הודעה לפורום

yaronbro

New member
הודעה לפורום

היום נחשפתי בשמי המלא ובכתובתי ע"י משתתפת מהפורום אני רואה בחשיפה פגיעה קשה מאוד בפרטיותי אני יודע בוודאות שהדברים מגיעים מחוגי הגרעין התורני אני מאוד חרד מאלימות פיזית שתופנה כלפיי וכלפי משפחתי מצד אותם חוגים צר לי שאנשים כמו דויד סבג ומנדי ספדי ויוסף חדד שאני מתנגד חריף לדרכם תרמו לפגיעה הקשה בפרטיותי ולנסיון להלך עליי אימים להפוך אותי לפסיכי כי אני מתנגד פוליטית לדרכם ? להשוות אותי להיטלר כי אני מבטא עמדות שתומכות בלפיד ? אם אמרתי את האמת על ספדי האם אני גזען ? מניין נטלתם את החירות לפגוע בי פגיעה כל כך קשה התביישו לכם גם אתם אבות לילדים גם לכם יש נשים הייתם מוכנים לפגיעה כזו קשה במשפחותיכם ? אתם חשפתם את משפחתי ואותי כי אני מתנגד לדרככם אתם התרתם את דמי באיזה רשות ובאיזה זכות עשיתם את זה ? בושה וחרפה

yaronbro ידידי

אני ממליץ לך להגיש תלונה במשטרה על אותו אחד אשר חשף את הפרטים האישים שלך מערכת תפוז אוסרת חשיפת פרטים של משתמשים בפורום . אני אישית יתן לך את כל הסיוע הדרוש לך בדבר הגשת תלונה . גיא מנשרוב מנהל הפורום

yaronbro

New member
גיא אני מאמין שדברים כאלה צריך לברר

במישור הציבורי - ערכי

החשיפה עברה לטיפול הנהלת הפורומים

של מערכת תפוז אני לא מוכן לקבל דברים כאלו אצלי בפורום היום זה אתה מחר זה יקרה למישהו אחר

yaronbro

New member
במחשבה שניה גיא אני הולך להגיש

תלונה במשטרה אגיש אותה נגד אותה מיכל רועי וגם נגד יוסי חדד שהיה הראשון שחשף את פרטיי ואני חושד בו שהוא זה שהעביר את הדברים אל אותה רועי מעניין מה יגידו במשטרה שבכיר בחברה הכלכלית נוהג בצורה כזו מחפירה

yaronbro כפי שאמרתי קודם

אני ומערכת תפוז נסעייה לך בכל דרך על פי החוק אשר עומדים לרשות מערכת תפוז .

harty

New member
רון חבל על הזמן. אל תשקיע אנרגיה

סתם בדגי רקק!! תן לגיא לטפל בהם ולהוריד אותם בכלל מתפוז.אילו הם הכישורים שנבחרו בעיר הזאת ואשר אינם יודעים להתמודד עם ביקורת ושאלות עניניות.רד מהענין ותמשיך להציק בשאלותיך. אם תתחיל לזייף(ראה מקרה ההשתלה..)גם אני לא אחסוך ממך את לשוני....(לא ירון אני לא מתכוונת למה שאתה חושב)

yaronbro

New member
ארטי בנוגע להשתלה זה התבקש

גם תעמולה לבריכה וגם השמצה של עזריה מה שנקרא בקומבינה מעניין האם קריכלי צהוב לעזריה ?

harty

New member
רד מהבריכה, יש להם רישיון אז מבחינת

הסכנה הכל שפיר. זה שזה לא מנהל תקין כולם יודעים מה קורה בעיר הזאת, חבל שכך אבל גם משרד הפנים לא עושה דבר. התלונות צריכות להיות מופנות כנגד משרד הפנים.קריכלי יכול שהינו צהוב לעזריה ועזריה ירוק לדני חזן, וגבי אסרף כחול ליורם מרציאנו, ויורם מרציאנו פעם כחול ופעם אדום, הקיצר זיקיות!!!!! כל החברה האלה.

ס ד

New member
harty, מה את פוסלת את כולם?

הכל נגד. אני מתחיל לחשוד שאת מחפשת צומת לב? אני מבין שאת הוגנת ופעילה וחכמה ויכולה לתת לכולנו דוגמא אישית ומה לא. אבל....

למעלה