הודעה לכולם

הודעה לכולם

אני רוצה להגיד לכולם משהו!!!! מי ששולח לאנשים בצאט צילומים מהפורום שהוא סגור לשומרים שיתבייש זה פורום סגור רק לשומרים אז מי שעשה את זה שיתבייש בזה וחבל שמי שמפרסם עשה את זה הוא לא צריך להיות גאה בזה והוא עשה מעשה נבלה ואני מקווה שהוא לא יהיה בצאט יותר שומר

g i l l i

New member
הפורום כמו הפרטים האישיים שלנו

חשופים לעיני כל. יש פה מישהו שמעביר צילומי מסך לעיניים מאוד לא רצויות. עד שיתברר העניין אני מדירה את מקלדתי מפה גם ככה החיים שלי ופרטי האישיים נחשפו לכל הצאט ואישתו אין לי עניין בפרסומים נוספים תודה לאותו אחד שטרח כל כך והעביר צילומי מסך למי שהעביר אני מקווה שלפחות קיבלת סטריפטיז במצלמה.

חתולהה

New member
אני בהלם...

אם מפה יוצאים פרטים על שומרים....זה שיא החוצפה. חייבים לחקור ולבדוק מי האדם אשר הוציא צילומי פורום מכאן אל גולש או גולשים... מקווה שאותו שומר שהוציא צילומי הודעות מכאן יתגלה בהקדם ולא יהיה פה יותר...

און 27

New member
אולי.....

תגידו מי זה שנדע להזהר ממנו .... כי אם מישהו עשה את זה מגיע לו שיחשפו אותו בקלונו!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

על מה מדובר איזה צילומי מסך ואיזה פרטים אישיים הועברו מכאן? ומי בכלל מפרסם פה פרטים אישיים? הסבירו ונמקו!!

bar35111

New member
יאללה הוטי אל תשחק לנו אותה

מה קיבלת בתמורה?????????מ מי הופיעה מולך במצלמה? לפחות כוסית? סתם צוחקת כפרה....................... ממש מפחיד מה שנהיה

עדיין לא מובן לי

מישהו מוכן להסביר קצת על המיקרה כדי שאבין מה קרה באילו צילומי מסך מדובר?

למעלה