הודעה לפאנק

לב אדום

New member
הודעה לפאנק

תאמיני לי אחרי שכתבת לי מה שכתבת החלטתי לעשות כך רק שהוא הקדים אותי בעשר דקות , אני חייבת לספר לך מה היתה השיחה,,, בתחילה הוא שאל מה קורה ,ומה נשמע (רטורי מאוד ) אח``כ אמרתי לו שאני לא למשחקים והייתי מעדיפה שלא יתקשר אליי עד שיחליט מה הוא רוצה ממני וממנו. ומה האדון אומר לי?,,,,הוא רוצה שנהיה ידידים לקחת חופש חודש ולהישאר ידידים ,ובזמן שנהיה ידידים הוא רוצה שאני לא אצא עם אף גבר, וגם הוא לא יפגוש אף אישה . צחקתי לתוגבתו ואמרתי לו שאהבה אי אפשר לעצור אני כל כך מתביישת בכלל שפגשתי כזה גבר קטנוני ,, בכל אופן ניתקתי לו את הטל` בסיבה שאני צריכה לרדת לקנות משהו וזהו אני משערת שהוא יתקשר עוד שעה מה להגיד לו,,,? ומבטיחה לך שזוהי שאלה אחרונה בענין המניאק

*g99

New member
אני יודעת שזה לא מיועד לי אבל,

אני מרגישה צורך לענות לך... לטובתך,נתקי כל קשר עם גבר זה!!! אני לא חושבת שהוא רציני... עמדי על כבודך!!! בהצלחה!

לב אדום

New member
תודה תודה

באמת תודה על התערבותך האמת שי=חיזוקים זה מה שחסר לי עכשיו אני באמת מתכוונת לנתק איתו את הקשר עם כל הכאב שבלב שלך לב אדום

*g99

New member
כ``כ גאה בך!!!

ואני פה,אם את זקוקה רק תיפני.

pank

New member
לב אדום! אני גאה בך כל-כך!

את מצילה את הכבוד הנשי, מה שלא עשיתי אני. עם בחור אחר בנסיבות שונות לא נורא להתחיל בידידות ואז לעבור לקשר עמוק יותר. במקרה הספציפי הזה לא מדובר בידיד אלא באויב לא שהוא לעצמו כל-כך גרוע אבל הוא גרוע בשבילך. אין עינוי יותר גדול מלהיות ידידה של בחור בו את מאוהבת. פסלי את ההצעה שלו, יהיה לך קשה שבוע שבועיים ואולי פחות. ואחרי זה תתנקי ממנו ואני אחזיק לך אצבעות שתכירי בחור מקסים שראוי לך. שתביני אני שרפתי שבע שנים מחיי על מניאקים לא אחד ולא שניים, את נשמעת לי צעירה, ולא הייתי רוצה שתלכי בדרכי. באהבה פאנק.

לב אדום

New member
היי חברה יקרה

אני כל כך שמחה שיש לי אותך הפכתי אותך לחברה הסודית שלי מבלי לשתף אף אחת מחבורתי הלא וירטואליות כגרע הוא התקשר שוב ואמרתי לו של מתאים לי הקשר איתו והוא לא מקבל זאת אבל הוא יכול רק לקפץ,,, אחותי הכל הכל בזכות עצותייך החזרת לי את הראז למקום הלב כואב לי וצובט אבל סוף סוף אני מרגישה שעשיתי את הדבר הנכון יצאתי עם כבוד שלך באהבה לב שבור אגב: בת כמה את? עם כל נסיונך,,,?

pank

New member
ללב אדום האמיצה...

שולחת לך חיבוק חם ונשיקה.. מה אומר לך עד כמה אני מבינה את הכאב שלך, אני בת 32 ולצערי גם הלב שלי עוד קצת שבור. דווקא לו ממניאק מסתם בחור עקשן. העצה היחידה היא אל תהיי לבד תצאי מהבית, תבלי, תפנקי את עצמך בבית קפה או בסרט, או במסע קניות. אני מבטיחה לך שלמרות הכאב עשית צעד מאוד חכם, כי אחר כך זה לא סתם כואב, אחרי שאת נמצאת עם הבחור כמעט שנה את נקרעת לגזרים, אני פשוט עברתי יסורי גמילה ממנו. זה היה סבל שלא יתואר. הוא גם לא נתן לי ללכת אז נוסף לכל הצרות אני הייתי צריכה לעזוב אותו מה שהיה בשבילי כמעט הבלתי אפשרי. אכן התלמיד עולה על המורה. ואני כבר מתפללת בשבילך שבחור נחמד יכנס במהרה לחייך ויפצה אותך בגדול.

למעלה