי". 3. צ'וח בהקמת רשימתו יצר פילוג ביישוב וגרם להופעת רשימתה של סמדר - אם זה לא נקרא לפצל את היישוב לרסיסים אני לא יודע מה כן. 4. צ'וח בחר לא לתמוך במיקי אקרמן לראשות, למרות שמיקי אקרמן הוא תושב צורן והתאים לאג'נדה של יחד בתנופה - הכנסת כמה שיותר אנשים מצורן למועצה. 5. צ'וח בוחר כעת לשבת על הגדר ובכך תומך במי שהוכיח באי מעשיו שצורן היא החצר האחורית של היישוב. האם זה לא נקרא להרוס את המרקם היישובי? אם צ'וח רוצה לקבל את טיפת הכבוד שאולי אוכל להקדיש לו הוא צריך לקחת את יחד בתנופה ואת כל הפעילים והבוחרים שלה ולעמוד בכיכר ביום ששי הקרוב ולתמוך באבי קולמן לראשות ולו רק כי גולברי לא עשה די ליישובינו. אם צ'וח לא תומך בקולמן - אז הוא תומך בגולברי וזה פגיעה ביישוב.

asdf55500

New member
סיפור

בקולמן בחרו כמה אנשים בצורן? צוח פוגע באנשי צורן? לא ידידי הרוב בצורן בחר גולברי ולא קולמן ולך לתוצאות ותווכח בכך. צוח מעולם לא היה שותף של אקרמן אקרמן היה מספר שלוש של גולברי ידידי היקר , ומותר לכול אחד לבכר את השיני כמו שאני מעדיף את גולברי ולא כמו שאתה חושב שיש רק קולמן קולמן לא פסול כמו שמיקי לא פסול רק ששנהיים לא עדיפים לדעת הרוב בצורן כרגע על קולמן אז העובדות חשובות לקולמן יש רק 18 אחוז ולגולברי כרגע 38 אחוז אז מי יותר רצוי בישוב המאוחד? וצוח מותר לו לעשות ככל העולה על רוחו כול עוד הוא לא עובר על החוק במדינה שלנו

תותח9

New member
הרוב בצורן בחר במיקי לראשות

כ-50 אחוזי תמיכה, למרות כל ההשמצות וההכפשות רוב תומכי מיקי, אגב, הצביעו יחד בתנופה למועצה רוב תומכי מיקי (אני מכיר כמה מהם...) יעדיפו את קולמן על גולברי

asdf55500

New member
למה הצביעו ליחד בתנופה

ולא למיקי חשבת על זה מיקי נשאר ערום בגלל זה אז הם אוהבים רוצים ולא מספקים את הסחורה ? ידידי לדעתי אתה טועה חכה וראה מה יגמר בבחירות הקרובות האם כול ה1200 יצביעו לקולמן שקיבל בצורן קולות ספורים בלבד . לדעתי קולמן לא יקבל כאן 120 קולות חכה וראה!!! ומיקי הוא האיניקציה למוזרות של האהבה לראשות כן ולמועצה לא? ממש המלך הוא עירום כנראה?

Master Stav

New member
אתה משעשע ....

זה הכינוי ה8 או 9 שלך במספר ... קשה לך לכתוב תחת שמך האמיתי ?

asdf55500

New member
כול מילה בסלע

מילים כדורבנות אמיתיות ונכונות צוח שווה 1200 ומיקי 1200 שהלכו לאיבוד ותושבי צורן עשו זאת דווקא במכוון ולדעתי עכשיו הם התפכחו ומיקי כבר לא שם ואחרי סטירה לגולברי תבוא הליטיפה ב25 לחודש אז בהצלחה וכול מי שמדייק במילים

ספינים לא יעזרו

תושבי צורן אמרו לא לגולברי. הרוב המוחלט מעוניין להחליף אותו וזה גם מה שהוא יגיד בקלפי בשבוע הבא!

motisisr

New member
יוני גם לדעתי התגובה שלך מוגזמת

רובנו כתבנו כי מה-12 בנובמבר משאירים את המחלוקות הפוליטיות מאחורנו וכולם מתאחדים לטובת הישוב. תונעת יחד בתנופה הוכיחה בבחירות האחרונות כי רוב תושבי הישוב תומכים בה (ולא, אני לא הצבעתי עבורם) הם הנציגים שלנו במועצה ועל כתפיהם מונחת אחריות רבה וכח פוליטי לא רב. ולכן היום אני אעשה כל דבר שיתבקש בכדי לסייע לצ'וח ואייל לקדם את הנושאים שקשורים לישוב. למרות שאנחנו כביכול שאותו צד פוליטי אני מגנה את הדברים שכתבת ומבקש ממך להרים טלפון לסתיו על מנת לערוך את ההודעה המביישת

Master Stav

New member
יוני ....

אני אחלק את תגובתי לשני חלקים החלק הראשון רגשי ....מסכים איתך ב100% הוא גם החלק הקצר מבין השניים החלק השני הוא החלק הפרקטי חלק בו אני רואה את המציאות ש.....אייל וצ'וך הם מי שניבחרו להיות במועצה ( כן אין ספק שאני חושב שצוך צריך לפרוש ולאפשר לעדנה להיכנס אבל זו משאלת לב לא יותר מזה ) כאדם פרגמטי שבודק את הדברים מידי יום וזה מתקשר לעשייה ודחיפה של דברים גם אם אלו ניראים לעיתים כמילחמה בטחנות רוח אני רואה את המציאות שאייל וצוך שנבחרו להיות במועצה צריכים את השכונה שלנו זה הזמן להתאחד כולנו יחד ולתמוך בהם כמה שאפשר בתיקווה שיראו את צורן שיראו את התועלת שיוכלו לעשות .....ולא להשאיר את השכונה מאחור בגין גועליציה כזו או אחרת ... אני קורא לצוך ולאייל לתמוך באבי קולמן ולבקש מ1200 המצביעים והמצביעות לעשות זאת כמוהם אני קורה לצוך ולאייל לבדוק מי האנשים שחתומים על עשייה בצורן הזה ולגייסם לעבודה ( בתהנדבות כמובן ) עבור צורן אני קורא לצוך ולאייל לשבת ולהכין תוכנית חומש עם יעדים ריאלים ל5 השנים הקרובות להציג אותה לציבור ולדחוף יחד איתו לעשייה .... והלוואי ...ואני לא חולם .... כי אם כן זה חתיכת סיוט בלהות רציני ....

Master Stav

New member
אומריםש אדם צריך לבחור את הקרבות שלו

הנה קרב אליו לא אכנס מאחר ואני מאמין שתוך כמה שנים יהיו איחודים נוספים מפאת חיסכון כלשכן רצף התישבותי אני מעדיף להשקיע את מירצי בפיעילות תוך ביתית ולהעצים את הגרעין מבפנים הן בצורן והן בקדימה

tamirgdn

New member
צודק אתה לגבי השקעת המרץ בפעילות בצורן

אולי במצ שנוצר צריך באמצעות מנהיגות חדשה או מחודשת להקים ולקדם וועד לישוב אם יתמכו בו הרבה תושבים יהיה לזה תוכן וזה יוסיף את הכח שחסר כעת בגלל התוצאות של הבחירות תמיר

למעלה