אדון יוני - אתה חצוף!
עכשיו, אחרי שהערפילים התפזרו, והתברר כי החלק הארי בישוב, ללא צל צילו של ספק וללא כל עוררין, תומך תמיכה מלאה במפלגת "יחד בתנופה", בראשה עומד צוך - הוא ולא אחר - הנה, ממשיכים כמה אנשים קטנים, ישנם כאלו שיאמרו חדלי אישים (ואני ביניהם), להשתלח בפראות חסרת מעצורים, באופן אישי, ביריבם הפוליטי. אין זאת אלא, שבמקרה הזה שלך, ועוד במקרים אחרים שראו אור בפורום הזה, מדובר ברוע לב לשמו. וגם בהרבה מאוד קנאה שפורצת ממך ומאחרים כמותך. אז רק שתדע, יוני1231 הנכבד (אין לי מושג מהו שם משפחתך וזה גם לא מעניין אותי יותר מדי): אנשים כמוך הם שגרמו לי, ולנוספים להבין בצורה ברורה ונטולת כל ספקות (בסופו של יום), שאם אלו האנשים שתומכים באקרמן אז מוטב כנראה להתרחק. אנשים, שמטרתם ברורה היא: לשנוא ולפגוע באחר, ובכך, אולי יצליחו לרומם ולהעלות קמעה את קרנו של המועמד המועדף עליהם. ראיתי מה קורה בכל הישוב. ראיתי מה קורה בקרב פעיליה של יחד בתנופה (שאני לא נמנה עליהם). ראיתי כמה תומכים בהם וכמה נרתמים למפלגה הזו הן ביום-יום והן ביום הבחירות. משפחות משפחות. ראיתי את השלטים המתנוססים. ראיתי את ההירתמות במעבר בין הבתים. אנשים נטולי כל אינטרס שרק רצו את טובת הישוב, להבנתם ולשיטתם. אפילו סתיו אדם, בהגינותו, ציין, כי הנוכחות של התומכים באקרמן ביום הבחירות היתה דלה. וכי למה זה? כי מרבית האנשים בישוב חושבים שמפלגת יחד בתנופה טובה ומתאימה יותר מאקרמן וממפלגתו. זו הדמוקרטיה. היתכן, מר יוני הנכבד, שכל אלו טועים ורק אתה צודק? כולם מבקשים לאמץ אל קרבם בחום את מפלגת יחד בתנופה, ורק אחד המתקרא יוני 1231 חושב שהשמש זורחת לו, ורק עבורו, מאותו מקום ידוע? הייתי רוצה לסכם את הדברים שלי במילים כי אין תופסים אדם בשעת צערו. אבל אני לא יכול. אני חייב לציין שהדברים שלך הם דברים מזוהמים, קשים, ואתה צריך להתבייש לכתוב אותם. אדם יכול שלא לאהוב אדם אחר. אבל לבוא ולומר בצורה פומבית, בפורום, שאדם כמו צוך הרס את המרקם בישוב? שהוא מוזמן ללכת הביתה (וזאת, כאמור, לאחר שרבים הצביעו לו, וכפסע היה בינו לבין 3 מנדטים)? שהוא צריך להיות מוקע מהישוב? תגיד לי, אתה לא מתבייש? תפטור אותנו כבר מדברי הנבלה שלך ולך לך מעלינו. אתה ושכמותך הרחיקו אותי מאקרמן! לא כתבתי על כך בפורום, כי החלטתי שאין טעם בהתנצחויות המגוחכות האלו איתכם - אנשי שלומו (וכאמור, לא כולם. היו אחרים, לשמחתי). תוסיף לכך את הדברים ששמעתי מאנשים נטולי אינטרס לחלוטין, שנתקלו בהזדמנויות כאלו ואחרות באקרמן, כדי שתבין: בסופו של דבר, האנשים הרבה יותר אינטיליגנטים מכפי שאתה חושב, ומכפי שפורום כזה או אחר יכול לעזור למועמד המועדף על קומץ האנשים שכותב בו. כנראה שמניפולוציות לא ממש עובדות. אנשים יודעים לנתח היטב את הנתונים. אנשים יודעים לבור את המוץ מהתבן, ולנטרל גורמים לא רוונטים, כמו, רק לשם הדוגמא, העובדה שאקרמן התהדר ללא לאות בתואר סגן ראש מועצה בהתנדבות (מעשה מכובד לכשעצמו, אבל כנראה שאין בו די...). בסופו של דבר, בצורה הכי עניינית שיכולה להיות, אנשים החליטו שאקרמן לא מתאים. אפילו לא למועצה. פשוטו כמשמעו. תכירו בעובדות. צוך חשב כך מזה שנים רבות, וזו זכותו המלאה. הנה, התברר לך שלא רק הוא! אגב, באותה פגישה שהתקיימה בקדימה בין השניים (שמעתי בביתו של צוך את הדברים ממנו) אמר לו צוך בפנים כי הוא חושב שאקרמן לא מתאים, ולכן אין לו כל כוונה לחבור אליו או לתמוך בו. למה שצוך יתאחד או יתמוך במישהו שלא מתאים (להבנתו)? בגלל שיוני 1231 ירום הודו אמר שכך צריך להיות? בגלל שאקרמן חושב שכך צוך צריך לנהוג? תן לי סיבה אחת למה צוך צריך ללכת וזאת לאחר שהוא זכה וארקרמן הפסיד? האם הוא צריך ללכת כי איש עם פה מלוכלך כמו שלך קורא לו ללכת? אתה מוזמן להחרים את מי שאתה רוצה. ממילא אתה איש אחד, איש קטן, שאינו מעניין יותר מדי אנשים. אם יש מישהו שצריך להוקיע אותו זה אותך ורק אותך. אני לא אנהג בחרמות כלפיך מכיוון שזו לא דרך לנהוג באנשים. אני רק אזלזל בך וארחם עליך, (ובסתר ליבי גם אקווה לא לפגוש בך ולהמשיך לא לדעת מי אתה). אלו כל התחושות שאתה שווה להן. ירון ב.