הודעה לערוץ 1..

סינבאד בספרדית ...

סינבאד אני רוצה אותך ???????????? אין מצב אוכל לאיית את זה ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למשל :טום קרוז אני רוצה אותך זה לא קשה לאיית - tom kruz jo kyero ati אבל סינבאדדדדדדדד ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח קשה קשה

sinbad69

New member
פלפלת טום קרוז זה לא הוגן.חחח

יש לו אף כמו שלך.חחחחחחחחחחחחח גם סינבאד זה לא קשה לאיית.חחחחח sinbad jo kyero ati חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סיונארה

טושי טושי טושי

אם לציפור היה את המוח של סקסית היא הייתה עפה אחורה. היא חיה בסרטים שכאילו היא סלבריטי. שבוע הבא תהיה עליה כתבה בפנאי פלוס. ומתכננים להפסיק סרט על ההופעה המדהימה שלה בערוץ הראשון. אני רוצה לשמור על סודיות מובטחת !

ratovnews

New member
גם אני הייתי אמור להשתתף בתוכנית

כמפיק סרטים באתר "רטוב" גם אני הייתי אמור להשתתף בתוכנית ולהציג את הצד של העוסקים בתחום הסקס בארץ. היה לי ברור כי במידה והשתתף בדיון יהיה זה סוג של שיח פופוליסטי שיזכיר יותר תעמולת בחירות של מפלגת ,המתחסדים", אולם רציתי להיות זה שיגיד כי בואו נניח בצד דעות קדומות ונאמר את האמת. בארץ כמו בכל מדינות העולם המערבי צורכים פורנו כשם שמורידים שירים או סרטים באינטרנט, כך שלנסות ולחבר את זה עם אונס ומעשים קיצוניים אחרים זוהי דוג' לפופוליזם זול ובדיוק מסיבה זו נמנעתי לבסוף מלהגיע לאותו דיון שלא נועד להיות מאוזן מראש. אני מסכים אם כל מה שאמרת וחבל שלא עלית לשידור

כולם יודעים מי זאת סקסית 23

חברים יקרים סקסית 23 היא כבר לא חסויה יש תמונות שלה באינרנט עם הפנים ואפילופרסמו תמונה של בעיתון zoom צילום מהאומן 17 בתל אביב. ניתן לזהות אותה לפי הפירסינג ולפי החולצה שהיא הצטלמה איתי באומן ושהיא מופיע בבלוג. הקיצר יש לה פנים תשעב באב ורק בגלל שהיא כונפה (מגעילה) ברמות ואף אחד לא מסתכל לכיוון שלה.. היא צירכה צומי אז היא עושה את זה. יש לה מחלת נפש. היא צריכה ללכת לאביחון אצל פסיכאטר כי מה שהיא עושה פרץ את כל הגבולות. חבל שאין צנזורה .. צריך לחסום אותך .. בעעעעעעע

sinbad69

New member
קרמבו

יש לך מזל שאין לידי קרמבו הייתי מורח לך אותו על הפרצוף.חחחח לא נתנה לך מה קרה? אז כנראה שהיא לא עד כדי כך חולה.חחחחחחחחחח

אפשר...

אפשר לדעת מה אתם רוצים ממנה??? אולי תעזבו אותה בשקט ואל ישר תתנפלו כשהיא בסך הכל אומרת דברים די נכונים...

למעלה