הודעה לעב - ספרי זכרון

sharonpines

New member
הודעה לעב - ספרי זכרון

עב יקרה, אני לא יודעת איך "מקפיצים" הודעה, או איך מכניסים לינק להודעה ישנה מהודעה חדשה... אבל בתכתובת העניפה על ספרי הזכרון, הכנסתי גם אני את פרטי הספרים שברשותי, והם לא נמצאים במסמך העדכני שהעברת. אני מניחה שלא אכפת יהיה לך לדפדף מעט אחורה ולמצוא את ההודעה האמורה... תודה שרון

yuma

New member
גם לי יש - מינסק

עב שלום - תבורכי תבורכי שלחתי הודעה ונעלמה בין הכבלים, אם קבלת פעמיים - סלחי. להוסיף לרשימתך: נמצא בידי ספר קהילת מינסק: 'מינסק עיר ואם: קורות-מעשים-אישים-הוי' כרך ראשון: יהדות מינסק מראשיתה ועד 1917. כינס: דוד כהן עורך: שלמה אבן-שושן הוצאה: ארגון יוצאי מינסק ובנותיה בישראל בית לוחמי הגטאות ע"ש יצחק כצנלסון, הוצ' הקבוץ המאוחד, תשל"ה הספר, כשמו כן הוא, פורש את תולדות קהילת מינסק (בירת פלך מינסק, ברוסיה הלבנה=בילרוס), מאורעות, אנשים ואישים, מסורות ומנהגים, לרבות סיפורי כמה משפחות. אשמח לדלות ממנו חומר עבור כל מבקש/ת. בברכה חמה מיכל חוקרת משפחות קפלן, טננבאום, רוזנברג לפי מיטב ידיעתי לא יצא כרך שני - אשמת לגלות שטעיתי

עדנה4

New member
האם תהיי מוכנה

לבדוק בספר האם מוזכרות משפחות: טורצקי, גוזמן, יפמן ? בתודה רבה מראש, עדנה

yuma

New member
חפשתי בספר קהילת מינסק

מצטערת - אין איזכור של משפחות טורצקי, יפמן או גוזמן. בשמחה - אם אתקל במסגרת שיטוטי - אספר. אני מחפשת שורשיהם של אליעזר ודבורה קפלן - הדורות שלפניהם ומשפחות אלה שנשארו ברוסייה. נתקלת במי מהם? שלחתי גם לפנייתך השנייה (עוד לא הבנתי בדיוק מה ההבדל ומה נענה דרך איפה - אז אם קבלת פעמיים - סליחה) תודה וברכה מיכל

למעלה