הודעה לעינב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lolly p0p3

New member
הודעה לעינב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רציתי להגיד לך שאני ממש מצתערת על כל מה שקרה! אני מתנצלת בפומבי...! ואומרת לך סליחה!! זה הפעם האחרונה שאני מתנצלת! למרות שאת גם צריכה להתנצל! ורציתי להגיד לך שאני לא יכולה לחיות ככה עם הסיבוך המפגר הזה! אז תחליטי.. או שאנחנו שוכחות מהסיפור הזה וחוזרות להיות חברות... או שזה נגמר.. לתמיד!כי נמאס לי כבר לבקש ממך לשכוח, כי אני לא יכולה להמשיך להתחנן לך.. ולא יכולה להמשיך לחשוב על זה יותר! ולא יכולה להמשיך לבכות יותר! וממש לא יכולה להמשיך לסבול את היחס הזה מימך! וזה ממש אבל ממש פיגור להרוס חברות של 10 שנים על דבר כזה מטומטם! אז תחשבי לפני שאת עונה.... ירדן.

קישקושה

New member
ירדן

תקשיבי לדעתי אין לי על מה להתנצל... אני מצטערת אם העלבתי אותך על דברים שלא קשורים לפרשה הזאת אבל את עשית דבר ממש מגעיל!! בסדר אז שני לא תגיד לו מי אמר לה אבל בכל זאת זו שאמרת לה!! וכבר אמרתי לך שניהיה חברות אבל אני לא בטוחה אם אני אוכל לספר לך דברים שוב... מצטערת...

קישקושה

New member
ירדן

תקשיבי לדעתי אין לי על מה להתנצל... אני מצטערת אם העלבתי אותך על דברים שלא קשורים לפרשה הזאת אבל את עשית דבר ממש מגעיל!! בסדר אז שני לא תגיד לו מי אמר לה אבל בכל זאת זו שאמרת לה!! וכבר אמרתי לך שניהיה חברות אבל אני לא בטוחה אם אני אוכל לספר לך דברים שוב... מצטערת...

למעלה