הודעה למנהלת הפורום

GLGGM

New member
הודעה למנהלת הפורום

ענתי חביבתי אחד העקרונות של הדמוקרטיה והעולם החופשי הוא חופש הביטוי. עקרון נוסף של החיים הוא שהתחרות ההוגנת לרוב עוזרת לכל המתחרים. אז שמחקת את הודעת הפרידה של. את חושבת שאין אמצעים אחרים לידע אנשים? כמה חבל שהסיפור נגמר בצורה כה מכוערת... בכל זאת בהצלחה לך ולפורום שלך ולכל ידידיי כאן שמחתי להיות אתכם, ללמוד ואולי גם ללמד, והעיקר להכיר אנשים נחמדים. שלום ולהתראות וכמו שאומרים ביוונית " רק הר עם הר לא נפגשים" אנג'לו

מה עכשיו,,,,?

אולי מי מכם יכול להסביר את הודעתו של אנג'לו? ענת מה קרה? ציון

טוב אני יודע.

קיבלתי את מיכתבו של אנג'לו באישי. ובכן,,ענת יקירתי תרשי לי לומר לך שהפעם טעית,אנג'לו היה פה הרבה זמן, ותרם הרבה מאד לפורום הזה,ולו בגלל תרומתו היית צריכה לאפשר לו להיפרד לפי דרכו. כבר ציינתי בעבר,הפורום שלנו קיים בזכות אותם אנשים המוצאים עניין,תורמים,ומפרים את כל המישתתפים,וכמובן בניהול הפורום,שנעשה בצורה נבונה וראויה,,וענת זו תרומתך ואותה אנו כולנו מכבדים,ענתי אנחנו לא מפחדים מוואלה,אנחנו טובים,ונהיה עוד יותר!!!!! אנג'לו ידידי,תודה על היותך איתנו,אני מאחל לך בהצלחה,,ותזכור דלתנו תמיד תהיה פתוחה בפנייך. כך נפרדים מחבר. (תאמינו לי הוא עוד יחזור) ציון קדם

12אניהיא

New member
ציון יקירי

אין לי כלום נגד אנג'לו רק שלא מקובל לפרסם פורום מתחרה בפורטל אחר אצלנו....אני אישית מאחלת לאנג'לו הרבה הצלחה.

stelyos

New member
כל הזמן ויכוחים

חבל מאוד.אתם צריכים להבין אחד את השני ולא לכעוס. צריך לדעת גם לפתור בעיות.פשוט חבל על אנשים כמו GALGAM שצריכים לעזוב אבל תתחשבו גם על ענת שמגדישה הרבה מזמנה הפרטי.היא מנהלת את הפרום לבד ומנסה לשמור על כללי הפרום כי אם לא הפורום יסגר. יש לי רעיון אולי תקימו ועדה.חברי הפורום יבחרו 3-4 אנשים שידונובכל בעיה שיש.וכל מה שיוחלט היה קדוש וללא ויכוחים נוספים.יום טוב לכולם

Yasoo

New member
הבעיה היא ב"משחקי הכבוד"...

חבל שמתחילים ויכוחים על דבריפ פעוטים. כל אחד רוצה לשמור על כבודו. למנהל יש את הכח הרב ביותר - ברגע שהוא מטיל את דעתו, אין דרך חזרה. ההודעה נימחקת , וזה לכאן או לכאן. אנשים עלולים להפגע ולינטוש... ישנם המסרים שמועברים ביננו וזה מנסה לאזן את המלחמה - אבל בפורום הגלוי זה לא ניראה טוב...

12אניהיא

New member
יאסו סטליוס אנג'לו וכולם

אני כפופה לחוקים של מינהלת הפורומים... ואחד החוקים של ההנלה זה לא לאפשר לפרסם שום אתר אחר על גבי הפורומים ובטח שלא אתר מתחרה...בכל מיקרה אם ניראה למישהו כאן שאני מנהלת את הפורום בדרך לא נכונה או מנצלת את כוחי על מנת למחוק הודעות יכול לפנות לפורום משוב ולשטוח שם את הכל. יום טוב לכם.. ענת

Yasoo

New member
בואו וננהג לפי הכללים - מצ"ב../images/Emo24.gif

אני מעלה כאן שוב את כללי ההתנהגות וזה צריך לכלול את כולנו
הדגש|שפה ותוכן חופש הביטוי הוא מאבני היסוד של האתר אך גם השמירה על חוקי מדינת ישראל. לפיכך, מנוע מלפרסם באתר את התכנים הבאים : תכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור; תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי; תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך; תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא; תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק; ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ'ט בו אתה נמצא. החברה רשאית להסיר תכנים אשר לדעתה מפרים מי מהתנאים הנ"ל ו/או עלולים לפגוע באתר ו/או בצד שלישי כלשהו, והיא רשאית למחוק תכנים אלו בכל עת.

Yasoo

New member
וואלה..מה יהיה ?../images/Emo7.gif

את אנג'לו לא הכרתי אישית , אבל...היה לי כבוד גדול לקרוא את כל ההודעות שלו בפורום הזה, פשוט ריכוז קטן . האיש פשוט "תותח".
אני מאחל לו המון הצלחה במקום החדש..ומקווה לראות אותך כאן
מכל החברים כאן
אלי

לאנג'לו ולכל החברים

היום אני משתתפת בפורום בעיקר בקריאה והשתתפות בצאט בשעות הערב ופחות כותבת ההודעה שכתב אנג'לו העלתה בי גם עצב וגם שימחה עצב על שאחד מעמודי התווך של הקהילה עוזב אותנו ושימחה, כי אני מפרגנת לו מכל הלב,,, לא ראיתי את ההודעה הקודמת שנימחקה אבל כמי שניהלה את הפורום הזה קודם וכמי שמנהלת פורום נוסף פה בתפוז אני חייבת להסביר לכם שהצעד שנקטה ענת הוא נכון, אין לפרסם פורטל מתחרה שלא לדבר על פורום מתחרה, ההודעה של אנג'לו לגיטימית למעט העובדה שהוא ציין שהוא עובר לנהל פורום מתחרה באתר אחר אז מכאן אני שולחת המון בהצלחה לאנג'לו ויאללה ילדים, תפסיקו למצוא סיבה למסיבה בכל הודעה יש לי פורום נוסף וכששם יש ויכוחים אני עוד מבינה כי הנושא שם הוא חומר נפץ, אבל פה? על מה יש לריב ולהתווכח?!?

למעלה