הודעה לסם...

SaberTooth

New member
הודעה לסם...

סם, מכוון שאתה לא עונה למסרים שלי (זה היה רמס עבה מאוד לסם) אין לי ברירה אלא לכתוב את ההדועה על גבי הפורום: שמתי לב שבאתר שלך רות´ (זו שחתפה את שארלוט, אמא של מלינדה וורן) נמצאת תחת הקטגוריה של שדים ושהכוחות שלה קשורים לקלפי הטארוט. איך אנו יודעים שרות´ היא שדה
אולי היא מכשפה רעה או כוהנת פשוטה, לא אומרים לנו שהיא שדה והיא לא הפגינה תכונות שדיות או השתמשה בכוחות שדיים, מה שמביא אותי לנקודתי הבאה, אחך הגעת למסכנה שכוחותיה של רות´ קשורים לקלפי הטארוט
בכדי לפתוח בקלפי תארוט לא צריכים כישרון מיוחד או כוחות מיוחדים, אנו לא יודעים מה הם כוחותיה של רות´ מכוון של אמשו לנו, מה שמביא אותי למסכנה שהיא כוהנת רגילה ללא כוחות מיוחדים כלשהם.

Woogyman

New member
אף פעם לא אמרתי שהיא שדה

ולמעשה, אף פעם גם לא חשבתי שהיא שדה. היא פשוט מכשפה רעה רגילה קלאסית, מאותן מכשפות רגילות, שנראות כמו בני אדם ופשוט בחרו ב24 הראשונות להיות רעות. הכוח היחיד שראינו אצלה זה קלפי הטארוט, ולכן יש להניח שהכוחות שלה קשורים איכשהוא בזה, למרות שהעונה הרביעית מראה שכל מכשפה יכולה לפתוח בטארוט. טוב לא יודע. בכל מקרה, בפינה שם מצויים כל הרעים, בין אם הם שדים, מכשפים (Warlocks) או מכשפים רעים (Evil Witches, או משהו בסגנון).

As I Am

New member
סםםם!! ../images/Emo103.gif

*רודפת אחרי סם עם כדור-אש* (לא כזה, חתיכת אובססיבי!! סליירס!
) תענה למסרים, תראה מה קורה! ארמ. לא משנה. אני קצת עצבנית... ^^; אר - תווום! למה בפורום?? למה??? הפורום הוא לא דרך תקשורת עם הפורומיסטים. כלומר, הוא כן. אבל לא כזאת. ארג. אני לא מגיעה לנקודה שלי כאן...
בקיצור - יש אי מייל, מסרים, איי סי קיו, צ´אטים - וואטאבר - לא בפורום!!
למרות שאולי זה יכול לפתוח דיון כלשהו.... *מהרהרת* אבל לא נורא. לא בפורום!

Woogyman

New member
לא קיבלתי ממנו שום מסר בנושא!

המספר היחיד שקיבלתי ממנו היה קשור בכלל לתוכנה שבאתר שלי ולא הספקתי לענות לו. בכל מקרה, הנושא של רות´ יכול להתאים לפורום. זה דיון כללי על הסדרה, לא משהו אישי שמצריך מסרים.

SaberTooth

New member
שלחתי לך עוד כמה מסרים ולא ענית לי

לפני כמה שבועות שלחתי לך כמה מסרים ולא ענית לי, אז חששתי שאתה מתעלם ממני. אתה באמת רוצה להגיד שלא קיבלת אותם, טוב נו... זה הגיוני, בשבועות האחרונים היו בעיות במערכת המסרים...

Woogyman

New member
כמו שאמרתי

המסר היחיד שקיבלתי היה על התוכנה. וזה מוזר, כי בדרך כלל אני מקבל מסרים ששולחים לי.

As I Am

New member
*מצקצקת בלשוני* ../images/Emo103.gif

קודם כל הוא לא עונה לאיי סי קיו, עכשיו זה, ובסוף הוא באמת חושב שנאמין שזו תקלה...

As I Am

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif../images/Emo103.gif

זה היה בצחוק.

Woogyman

New member
אין לך מושג

כמה וויכוחים היו לי עם אנשים כדי להבהיר להם שאני לא מתעלם מהם (וויכוחים שבסופו של דבר הובילו לכך שכן התעלמתי מהם
.

As I Am

New member
אופס... ^^;;; ../images/Emo103.gif

ארממ... סורי... אני סתם נזכרתי בזה ש- Charmed Again (זה היה הוא, נכון?
) ואופיר התלוננו על זה שאתה לא עונה באיי סי קיו.

ChArMeD HaRrY

New member
טוב

אז סוף סוף הבנת שאני בן...(זה אני Charmed Again, שיניתי את השם...). ואני לא אמרתי את זה באמת סתם כמוך אמרתי את זה בציניות, אף פעם לא דיברתי עם סם באס"ק

Hogo Oneil

New member
לפעמים אתה כן מתעלם! ואל תגיד לי ש.

לא!!! אני לפעמים כותב לך הודעות באייסייקיו ואין ממך תשובה, לין לא מגעילה היא צודקת (נישמע מפחיד)! ******צורב לי צורב לי בנירו לדיוידי אני מת על אח שלי הגדול והכי מפחיד כשהוא הלך אמרו מילים יחד "טוב" "ילה ביי" וזה הפחיד אותי וזה היה גם מצחיק ממש היחד אמרו את אותו משפט!*******

Hogo Oneil

New member
תיקון קטנטן בדיבור לא מובן! (חרוז)../images/Emo8.gif

זה אמור להיות כך "אני כותב לך הודעות לפעמים ואתה לא עונה לי שום מילה ושום היי או עסוק!" זה הדיבור הנכון והתיקון: אני כותב לך לפעמיים הודעות באס"ק ואין תשובה ממך" כאילו אתה מת!

Woogyman

New member
והנה אני חשבתי שהדעה שלי בכלל לא

חשובה לך. זה לא שאתה טורח לשים אותי ברשימה הזאת של "אנשים-שהתגובה-שלהם-חשובה-לי" שאתה כל כך אוהב לפרסם. ואם היית קורא, היית רואה שהייתה לי תקלה באיסיקיו (ועדיין יש) שמדי פעם אני לא עונה להודעות. ולא, אני לא חייב לך שום דין וחשבון גם אם לא בא לי לענות לך. (הופה הופה הנה הבעיות נישואין שלנו עולות על פני השטח
).

Hogo Oneil

New member
קודם כול! אני שחכתי לשים אותך שם!

דבר שני, ואתה לא חייב לענות לי עם אתה לא רוצה! כי אתה באמת לא חייב לי דין וחשבון! אבל סם מאמי עם הינו נשואים היתי עושה לך טרור על זה שאתה לא עונה לי אז תזהר ממני! (זה ציני כמובן למי שלא הבין כולל "המאמי") ואני רוצה גט מהרבנית לין! לין אני רוצה גט ומהר! הוא בוגד בי עם איתמר!
חצוףףףףף

Ophel McNeil

New member
יום אחד, אחד מכם ממש יתפרסם,

ואז אני אפשפש בארכיון הפורום, הוציא את ההודעות הלאה, ואסחוט אתכם למוות! *חיוך מרושע*

Hogo Oneil

New member
לול lol אופל איך את יודעת שאני ...

יהיה מפורסם??? אני יהיה זמר! ואת לא מפחידה אותי
ואיתמר לסם יהיו מאוד מאושרים היחד את לא חושבת? ******בואי לצ´אט*****

למעלה