הודעה לכל הגולשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

that nickname

New member
הודעה לכל הגולשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תפסיקו לדבר על היצור הנשי הזה מטוקיו הוטל בפורום גוד שארלוטט!!!!!!!!!!!!!!!

כמה שאני מסכימה איתך../images/Emo98.gif../images/Emo176.gif

אבל בכל זאת, למה הודעה חדשה?

אבל למה לא לנצל"ש?!

את לא חושבת שזה קצת חוצפה לפתוח שירשור חדש בשביל הערה כזאת אידיוטית?!

ואוו תירגעי בואי לא נגזים.

בסדר אז פתחה הודעה חדשה,מה מפריע לכם?תפוז ירצה תפוז ימחק:)

לא איכפת לי מהניצלוש לא ניצלוש.

כאילו שזה ב-א-מ-ת כל כך חשוב. אבל רבאק, מכפת לך?! אז מדברים על טוקיו, אז מה?! וכשמדברים על MCR?!?! ><" את מה זה עיצבנת אותי.

../images/Emo220.gifששש..

אפשר להבין רק משהו אחד? זאת ההודעה הראשונה שלך בתפוז למשתמש הזה.. את אפילו לא הצטרפת לפורום(זתומרת לא פתחת הודעה של חדשה) אז אין לך זכות דיבור כאן. את לא חלק מכאן עד שלא תצטרפי. ותשתקי פשוט. אנחנו נדבר בפורום היקר שלנו על מה שבא לנו.. ויכולת לנצל"ש.. אם את כ"כ רוצה שנפסיק לדבר עליו.. אז אל תפתחי עליו הודעות! אנשים כמוך. צריך להשתיק מהר!!

dirty look

New member
אם היא אורחת אז למה היא חושבת שמותר לה

להגיד לנו על מה לכתוב ועל מה לא? :/

o DaNiEl o

New member
למה שהיא לא תגיד?

זה שהיא אורחת לא גוזל ממנה את הזכויות שיש לכאלה שכותבים קבוע
.

../images/Emo220.gifלא..אבל אם היא רושמת הודעה חדשה.

למשהו שלא קשור לפורום.. אז לא ניראה לי שזה מתוחכם.. כאילו סבבה.אם היא היתה משרשרת לאוף או משהו בסיגנון. אבל הודעה חדשה לזה? לא יודעת.לא ניראה לי הגיוני..

SainTonix

New member
צודקת אבל לכל דבר יש דרך להגיד

לא בהתנפלות כזאת, כאילו היא רצחה מישהו. ואני לא שונא אף אחד

xoLiaty

New member
האממ שמעו ..

זה לא משנה אם היא קבועה בפורום או סמויה או מה שזה לא יהיה אז בסדר היא לא ניצלשה וכאלה .. אבל היא אמרה משו שצריך להתייחס אליו ברצינות לדעתי . כלומר.. אפשר להסביר לה בצורה נחמדה (!!!!!!) שאפשר לדבר כאן על מה שרוצים . ולא אני לא מעריצה של טוקיו הוטל ולא לוקחת פה שום צדדים פשוט קצת מטומטם לריב על שטויות כאלה .

../images/Emo6.gifחחח

הרגת אותי עכשיו
החתימה שלך יפה: A surprise party? For me? You shouldn't have. -ג'רארד וואי בשנינותו הכושלת.

למעלה