הודעה למנהל הפורום

3arabi

New member
הודעה למנהל הפורום

כבוד מנהל הפורום את הפורום הזה הוקם למען מטרה כביכול פייסנית בין שני העמים ולקדם את רעיון הדו קיום הבלתי מתקדם כבר 100 שנים אני תמוה למה מאפשרים לאנשים שהם אנטי דו קיום וגזענים במהותם ויותר מקלקלים מאשר מועילים לקיום ולדו קיום איך להסביר את המצב שבו משתלטים אנשי כהנא חי או ישראל ביתינו על פורום זה ? הרי הם מסתערים על כל פתיחת פה מהצד השני ואפילו קוראים לעזרה מפורומים גזעניים לעזרה בשעת מצוקה איך להבין את ההסתה המתמשכת של אותם אנשים כנגד ערבי המדינה והאיסלאם והערבים בכלל ? אני מבקש ממך מנהל הפורם לרסן את המסיתים והגזענים ולאפשר לפורום זה להתנהל בדרך איחוי בצעים וגישור בין עמדות על מנת להגיע למצב שבו יהיה מתי שהוא דו קיום בסופו של דבר בהזדמנות זאת אני מציע לאנשים שמעוניינים להכיר את הצד השני לכנס לאתר הבית של העיר אום אל פחם ולהשתתף בפורום

EastGirl83

New member
זכות הדיבור..ולערבי יש לי משהו לומר

כרגע לדידי כל מה שתגיד יהיה "קול קלימאת'"... נכון שהפורום הזה נועד לגשר בין יהודים לערבים אבל בפועל זה שונה והמציאות היא בדיוק כמו הפורום, ולכן, אני אישית רואה את הפורום הזה כדו קיום בראש ובראשונה כהתחלה להבנה, ולאו דווקא כהסכמה, בין שני הצדדים - הימין והשמאל - ולכן, אני חושבת שיש את הזכות לעשות זאת..ובקשר למה שאמרת לגבי הדו קיום בין ערבים ליהודים, נמאס כבר מהמילים, כי אני אישית כבר דברתי דרך פורום וצאט עם ערבים ישראלים ופלסטינים כאחד במשך 3 שנים והמסקנה היחידה שהגעתי אליה היא ששני העמים קשים ואי אפשר לעשות הרבה דרך הפורום אלא רק במעשים, אז אם אי אפשר לעשות הרבה עם השכנים שלנו אז לפחות שנעשה משהו בצורה תרבותית ומילולית עם הגוש הפוליטי...לפחות זה, אחרי הכל יש לנו מדינה אחת! (ולערבים יש 21 מדינות ערביות...).

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif זכות הדיבור ../images/Emo121.gif

כחוק טבע וחוק מדינה, זאת לא נקראת זכות דיבור בשום פנים ואופן. גזענות והעלבה על רקע גזע או לאום אסורה ע"פי החוק של המדינה.

לפלסטינאים אין מדינה...

"הערבים" כאומה, כישות חברתית, הם שאלה שהתשובה עליה לא ברורה גם ל... ערבים עצמם. כעובדה מדינות ערב רואות עצמן כל מדינה כעם בפני עצמו. ואף שיש בהם לא מעט מהדומה, נראה שהמפריד גדול מהמאחד, ובמקומות שיש גבולות משותפים בין מדינות ערביות יש גם לא מעט סכסוכים... בנוסף לזה מקובלת החשיבה הבינלאומית שלכל עם הזכות להגדרה עצמית, כעם וכישות מדינית.כל מדינות ערב לא נותנות פתרון לשאלות אלה לעם הפלסטינאי. לא לנו לקבוע להם למי הם שייכים פוליטית ותרבותית.

Ragamala

New member
לו היה הפורום הזה מקום

להידברות והבנה בין שמאל לימין את לא היית פה! את לא מעוניינת בהידברות אלא בשפיכת זעמך על הכתב. הידברות פרושה לנסות להבין את הצד השני משיחה עמו. ולגבי תחילת הודעתך - זאת בדיוק ההוכחה לכוונותיך בפורום זה

all

New member
אני לא המנהל!

אך זו דעתי. מפעם לפעם קופצים לכאן אנשים שאינם שייכים. לפעמים עם הודאות כגון "כולכם כהניסטים", "ציונים מחבלים" וליפעמים עם הודאות שאתה ניתקלת בהם. יש כאן גם יישות קבועה בשם "ירושלמי שמאל" שאינו מכניס הודאות אלא שירים, בתוך מסר שיריו מכלול אינסופי של הערות גיזעניות נגד מדינת ישראל, יהודים והיהדות. לחסום, אינני יודע, זה בד"כ נשק לא יעיל ביותר. הנשק היעיל יותר הוא להיתעלם מהם כליל. רק במידה ולא ימאס להם לאחר שבוע שבועיים, יש לחשוב על לחסום אותם ולקוות שלא יגיעו בעוד 1/4 שעה תחת כינוי חדש.

סלוניק

New member
תודה על ההודעה,

הודעות ממין אלה מקומן במסר פרטי על פי רוב, אך אם כבר פרסמת, אגיב לך כאן. בראש ובראשונה אקדים ואומר כי הודעות רבות נמחקות על ידי. הדבר תלוי בסגנון הכתיבה, היה והוא בוטה מדי. הודעות לא נמחקות בשל תוכנן. יש אמת בדבריך, לפיהם ישנם כותבים בפורום אשר שמים לעצמם למטרה לפרסם הודעות גזעניות, בוטות ומכוערות. עם זאת, אני סבור דווקא כי אין מקום להסיר את ההודעות מהסיבה הפשוטה שמרבית הכותבים הם אנשים שקולים והגיוניים במידה המאפשרת להם: א) להתעלם מן השטויות הנכתבות. ב) להגיב. למחוק הודעות גזעניות זו הדרך הקלה, להגיב ולהלחם באותן הודעות זו הדרך הנכונה והראויה להתמודד עם התופעה.

Ragamala

New member
את השינוי בפורום

רק אתה יכול לעשות תישאר כאן תילחם על מה שאתה חושב שהוא נכון תתעלם מאנשים שסתם כותבים שטויות (ויש הרבה כאלה) תעלה נושאים מהצד שלך ובכך תעשה הרבה טוב לעצמך ולערבים בכלל חסר פה מבט מהצד שלכם

למעלה