הודעה לפמיניסטיות

ירדן 29

New member
הודעה לפמיניסטיות

רק רציתי להעיר את כל הפמינסטיות ולשאול,למה הן לא עושות רעש,ואיפה הן מסתתרות כשבפרסומות משתמשים הפירסומאים בגופה של אישה,כדי למכור מוצר כזה או אחר,זה לא מפריע לאף אחת מכן? לא מקומם? כי הנה,כשהופיעה הפירסומת ההיא לפלאפון (יאללה קנה לה סמסונג מוטי) לא עברו יותר מ72 שעות ושינו את המילה הקטנטנה הזו,והנה,שידרו אותה והיא הייתה בסדר. פירסומת אחרת,היא הפירסומת של שוקו יטבתה,מופיע שם ילד צעיר ("היי,אני יואב,בן 15,איןלי רישיון ואין לי נסיון") ואני בטוח שכולנו שמנו לב למילה שהוא אמר בסוף,וגם אותה שינו,ועכשיו היא בסדר. אז לכל הפמיניסטיות שבין כלל הציבור בארץ: תתעוררו ותתחילו לפתוח את הפה,כי הרי זו גם פירסומת בוטה ולא נכון להשתמש בגוף של אישה על מנת למכור מוצר כזה או אחר,לא?

למה את לא עושה רעש?

למה את לא פונה לחברה זו או אחרת אם זה כל כך מפריע לך? אני שונאת פמינסטיות ושונאת שובניסטים. כל העניין הזה זה בולשיט אחד גדול. במה אתן, הפמניסטיות, חושבות שאתן יותר טובות מהגבר? ובמה אתם, השובניסטים, חושבים שאתם יותר טובים מהאשה? כולם אותו דבר וזהו. בהיסטוריה קרו אירועים שהראו אפליה לצד זה או אחר, אך בכל מצב זה ככה- אפילו עכשיו (אפליה בין אשכנזים לספרדים, דתיים וחילונים, יהודים וערבים- ואני רק נותנת דוגמאות- זה לא משהו ספציפי). אז די כבר לעשות רעש מיותר מכל השטויות האלה, בסדר? ~יעל~

למעלה