הודעה למנהלים

s u g e r

New member
הודעה למנהלים../images/Emo18.gif

הי ובוקר טוב. בזמן האחרון מציפים את הפורום כל מיני שונאי דתיים למיניהם שכתובים בצורה כל כך בוטה ומגעילה כל מיני דברי נאצה ובוז נגד הדתיים. אז נכון שהם לא ממש מבינים ובפורום של בני עקיבא הם כותבים שאנחנו לא משרתים בצבא (אתמול נהרגו 2 חילים דתיים...) ולא משלמים מסים (כאילו כל ההורים שלנו לא עובדים...) וכו´, אפילו התחילו לכתוב שירים דוחים. תסלחו לי, אבל צריך ל מ ח ו ק הודעות כאלו. אין לי בעיה לשמוע את דעתם על דתיים אבל לא בצורה כזאת מזלזלת, פוגעת ופשוט ד ו ח ה . זה פשוט לצחוק עלינו... הודעות ממש תת רמה!!! זה ממש לא לעניין! מי שצריך מקום לפרוק את כל הכעסים שלו- לא כאן!!! זה פורום ב נ י ע ק י ב א. שכחתם? נראה לי שהפורום הזה התחיל לאבד את הכיוון שלו... אל תפחדו למחוק כאלה הודעות, זה לא הופך אתכם ל "לא פתוחים" זה פשוט מעמיד את הדברים במקום. מי שרוצה להתבטא פה, שיהיה בן אדם!!! יום טוב. שוגר.

LordNor

New member
והתגובה שלי...

אנו לא מחליטים לבד למחוק הודעות, לפני זה אנו צריכים להתייעץ עם הדסה לפני שאנו מוחקים הודעות. ואתה צודק בהחלט, אנחנו צריכים למחוק הודעות קטרניות ומזלזלות. אז מחקנו את ההודעה שפוגעת בנו, הדתיים וזילזלה בנו. וכן את השרשור שלה. אז להבא תשתדלו לא לפתוח בהודעות כאלה. בתודה! רפי

beckham17

New member
לצערי לא הסכמתם איתי

ולא מחקתם את ההודעה הקודמת, שלדעתי היא מאד מבליטה את השנאה לדתיים. אבל בכ"ז, אני מבקש בכל לשון של בקשה, תמחקו את ההודעה הפוגעת של מישהו, שאני מעדיף לא להזכיר את השם שלו, כי הוא נושא את השם המפורש, מלפני כמה ימים, בה כונו החרדים כ"פינגווינים". כינוי נורא, לדעתי. עדיין לא מאוחר, כי כל מי שיסתכל בארכיון של הפורום תמיד יוכל לראות, שבפורום בנ"ע כונו החרדים "פינגווינים". ול"עדיף למות בסתיו", זה שיא שיאה של מלחמת האחים. אסור להעביר "דעות" כאלה, בטח שלא בספירת העומר, עת שנהרגו תלמידי ר´ עקיבא, על שלא נהגו כבוד זה בזה... ואל תשכחו על-שם מי קרויה תנועת הנוער "בני עקיבא"... מצטער שלא הגבתי עד עכשיו, פשוט אני לא יכול לעשות זאת בישיבה..... אני מקווה שמעכשיו הודעות נוראות אלה לא יישארו בפורום, אלא ימחקו מיידית ע"י אחד משני המנהלים הנהדרים שלנו... אל תשכחו שלחרדים אין "במה" בפורום הזה!!!!!! תודה ולהתראות אריאל

s u g e r

New member
מנהלים, הוא צודק!../images/Emo18.gif

אני גם חשבתי שצריך למחוק את ההודעות הכתובות עם שם ה´. זה עבירה מעשרת הדברות: שם ה´ לשוא!!!!!!!!!!1

למעלה