הודעה למיכל ;-(

הודעה למיכל ;-(

ניסיתי בלא הצלחה הן אמש והן היום, להעביר לך מייל ממחשבי הצנוע. השרת לא מאפשר לי. מה שכן, את יכולה להעביר לי מייל ע``י לחיצה על השם צרלי וחצי לפני הפתיחה והמייל יגיע אליי. תודה רבה היי ברוכה

ניסיתי להעביר לך תשובה במייל :cool:

צרלי וחצי!!! ניסיתי להעביר לך הודעה במייל. כולל מס` הפלא שלי. להרבה אור ואהבה ברור לי אם היא עברה. הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

טעויות דיסלקטיות בעברית :cool:

צרלי וחצי היי!!! אני מתנצלת על המשפטים המבולבלים שיצאו לי בסיום ההודעה שלי. יופיאל יצר איתך קשר למייל שלך. כנראה שהעביר לך פרטים שלי. אנא הביטי בו. הרבה אור ואהבה מיכל.

ואני כבר חשבתי....

שזו איזה שפת סתרים שמובנת לקומץ אנשים מסויים. תודה על ההבהרה. שראיתי את המילה דיסלקטיות חשבתי שהתיחסת אלי. אני קצת רגישה בנושא. האותיות מתבלבלות לי לפעמים. מקווה שאצליח להוציא אותו בעוד 25 דקות בערך. היו ברוכים.

דיסלקטיות מה הבעיה? :cool:

צרלי וחצי ידידתי!!! עלית על נקודה מה זה רגישה: תאמיני לי אני באופן אישי חייתי עם הבעיה 39 שנה ולא ידעתי לתת לה הגדרה. רק השנה משהיא במקרה או לא במקרה איבחנה אותי לפי כפות רגליי ואז אל תשאלי איזה שבוע של דמעות עבר עליי ברחמים עצמיים. כן כנראה שאם אלך להבדק ב``ניצן`` אגלה שאני דיסלקטית ודיסגרפית. אז מה לאחר שגמרתי לרחם על עצמי הבנתי כמה גדולה הייתי... ואיזו מתנה קבלתי בחיי. היכולת לחשוב ולבצע דברים לא בצורה קונבנציונלית. למדתי לעשות מעקפים במח ולבצע פעולות מסובכות שאנשים רגילים לא יכולים. סיימתי תואר ראשון בחינוך ותעודת מורה בכירה לחינוך גופני. הגעתי להיישגים מדהימים בחיי וכל זה כנראה בזכות אותו פגם:``דיסלקציה``. אור להיום אני חושבת שבזכות ה``בעיה`` שלי אני יכולה להתפתח גם בעולם הרוח בצורה מדהימה, כי אין לי ראיה קונבנציונלית. יש לי ראיה רוחנית. לגבי ראיה גשמית זו כבר בעיה בפני עצמה והיא כנראה המקור ללקוי שלי. אז את רואה לא כל אחד נברא בצורה מושלמת ועל כל ליקוי שלנו קבלנו פיצוי. חפשי את הפיצויים ותגלי כמה גדולה את. באהבה ללא גבולות מיכל.

בעיה או לא

אני מודה לך על תשומת הלב המיוחדת. נשארו לי המון שאלות פתוחות. כנראה שהזמן עושה את שלו. בקצב שלו. בקשר לדיס` זה משהו שמתרגלים לחיות עמו לטוב ולרע. גם אני מורה ד``א ועל הלוח אני כותבת רק מילים שאני בטוחה בהם ואם אני לא בטוחה אני מחפשת בראש מילה מקבילה. זה מטיש מאוד. אותיות האו``י כ/ק ט/ת וכו` זאת הבעיה הקשה ביותר. תוסיפי לזה התמצאות במרחב. מה זה ימין ומה זה שמאל? אני מסתדרת. לא אובחנתי במקום מסודר. דווקא בזמן הלימודים רצו לעשות זאת אבל, היועצת של החוג אמרה שזה יהיה לי לכתם בתיק האישי. היית מאמינה. לא עשיתי בסוף. היי ברוכה

בעיה??? מתנת הבורא :cool:

צרלי וחצי היי!!! תאמיני לי אני לא אובחנתי בשום מקום. ברור לי באופן אישי שישנה בעיה ואיתה למדתי לחיות וממנה רק התחזקתי. נכון המסובך ביותר זאת בעית ההתמצאות בשטח. אני פתרתי לי אותה ברגע שבחרתי לפנות לתחום הספורט ושם הפכתי למצטיינת. לא תאמיני בחרתי לשחק כדור יעף. המקצוע הכי קשה לאנשים עם בעיות התמצאות מה עוד שלא כל כך ראיתי את הכדור. אז איך משחקים כדוריעף בלי יכולת ראייה? מפתיחם חושים אחרים שיזהוא את מעוף הכדור כשהוא בא אלייך=מעקפים ידידתי. ממשחק הכדור יעף הפכתי אותו למקמוע ועברתי להדריך אחרים כבר בגיל 16 שנים. ומשם להפוך להיות מורה לספורט המרחק היה קטן. היום אני נמצאת 15 שנים עם נסיון עשיר בהוראת ספורט וזה היום שאני פורשת מהמקצוע לכוון אחר. מן הסתם שמת לב שהתחום הרוחני בכלל לא רחוק ממני. הרעיון כרגע הוא לחבר בין הגוף לנפש כדברי הרמב``ם. כשאמצא את הנוסחה לחיבור בין השניים יהיה זה הרגע בו אנצח את הדיסלקציה. הרבה אור אהבה ואחווה. מיכל

