הודעה למנהל הפורום......

הודעה למנהל הפורום......

במקרה נתקלתי בפורום הזה בתפוז, והזדעזעתי למראה תמונות הפורנוגרפיה! הקשות, האם עלה בדעתך שילדים עלולים לגלוש לכאן בלי כוונה? פורמי תפוז מתאימים גם לילדים ואני לא רוצה שהבת שלי תראה דברים מסוג זה והאם עלתה בדעתך העובדה כי חלק מהמשתתפים יכולים להיות ילדים? אתה לא יודע מי מסתתר מאחורי הכינוי. וחושף אותם לתכנים קשים ודוחים. וזוהי כבר עבירה פלילית. תתבייש.

ז י ק ו

New member
פרמידה שלום

בכניסתך לפורום יש אזהרה כי הפורום מכיל תמונות פורנוגרפיות המאשרות כניסה של בני 18 ומעלה. ומה בדבר אותם פורומים שמדברים על סקס, סקס אחר, פנטזיות מיניות וכ"ו ? גם שם הם עוברים על החוק, או ששם זה מותר ?! אם אינך רוצה לחשוף את ילדייך לתוכן שכזה, כנראה שתצטרכי להוציא את המחשב מהבית
בכל אופן, זה פורום של דובים גאים שאינם מתביישים במה שיש להם ובמה שהם אוהבים. אז אולי לך התכנים הם "קשים ודוחים" אבל בשבילינו הם תכנים של שגרה ובחירה. שבת שלום זיקו

אליקו28

New member
פירמידה יקר

גם לי נראה שתצטרך להוציא את המחשב מהבית מספיק הילדים שלך יקישו את המילה סקס במנוע חיפוס או אפילו לכתוב את המילה סקס בשורת הכתובות ויגיעו לתוצאה יותר גרועה מנסיון ויש לי גם אחים קטנים אי אפשר לחסום אותם מלגשת לכאלו נושאים יש להם מלא אלטרנטיבות ואתה לא יכול לרשום הודעות כאלו בכל הפורומים חליק לא יודע למה זה נראה לי כזה פטטי

פרימדה יקרה כל כך אולי???

אולי פשוט תצאי מהבועה שאת שרויה בה את קצת חוצפנית אם יורשה לי "ויורשה לי" לפני כניסתך לפורום שאני גאה להיות חלק מימנו .יש אזהרה למעלה שהפרום מיועד לבני 18 ומעלה ולכן גם את עברת את ההודעה הזו אז עכשיו שעבדנו על הבנת הניקרא כדי שתחפפי את עצמיך ומהר ותפסקי לקטר כמו אישה מתוסכלת שמתה להציץ לאתרי סקס ומחפסת גושפנקה . אגב המלצה לי אליך. חוץ מהמחשב , כדי שתוצאי מהר את הטלביזיה מהבית. ששם מוקרנים פרסומות נוטפות סקס ,וסקס אפיל, (אגב שם אין אזהרה לגבי פרסומת זו אסורה לילדים של פירמידה ושל כל אחד אחר. בכלל אני חושב שכדי שתגדלי את ילדייך בחדר אטום וכל מה שיוכלו לראות זה את אמא שלהם החסודה צר לי שנתקלתי בתגובה המעוררת חלחלה שלך מקוה שאף אחד שקורא שרות אלו לא ממש לוקח אותך ברצינות שלום לך ולא להתראות

למעלה