הודעה לכולם..

הודעה לכולם..

נאלצתי למחוק את השירשור שאיה פתחה מכיוון שרק אתמול התבקשתי לא לשים או לאפשר לאנשים לשים תמונות חושפניות בפורום.. ואני לא רוצה להיות המורה או המנהל הנאכס כי אני בראש כמו שלכם ולא מרגיש מעליכם בשום צורה, אבל אני מבקש שתמונות כאלו אל תשימו בפורום.. רן.

sutul

New member
באמת חבל

שאי אפשר לתת לאיה לפרוק את הצרכים הביולוגים שלה בצורה פומבית שכזאת

MהMMת

New member
וואי..../images/Emo2.gif

אספתי לך המון תמונות איהל'ה.. קצת הגזמת רנצ'וק.. כולה תמונות. תזרום

drnaji

New member
יש חוקים ברורים בתפוז לגביי זה ...

והוא סה"כ ממלא את ההוראות הברורים שנותנים לו. זה לא שהוא מחליט שזה לא טוב לו ואז הוא מוחק את זה,פשוט יש חוקים ברורים בתפוז לגבי תמונות מהסוג הזה והוא ממלא אחר ההוראות.

MהMMת

New member
אז

בפורום בנים יש תמונות מסוג זה.. שם לא עושים בעיות?

drnaji

New member
לא יודע מה לגבי פורמים אחרים

אבל "לחייך תמיד" עושה את העבודה שלו ואת מה שהוא צריך לעשות כי הרי אפ אחד מאיתנו לא רוצה שהוא -המנהל יסתבך עם ההנלה של תפוז. שוב פעם,אין לי מושג מה הולך בפורמים אחרים ששם כן יש תמונות כאלה אבל בשני הפורמים שאני פעיל בהם (חוץ מזה) חל איסור מוחלט על תמונות מהסוג הזה.

MהMMת

New member
בטח לא תגלה לנו מי העיר..

לא יכול להיות שההנהלה עלתה על זה כ"כ מהר.. בטח אחד מחברי הפורום שלא היה לו נאה, או שיש לו פורום מתחרה ופחד שתגנוב לו את ההצגה. ויש לך החלטות משלך מותק.

את לא מאמינה? בבקשה:

אהלן רן, מה העניינים? הביאו לתשומת ליבי את התמונה המצורפת להודעה הבאה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1452&msgid=74243241 הפורום שלך אינו מוגדר כפורום למבוגרים בלבד, ולכן, גם אם מחליטים שכן להעלות תמונות שכאלו (ורצוי שלא...) יש להוסיף לפחות אזהרה כלשהי בכותרת ההודעה... {רק חסר שתגידי שאני חיברתי את זה}

white star

New member
../images/Emo54.gif שני דברים

נתחיל בזה שדבר ראשון, למרות שלא ראיתי את השרשור אני מצדיק את רן אם כולו היה תמונות שמכילות עירום מלא כי זה אסור לפי חוקי תפוז (בפורומים שלא מוגדרים כ18+). עכשיו מנסיון שלי, דווקא המנא"ש (מנהל אשכול) נוטה להבחין בהודעות שעוברות על התקנון כמו זה או זכויות יוצרים וכ'ו. זה סתם יוצר מצב לא נעים, סה"כ תפוז לא מכחילים כל אחד והם סומכים על המנהל שיעשה את עבודתו כראוי

יש שירשור תמונות של חברי הפורום

את מוזמנת לשים אותה שם, השירשור התווסף לטאגליינס.. [=

למעלה