דוד טל

New member
מצטרף למועדון הדיס

אכן קשה מאוד. עד שלומדים לזרום. ואז לי הפכה המכשלה למדרגה. ראיה מיוחדת ויחודית, כך הבנתי. על הטעויות סולחים לי, גם לא רואים אותן. החשש ו/או הבטחון, הוא שעושה.

מיל בוקר טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מבינה מדבריך שעשית את עבודת האיבחון והתיקון בעצמך. ובאמת כל הכבוד. זה דורש יכולת מיוחדת. לא? אני באמת לא יודעת איך מטפלים בזה. מה זה מעקפים? זה כאילו שיש קצר, אם אני לא מצליחה עד היום להבדיל בין שמאל וימין ורישיון קיבלתי רק בזכות המורה ששם לי צמיד על היד אז מה? היי ברוכה

דוד טל

New member
במחילה אקח זכות ואומר כך

אמרי לא יקירה! עכשיו הזמן המתאים לדחות את המתנה שאת כל כך רוצה. אמרי לא יקירה! כי מה שאת מבקשת בא ממקום של חולשה, השי לא יביא לך שמחה, כי חסר מושך אליו עוד חסר ועוד. אמרי לא בחדוה גדולה, והכן האמיתי, יגיע במהרה. אוהב אותך אחות זו מתנה לזרום לזרום

דוד טל

New member
זה ממש פשוט, אחות וחצי.

להבין כי מתנה קיבלת. והיא את. כמו שאת, ולא אחרת. ראיה מיוחדת ויחודית לך תני לילדה האלוהית שבתוכך, לעוף, לפרוש כנף. למרומים עלי והשקיפי, עולם נהדר. אין מה לתקן, להכיל ולזרום. אוהב אותך וחצי יש אנשים שמתפסים על הרים (אריק איינשטיין) הקשיבי לו מתאים

דוד המלך

תודה על ההסבר המאיר. הילדה שבי משאירה אותי ילדה יותר מידי זמן. עת להניח לה ולהתבגר הלאה. ד``א אוהבת את אינשטיין ואת שלום הגדול עוד יותר. היי ברוך.

יכולות מיוחדות לא בטוח :cool:

צרלי וחצי היי!!! אני מבינה שדוד הצליח להסביר לך את עמדתו. אני בכל אופן לא חושבת שזכיתי ליכולות מיוחדות. פשוט הייתי בתוך מצב נתון,עם הרבה עליות וירידות ללא יכולת של משהו לאבחן אותי . אני מדברת על משהוא כמו32 או 33 שנים. נכון את צודקת זה באמת כאילו יש קצר. דיסלקציה יכולה להיות על כל חמשת החושים שלנו. לרוב היא בולטת בראיה ובכתיבה הכוללים את חוש הראיה והמישוש. הקצר קורא בזמן הקליטה דרך העיניים. עבוד נעשה במוח וכשאנחנו רוצים להוציא פלט פתאום יש באג. המחשבות יותר מהירות מיכולתה של היד לרשום. לפעמים זה קוראה בדיבור: הפה לא יכול לדבר במהירות האדירה שהמחשבות רצות. והרי לך פגיעה בחוש השמיעה(דבור ושמיעה אותו חוש). אז מה המרחק מכאן ועד פגיעות רגשית קשה. תסכול כעס וכו`. תוסיפי על זה את עולם המבוגרים שלא מבין מה קורה עם הילד והרי לך מתכון ``נפלא`` לאדם ``מושלם``. הכי קל בנקודה זו לשקוע לרחמים עצמיים. יותר קשה למצוא את הדרך להסתדר בחברה. כאן אני ממליצה על ספורט. מה בדיוק? כל מה שמתקשר לשמיניות. לבצע תרגילי 8 עם הגוף. כל מיני תרגילים מצטלבים של: יד ורגל נגדיים. ראית פעם תינוק זוחל? הוא מביא את הברך הנגדית ליד קדימה. כמו כן תנסי לקפוץ קפיצות פסק סגור ובו בזמן שלחי את ידייך לפנים. הכוונה היא שהרגליים ילכו לכוון אחד והרגליים לכוון אחר. ישנם אין סוף תרגילים שיכולים לשפר את התיפקוד ואת הבטחון האישי כמובן. דעי לך שאף פאם לא מאוחר. דעי לך שזכינו כאשר קבלנו את הבעיה. הרעיון להפוך אותה ליתרון וכך נעשה. בהצלחה עם הרבה אור ואהבה. מיכל

למעלה