הודעה לערוץ 1..

הודעה לערוץ 1..

באתי אליכם אתמול לדון בנושא הזה שנקרא פורנוגרפיה בפרהסיה... שעה חיכיתי וישבתי על מנת לעלות לשידור... ומה לתדהמתי המנחה שואל אותי 2 שאלות ...ואז עובר לדיון...ובדיון עצמו לא היתה לי האופציה להשתתף בדיון וחבל...כי היו לי מלא דברים לומר -לדוגמא על אי השיויון שהם יצרו בדיון כמו שדיברו על כבוד האישה שם בבלוגים ומה עם כבוד הגבר ? למה רק נשים עושת את זה בבלוגים? לא אבל כשאישה עושה את זה זה לא טוב נכון?!!! ממש אי שיוויון.. ודבר שני- דיברו על מקרי האונס,כאילו שברגע שמישהו רואה את השידורים האלה זה נותן לו לגיטימציה לאנוס, וזה לא נכון, כי אנסים ופדופילים זו מחלה,והם צריכים לטפל בזה כי הם חולים!!! למה סתם לתת סיבה למקרי האונס... דבר שלישי דיברו על הקטינים שנכנסים לאתרי סקס, זו כבר האחריות של ההורים למנוע!!! למה לנסות למנוע את חופש הביטוי,? מה אנחנו מדינה פרימיטיבית.... חבל שלא ידעתי שזה היה אמור להיות ככה...כי לי אתמול ערוץ 1 לא נתתם את חופש הביטוי בדיבור.... ממני סקסית 23 !!! ואם מישהו מערוץ 1 רואה זאת או את החברת כנסת ..שדיברה עליי לשלילה תנסי להבין שיש נקודות שטעית בהן...

אני מגיבה ( בשם הערוץ הראשון )

קודם כל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו, באת לדון ? את בקושי יודעת עיברית נראה לך שאפשר לפתח איתך שיחה בכלל ?? המנחה שאל אותך 2 שאלות הבין עם מי יש לו עסק ושכח אותך. דיברת כמו פריחה ששלפו אותה מתל ברוך להופיע בטלויזיה. בימיינו מסתבר כל טינופת מופיעה בטלוויזיה ( גרייס תתכונני לערוץ 10 ). לחברת הכנסת קוראים ענבל גבריאלי, והיא דיברה עלייך לשלילה כי את זנותית ומופקרת בלי ערכים. היא נגעלה ממך כמו כל מי שראה אותך ושמע אותך. טוב שהופעת מטושטשת שלא יזהו אותך כי לא היו מתקרבים אלייך בכלל. ואני חייבת לסיים במשפט הענק שאמרת : " אני רוצה לשמור על סודיות מובטחת " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם

מאיפה את מכירה את תל ברוך בכלל? כל הזמן תל ברוך.תל ברוך. אחלה חוף ים מה את רוצה?חחחחח

sinbad69

New member
יום מקסים לכולם

מי הייתה בערוץ 1? לא ראיתי את השידור.מה רק סקסית 23?

החברת כנסת זאת ענבל גבריאלי לידיעתך

עוד פלצנית שאבא שלה הכניס אותה לפוליטיקה. חוצמזה את צודקת לא רק בנות מתפשטות יש גם בנים וגם לי לא ברור למה שבנות מתפשטות זה לא בסדר ולמה שבנים מתפשטים זה כן בסדר, אולי בגלל שרוב מעשי האונס נעשים על ידי גברים ולא נשים (וזה חבל כי לא הייתי מתנגד שאיזה נקבה כוסית תאנוס אותי). הביאו אותך לשם רק בשביל הפרובוקציה שיראו מישהי מסתורית שמתפשטת בבלוגים זה מעלה את הרייטינג וערוץ 1 יעשה הכל בשביל רייטינג. חוץ מזה תעזבי אותך שטויות עם הערוץ ה1 זה קטן עליך, בטח ג'י לנו קורא זה הרגע את ההודעות בפורום והוא יזמין אותך לתוכנית שלו בNBC

משחק בעכוז .. מה לא שמעת ..

היה בחדשות שהיו 2 בחורות אירופאיות כוסיות ברמה .... הולכות ואונסות גברים .... אשכרה מפתות את הגבר , מזיינות אותם ( בלי קונדום ) . ואז מודיעות ----- > ! שהן חולת איידס ! אמל'ה זהרו הן עדיין מסתובבותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חופשי .

sinbad69

New member
../images/Emo122.gifפלפלת אני לא מתקרב לטוטה שלך

אם יש לך מחלות.תגידי מראש.חחח

סינבאד מי יתן לך להתקרב לאזור ה ...

טוטה שליי ! תחלום תחלום ... שיעשה לך טוב

01MaKaVeLi

New member
די את אמורה להיות אישה!!

מה זה הדיבור המסריח הזה רבאק..לא הייתי מזיין אותך אפילו אם היית במבצע אפילו שאת נראת לא רע את מגעילה לי ת'צורה רק מהדיבור שלך..

sinbad69

New member
פלפלת

עם כל הכבוד לטוטה המדהימה שלך נתקלתי כבר בטוטות יותר מדהימות.חחח

sinbad69

New member
פלפלת לא כל הבחורות כמוך

יש כאלה ששומרות על עצמן ועושות סקס עם קונדום. שטויות-עוד מחלה פחות מחלה.מי סופר.חחח

אני ברוך ה' לא כל אחד נכנס לי לטוטה

אני בוחרת אותם ... וממיינת טוב טוב . ולפניי שנכנסים אלייי ... הם מביאים בדיקות ת ת ת ת ת ! כי עם קונדום זה לא זה ! ועכיו ... לך חפש מי לזיין .... חפף לי מהזוית ! סיונארה !

sinbad69

New member
פלפלת

בחיים לא הייתי עושה איתך סקס בלי קונדום רק מהפחד שתנסי לגנוב לי זרע.נראה לך שאני רוצה שתהי אמא של הילדים שלי.חחחח

סנבאד אולי תשנה קצת את המאגר ...

מילים המסכן יש לך ? ? אתה קורבן משעמם ללכת איתו ירידות בעעעעעעעע אתה משעמם אותי ... חפש לך לקסיקון מילים חדש יותר משעשע בנתיים זדיין לי מהזוית ודחוף אצבע

sinbad69

New member
פלפלת עאלק לקסיקון.חחח

הרגה אותי.למדה מילה הפריחה. רואים כמה המילה הזו קשורה למשפט הפואטי שרשמת.חחחח זה כמו להכניס אותך למסיבה של שפנפנות פלייבוי.חחחח

יוסי עדיף סיונארה מ : ביי כפרעע ...

עיניים ורידים .. אף אוזן גרון ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סיונארה = להתראות ! מה לא יפה במילה הזאת ??????????????.

sinbad69

New member
פלפלת איך אומרים בספרדית?

סינבאד אני רוצה אותך.חחחחחחחחח

למעלה