הודעה לנקאי

Pini1

New member
הודעה לנקאי ../images/Emo15.gif

אתמול התוודענו ליעקב המקפץ ולאופן עבודתו הנמרץ , והנה היום כתגובת נגד או... מתאפשר לנו להכיר את יעקב המדלג. גם הוא כמו הקודם (השמות דומים , נכון?) בעל הספק לא מבוטל. במשך 24 דקות השחיל לפורום 10 הודעות/התייחסויות שונות. אני לא מתייחס לאופי ההודעות , אני מציין עובדה ודיברנו על זה אתמול בטלפון. חשוב שנשמור על הפורום ויש הרגשה שמשהו מתפספס. סומך על שיקול דעתך. תודה , פיני

הנקאי

New member
לפיני וליעקובאים ../images/Emo19.gif

פיני, אתה צודק בהחלט. ליעקובאים: הודעותיכם, ובפרט של המקפץ, נראות כהצפה מכוונת לשם דחיקת הודעות מסויימות אחורה. ייתכן שאנו חושדים בכשרים אבל כיוון שראינו כבר די הרבה בפורום הזה (אפשר לחשוב שמוכרע כאן גורלם של מליארדי דולרים...) יש לנו בסיס לחשד. קחו זאת לתשומת ליבכם. הודעות שתיראנה כהצפה למטרות זרות תימחקנה בזמן אמת, או ברגע שנבחין בהן. אנא ענו לדואל הנשלח אליכם או צרו קשר לאייסי 42191516. תודה.

מה זה השטויות האלה?

תבדוק את ההודעות שלי? האם משהו מהן היה הודעת סרק? תבדוק את התוכן? תבדוק את תגובות חברי הפורום אליהן. אלה היו הודעות שמענינות רבים מהחברים בפורום (אם לשפוט לפי התגובות). ואחר כך תשווה את זה למתחזה (המדלג) שכל מה שהוא רצה זה לעורר מהומה וכתב הרבה הודעות סרק (האם יכול להיות שמישהו שהיה נדמה לו שהודעותיו נדחקות עשה זאת כדי לכוון את האש אלי?). והדרך הטובה ביותר היא לבדוק איזה דואל יקפוץ [ידלג
] חזרה ויראה מי חבר לגיטימי בפורום ומי בא לעורר מהומות. וכשתגיע למסקנה שאכן יש מישהו שמטרתו לעורר מהומות אולי גם תבקש סוף סוף מהחבר פיני1 שיפסיק להציף את הפורום בהודעות מיותרות על חברים לגיטימים. האם שמת לב של מי היו ההודעות המתיחסות אלי (אני ספרתי רק שני חברים)? גם זה גורם להטרדה מיותרת של הפורום.

הנקאי

New member
תשובה ../images/Emo19.gif

1. הואל בטובך להתבטא בנימוס ("שטויות" על הודעה עניינית לא נכלל בקטגוריה זו). 2. הודעותיך לא היו הודעות סרק ברובן, אבל כשנכנס משתתף חדש בסערה ומכניס שורת הודעות הגורמת לדחיקת הודעה מסויימת, החשד מתעורר. כשהשם שבחרת לעצמך הוא בדיוק בהקשר זה, החשד כמובן מתחזק ולכך היית צריך להיות רגיש. באופן כללי מומלץ למשתתף חדש בכל פורום שהוא להכנס בפרופיל נמוך יותר, וראה מדריך הטרמפיסט. ההודעות גם לא נמחקו, אלא רק נמסרה הודעה לתשומת לבכם. 3. אני מקבל את הערתך בעניין המדלג. השם מטעה ונטפל בכך. הערה אישית: למרות שאיננו בהכרח מסכימים עם עמדותיו של פיני, הודעותיו לגיטימיות ולא מציפות. הוא גם התוודע אלינו בעולם האמיתי (לא חובה, אבל רצוי בפורום זה) כך שלגביו ידוע לנו בבירור שאינו בעל עניין, מה שמטבע הדברים אינו ברור לגבי משתתפים אנונימיים, לגיטימיים ככל שיהיו. תודה, וכל טוב.

הנקאי

New member
בעניין "המדלג" ../images/Emo19.gif

"יעקב המדלג", יהיה אשר יהיה, נחסם.

עקבתי אחר עבודתו היסודית של

המקפץ המסתורי אך החרוץ... מעבר לטיפול הטכני של מנהל הפורום, כדאי לחשוב: למישהו יש סיבות לדחוק את הודעותיהם של פיני ופ"ש אל הדף הקודם. מי זה יכול להיות? ומדוע נחסם המדלג ואילו המקפץ ממשיך בדילוגיו?

הנקאי

New member
תשובה ובקשה ../images/Emo19.gif

מסרי המקפץ היו גבוליים: כשלעצמם לא היה בהם פסול, המינון וההקשר היו חשודים ועל כך הערנו, קיבלנו את תשובת המקפץ ודי בכך לעת עתה. ההודעה שנדחקה אחורה הועלתה חזרה, ובסופו של דבר לא נגרם נזק. המדלג בחר שם דומה במכוון למקפץ ומסר דואל פיקטיבי, ועל כך נחסם. בקשתנו היא: ככל שרק ניתן רצוי לפנות בשאלות הנוגעות לניהול הפורום ישירות לנקאים באחד מערוצי התקשורת הרבים העומדים לרשות חברי הפורום, ולא כאן - זה רק מוסיף רעש מיותר למערכת. יש פה לצערנו גם אינטרסנטים שונים שאנו מנסים לנפותם ככל הניתן, וכמובן שמחים על כל התראה (למשל פנייתו הישירה של פיני אלינו), אבל לא תמיד אפשר להיות בטוחים. מכל מקום, אין בכוונתנו לנהל את הפורום בצורה פרנואידית ולחפש קונספירציות, אלא רק לנפות את גורמי ההפרעה הבולטים. אנו ממליצים לכל המשתתפים לחסוך בשיקולים פרנואידים, שברוב המקרים הם מופרכים ובמיעוטם - נכונים ומטופלים.

ניב ד

New member
אימרה החביבה על פסיכולוגים:

זה שאני פרנואיד זה לא אומר שלא רודפים אחרי...

עמי אבא של דורי ../images/Emo7.gif

כל ההודעות שנכתבו מזמן הודעתך זו ועד עכשיו בכל הנושאים הדומים לזה,ולשמות שהזכרתה לעיל, מוכיחים מעל כל ספק שהפורום צלילה של תפוז, הפך להיות במהרה נישלט על ידי קבוצת חברים, שחולפים ומרחפים ברוח אחרת "רוח הפורום"-הרוב קובע !! אני מציע לך לא להיכנס לדיונים האלה ולא להיתיחס לנעשה פה בכלל, פרט להעביר את מסריך ואת כאבך על אובדן בנך-דורי ז"ל. שלא תיראה צער יותר. הערה: תמשיך לעקוב אחרי ההתפתחויות והן באות בקרוב. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

למעלה