הודעה לצב המדבר.

Justin Angel

New member
הודעה לצב המדבר.

- תחילת טופס העלבות ,כל הזכויות שמורות לג´סטין אנג´ל - שלום לך: [ X ] איש חדש חסר מושג [ X ] ליימר [ ] יורם חסר חיים [ ] סוטה [ ] אלוויס [ ] חנון [ ] סיינטולוג [ ] פריק מוזר [ ] כמעט-בן-נוער [ X ] רפה-שכל [ X ] לוקה במוות מוחי [ ] מוטאציה פאראנואידית [ ] מציף [ ] מטומטם [ ] טיפש [ ] אידיוט [ ] מפגר [ X ] פתי עלוב [ ] מורה ל________ [ ] כל הנ"ל אני מעליב אותך כי: [ ] כתבת את כל ההודעה שלך במספרים בינארים. [ ] אתה מבקש Warez למיניהם. [ X ] כתבת הודעה שלמה שלא קשורה לשום דבר. [ X ] כתבת הודעה שמהווה את תמצית הטיפשות האנושית. [ ] ציטטת מישהו מפורסם לא נכון. [ ] אתה המשכת עץ ארוך וטיפשי. [ ] אתה התחלת\המשכת עץ Off-topic מפגר במיוחד. [ ] אתה תלית הודעה "כולכם טיפשים" וכדומה. [ X ] אתה באופן ברור טרול קטן וטיפש. [ ] אמרת "גם אני" למשהו ,כאילו אכפת לנו. [ ] You Suck (פשוט כמשמעו) [ ] אתה תלית הודעה שמטרת רווח כספי. [ X ] אתה אחד מהאנשים האלה שחיים כי אסור להרוג אותך. [ X ] אתה הסיבה שאני תומך בסירוס מטעם המדינה. [ ] אתה לא עשית שום דבר, אבל אתה נראה באופן כללי חסר-מושג. כדי לכפר עלייך: [ ] לוותר על הגישה שלך לאינטרנט לתקופת זמן לא-מוגבלת. [ ] לתלות את עצמך. [ X ] להגיד לאמא שלך שהיית ילד רע. [ ] לתלות באמת משהו רלוונטי. [ ] להתקין מוח שבאמת פועל. [ ] לקרוא את המאמרים. [ X ] להבין משהו בנושא הפורום. לסיכום אני רוצה להגיד: [ ] Blow me [ X ] תשיג חיים. [ X ] אל תתלה הודעה שוב-פעם לטובת האנושות. [ X ] לא היית מסוגל להעשות כלום עם מוח גם אם היה לך אחד. [ ] לך לעזעזל. [ ] אמא שלך שמנה\טיפשה\מכוערת וכדומה. [ ] לך תירה בעצמך לוזר חסר חיים. [ ] כל הנ"ל - סוף טופס העלבות ,כל הזכויות שמורות לג´סטין אנג´ל - טוב... אני חושב שזה אומר את הכל. אבל הסיבה הבאמת חשובה שבעקבותה אני אומר לך שאתה צריך חיים זה בגלל שאתה משתמש במושגים של סרטים ומשחקי תפקידים בחיים האמיתיים. צריך לעשות הבדלה בין מה שאתה רואה בסרטים ,בטלווזיה ובמשחקי תפקידים לבין מה שקיים בעולם האמיתי.

merde

New member
אתה כישרוני בהחלט..

כל כך הרבה דמיון שנינות וחן מעולם לא ראיתי מרוכזים בהודעה אחת.. הוא ילמד לפעם הבאה ללא ספק לא להתעסק עם שכמותך.

morning star

New member
א) נראה לי

טיפ טיפה מגזים. לא חבל לכתוב כל כך הרבה (או אפילו לסמן X) עבור מישהו שבודאי לא יחזור לפורום וסתם מנסה לעורר מהומות?

זה אמור לייעל את ההעלבות שלך?

אומנם זה מאוד מאוד משעשע, אבל בכל זאת... אני תומכת בהודעה של נווד.

צבצב

New member
לעומת זה שהזמין אתכם לקרב כישוף../images/Emo7.gif

קודם כל נורא נעלבתי, בכיתי במשך לילות ארוכים ושקלתי לפרסם הודעת קריאה לעזרה שבטרם התאבדות בפורום התמיכה. אבל בכל אופן, אני זה שצריך לעשות הבדלה בין מה שאני רואה בסרטים, בטלוויזיה ובמשחקי תפקידים לבין מה שקיים בעולם האמיתי? איפה הטופס של הבחור שהזמין אתכם לקרב כישוף נגדו וטען שהוא ינצח את כולכם? אם אין לך טופס בשבילו כי אתה מאמין שמכשפים באמת עורכים קרבות זה נגד זה כדי להכריע למי הכוחות החזקים מביניהם, אני מזמין אותך בזאת לקרב כישוף נגדי בפורום. הכישוף שאני מטיל עליך הוא: אברא קדברא! תורך.

Justin Angel

New member
תראה

יש כמה רמות של טיפשות ואווילות. אתה נמצא בערך באמצע כאשר הוא נמצא כמעט הכי נמוך שיש. אנשים כמוהו לא שווים תגובה ,אתה על הצד השני מהווה שק אגרוף מספק. אני מטיל עלייך: סיבוב מפרקת 180 מעלות! אוי... תראה... אתה שוכב על הרצפה ולא זז... :)

למעלה