הודעה למד-דוג

k4school

New member
הודעה למד-דוג

בעבר ביקשתי ממך עזרה בבניית פונק´ ויבי קטנה..... אמרת שתחזור אלי יותר מאוחר... מה קורה ??? יש לך רעיון כיצד לבצע זאת ?

MaD-d0g

New member
הודעה ל k4school

רגע, לא עניתי לך על זה? אמרתי לך שהשאלה שלך אולי יותר קשורה לפורום של מתכנתי ASP ובנית אתרי אינטרנט. אני רוצה להבין, מה שאתה מנסה לבנות זה כמו ScoolS? לדעתי הבקשה שלך נשמעת יותר כמתאימה יותר לASP וקצת פחות לויבי

shai_shai_shai

New member
ל Mad-Dog

האם אתה מבליך? כי גם אני ועוד לא ראיתי אף אחד בבליף שיודע vb

MaD-d0g

New member
לא, אני מאורט

אני לומד באורט והמורה שלי למחשבים (רחל אלון) אמרה לנו להכנס לאתר הזה כדי כדי לדעת מה החומר למבחן בעיצוב תוכנה. דווקא אתר נחמד.. באיזה כיתה אתה?

spheonx

New member
ששש!

למה אתה חייב להגיד טכניקום?! אורט לא מספיק!? (ע"ע הייתי שפוי הייתי נורמלי..)

k4school

New member
אכן זה מה שענית לי בעבר והשבתי לך

גם אז..... אכן הרבה מהבקשה קשורה ל asp אבל הבעיה שלי היא עם החלק של הויבי !!! בכל מקרה אם יש לך פתרון כולל אשמח להודות לך על קבלתו. אם יש לך רק כיוון עבודה אז אולי תסביר לי את הכיוון הכללי, ומה עלי לעשות ב asp..... וכמובן עזור לי בחלק של הויבי. בכל מקרה רעיון הכפתור המזהה אם אתה מחובר לאינטרנט הוא הבסיס העיקרי וחלק זהב לא ניתן לעשות ב asp שהינה שפה המופעלת בצד השרת אומנם אבל רק כאשר אני שולח לה הודעה (כניסה לכתובת באמצעות דפדפן למשל) לבקשת תשובה.... אני צריך שבאתר יהיה אפשרות לראות מתי אני מקוון גם כשאיני קשור לאתר !!! לבצע זאת כשאני קשור לאתר זה קל ולא יעיל. הרי בכל אתר סקריפטים וגם אצלי אפשר למצוא סקריפט לזיהוי כל הגולשים באותו רגע באתר. מקווה לתשובה רונן

k4school

New member
אין לי .... אבל

יש לי שני דרכים יעילות אחרות ליצירת קשר. דוא"ל יצירת קשר באמצעות תוכנת נטמיטינג או תוכנת פלטוק. בשתי תוכנות אלו ניתן גם לדבר באמצעות המיקרופון, דבר יעיל ביותר כמובן. רשום את כתובת הip שלי בכדי ליצור קשר דרך נט מיטינג (ברור שבכל היתחברות כתובת זו משתנה ולכן הודעה זו תקפה רק אם אתה רואה את ההודעה היום עד שעה 22:00 במקרה שלא אז... צור קשר לדוא"ל וניראה כיצד להמשיך דווא"ל [email protected] תודה מראש רונן נ.ב כרגע אני מוריד לאינטרנט 700 קילו בייט של תחילת האתר החדש. מובן שגודל זה אינו כולל תכנים עדיין כי אם רק מבנה מסגרת כללי.... אבל.... קדימה (לעצמי אני אומר) אני רוצה להריץ את הנושא או לוותר עליו אם לא יהיה לי פתרון.

MaD-d0g

New member
בעיה..

יש לנו בעיה.. יש לי מודם אנלוגי.. ואני לא יכול לעשות איתך Video Confrence.

k4school

New member
ניתן לעקוף את הבעיה באמצעות

שימוש בתוכנת פלטוק !!! שלח לי אי-מייל והודע לי אם יש לך את התוכנה או שצריך אתר להורדה, הודע לי מתי אתה רוצה להיתחבר ואני אשלח לך כבר שם של חדר בו אני נימצא שם (חדר פרטי שלי, אך ניתן להיכנס גם ללא סיסמה). אם אתה רוצה אני אשלח לך באי-מייל טלפון שלי ופשוט נדבר בטלפון. אבל למעשה אני לא כל כך מבין למה עלינו ליצור כך קשר. אם אתה יכול לבצע את מה שאני צריך אז למה לא לשלוח לי מוצר מוגמר ? רונן

MaD-d0g

New member
אני אחשוב על ה"בעיה" שלך

לפי מה התיאור של מה שאתה מעוניין לבנות, אני מסיק שזה קצת יותר גדול מתוכנה, אלא זה מערכת.. שיש בה שרת וצד לקוח ... בכל מקרה, אני לא יודע אם אני אהיה זמין כ"כ היום שני, יש לי מבחן ביום שלישי בניתוח ועיצוב מערכות מידע
אני אחשוב מה בדיוק לעשות ואני אחזיר לך תשובה.. ד"א, ספר לי מעט על עצמך? מאיפה אתה? בן כמה אתה?

k4school

New member
בוא נעבור לקשר מעט יותר ישיר

מה האי-מייל שלך ? אם אתה לא רוצה לרשום כאן אז... הנה האי-מייל שלי (כמובן שעלייך יהיה להזכיר לי את שמך הוירטואלי כאשר אתה פונה) [email protected] אתן לך שם פרטים מלאים בעיקרון כמו שאולי יכולת להבין אני מתחום החינוך (מרצה במכללות ומורה בבתי ספר פרטיים). והיוזמה הנ"ל יכולה לשמש אותי לעזור לתלמידיי (וכמובן גם לפונים אקראיים) רונן

למעלה