הודעה למסתורי.....

ihat32

New member
הודעה למסתורי.....

ערב טוב לך ,,כמו שדיברנו היום אתה בחור נחמד ומקווה שתישאר כזה,,,יש לי שאלה אליך עד כמה אתה מוכן להיות רציני איתי ביי ליאת

לליאתי,

אני הגעתי למסקנה שמהאינטרנט לא יצא כלום, בקטע של קשר.. כי כולם כאן שחקנים והם מחפשים רק סטוצים.. אז הכי בריא זה לא לחפש ולחכות שזה יגיע לבד, או להמשיך לחפש , אבל לא באינטרנט.. שיהיה בהצלחה.. שמרי על טא`צ.. ביי, לימור.

bluewater

New member
לימור!

בבקשה ממך אל תכלילי ואל תגידי שכולם פה שחקנים. אולי יש כאלה שלובשים מסכות ומשחקים אותה רומנטיים ורציניים אבל תתפלאי לשמוע שיש כאן אנשים שמחפשים את החצי השני במלוא מובן המילה! דרך אגב גם לכן,הבנות,לא חסר. יש כאלה שפשוט משחקות אותה התמימות שמחפשות את האביר(אני לא מתכוון אליך) אבל בעצם סתם משעמם להם בחיים והם מחפשות דרכים מעניינות להעביר את הזמן... ובקשר להכרות באינטרנט אני אישית מכיר זוג שהתחתן מהכרות דרך צ`אט ובכלל אני אישית פגשתי דיי הרבה בחורות כאן וחלק מהן באמת היה שווה להפגש ולהכיר ואפילו יצא לי קשר דיי ארוך עם שתי בחורות שהכרתי דרך האינטרנט. השאלה היא,לימור, אם באמת הכוונות שלך רציניות כי אני שם לב שאת שוללת סתם דברים שאולי אין לך הרבה נסיון בהם. שיהיה לך המשך לילה נפלא...

ihat32

New member
היי

אני חושבת שיש מקרים שמכירים דרך האינטרנט אבל יש כל מיני אנשים שאוהבים לעשות צחוק מבחורות או ההיפך וזה לא יפה תקן אותי עם אני טועה,,בן אדם אומר שהוא רציני לגבי משהי שתמיד במילה שלא ולא סתם יחנטרש לה בטלפון כל מיני דברים על אהבה...ביי בנתיים ליאת

למעלה