הודעה לשרון .......... --------->>>

הודעה לשרון .......... --------->>>

את בטח תראי את ההודעה הזאת רק מחר אבל רציתי להגיד לך ש... קראתי את ההודעה האחרונה שלך ולקחתי את מה שאמרת לתשומת ליבי. וגם רציתי לבקש סליחה. כן כן שמעת טוב סליחה. נקודה. בלי קונצים. רציתי לבקש סליחה אם נפגעת מהודעה כזאת או אחרת שלי. יכול להיות שתפגעי מעוד הודעות שלי בעתיד אז רציתי לבקש גם עליהם סליחה. אני אחייך לעולם ואולי הוא באמת יחייך בחזרה.... ואני לא אצפה שאף אחד יאהב אותי לפני שאני יאהב את עצמי... וגם בגלל שביקשת - סליחה גם מחיים. הכל בהומור חיים. אל תיקח את זה קשה.

Sharon15

New member
קבל ח"ח :)

אני שמחה שהגענו להבנה, כזאת או אחרת... ו.. מצטערת על ההודעות של אתמול (לפני ההודעה האחרונה)..

No876

New member
לדניאל

סתם מתוך התעניינות: אתה לא חושב את עצמך לממש צבוע? קודם אתה אומר לכל האחרים לא לכתוב הודעות פרטיות אח"כ אתה כותב בעצמך ולפי מה שאתה אמרת אתה גם הורס את הפורום. מה עוד שאתה עושה את זה עם אנשים שקראת להם "ילדים קטנים" אם הם כאלה ילדים קטנים ואתה כ"כ קרוב אליהם ומתכתב איתם מדי יום מה זה אומר עליך??? תתנהג לפי מה שאתה מטיף לו בנאדם. נ.ב לכל שאר הפורום אל תענו להודעה הזאת אני רוצה רק את תגובתו של דניאל.

get well

New member
דניאל היקר..תמיד ידעתי שיש תקווה../images/Emo70.gif

קבל ח"ח גם ממני.

תגובה לאדוני...

אדוני צודק בזה שניסיתי להגיד לכל האחרים לא לרשום הודעות פרטיות כי זה הורס את הפורום וזה לא לעניין ועד כמה שזה נשמע מגוחך אני עדיין חושב ככה (ראו הודעה של חן למטה שעדיין מנסה ושאני תומך בה לחלוטין...) אז מה קרה אדוני שואל? אני ניסיתי להעיר אריה משנתו ואריה בהקשר הזה זה דור מנהלנו החביב, מכיוון שרק הוא יכול להפסיק את זה. השליטה בידיו לטוב ולרע. ולמרות כל המאמצים שלי והמחאות של אחרים זה לא עזר וכבר כאב לי הראש מזה כל הזמן להסתובב סביב סביב כמו שכואב הראש לילד שנמצא בקרוסלה ומסתובב בלי סוף. אז במקום להילחם בזה שוב ושוב החלטתי לרדת מהקרוסלה ופיניתי את המקום שלי למישהו אחר אז אם אדוני רוצה לעלות לשם אתה מוזמן רק מעניין כמה זמן אדוני יחזיק שם מעמד.... בגלל סיבות אלו ואחרות החלטתי להצטרף לצד השני. אז אם אני צבוע? לא דווקא הכל טבעי אצלי. וחוץ מזה אני לא זוכר שראיתי את השם של אדוני מקודם אז מה זה אומר על אדוני??? שהוא פחדן?

הוא ביקש סליחה ממך ולא ממני!!

הוא אמר שהוא מבקש סליחה בגלל שאת ביקשת ממנו הוא לא עושה טובות הוא לא רוצה לבקש סליחה זה לא מעניין אותי!!!!!!!

No8766

New member
מישהו ראה את האופי של דניאל?

כי נראה לי הוא אבד אי שם בין דפי הפורום! דניאל. דווקא כן ראית אותי. פשוט בשם אחר. אבל זה ממש לא קשור לעניין. גם אני התנגדתי לשירשורים. וגם לי כבר כאב הראש. אז ויתרתי. אבל לא הלכתי ותרמתי לשירשורים האלה שהתנגדתי אליהם. אז מה אנו למדים דניאל? אפשר לדבוק בדברים שאנו מטיפים להם ועדיין להמנע מויכוחים. האמת שאני לא מתכוונת להתחיל להתווכח. רק תמהתי על איבוד האופי הפתאומי הזה. שבת שלום

אם את כלכך רוצה לדעת

האופי שלי לא אבד הוא תמיד יהיה איתי. אז שבת שלום שיהיה. ובטח לא תגידי לנו באיזה שם היית אה?

No8766

New member
אה. אוקיי.

לא ידעתי שהוא היה כזה רעוע כבר מהבית. סבבה, עמך הסליחה. אניווי אתה אולי זוכר אותי כPOOH אבל היו לי עוד המון כינויים ואני באמת לא אחזור על כולם. ושתבין, אין בי שום פחד או בושה ואני תמיד אעמוד מאחורי המילים שלי. אז אתה יכול להוציא מראשך את המחשבה המטופשת הזאת שאני כביכול "פוחדת" או חשה מאויימת ממישהו. אני ממש לא.

למעלה