הודעה לכולם

*keren

New member
הודעה לכולם

לכל מי שיש מידע על טריכוטילומניה אשמח אם ישתף אותי. התפלאתי לדעת שיש שם למחלה וישנם עוד "הסובלים ממנה". אני חדשה בפורום אשמח לתגובה, תודה קרן. נ.ב, ניתן לשלוח גם הודעות באי מייל.

עמית_

New member
היי קרן ../images/Emo13.gif

זה עוזר לגלות שאתה לא ה"פסיכי" היחיד שיש לו בעיה כזאת. יש אתר בעברית בנושא שהקימה בחורה שסובלת מטריכו והשתתפה בפורום הישן ב-IOL (דנה). ישנו דף קישורים בקטגוריה "טריכוטילומניה" בפורטל "יאהו!" (אנגלית). אני מאמין ש"לאב" תענה לך ביום ראשון (היום). היא כותבת רק מהעבודה ואין לה אפשרות להתכתב במייל. אבל אתן יכולות "להתכתב" באמצעות הפורום. את יכולה לעשות חיפוש בפורום בנושא. למעלה יש אפשרות חיפוש. נסי כל פעם מילת מפתח אחרת: טריכוטילומניה, טריכו, תלישת שיער, וגפ לאב. עמית

לאב3

New member
בוקר טוב

כמו שעמית אמר,גם אני טריכוטילומנית - רק מה, בפנסיה, כי התחלתי לפני קרוב לשנה בטיפול תרופתי שגאל אותי מזה אחרי כשלושים שנה. היתה בפורום גם שומפי שסבלה מזה, אבל לאחרונה לא כל כך שומעים ממנה מבחינת דרכי פתרון לבעיה הלא נחמדה הזאת, אני ניסיתי טיפול פסיכולוגי - בילדות ,וזה עזר בעיקר לחשבון הבנק של הפסיכולוגית, לפני כעשר שנים ניסיתי טיפול בהיפנוזה שהיתה לו הצלחה חלקית מאד, דהיינו הפסקתי לתלוש אבל לזמן קצר , ועכשיו אני לוקחת תרופה שקוראים לה סרוקסט שפתרה לי את הבעיה לחלוטין(אם כי יש לה תופעות לווי של הפחתה ניכרת בתשוקה המינית וביכולת להגיע לאורגזמה שצריך לקחת בחשבון) עוד לא הצצתי בקישורים שנתן עמית אבל יש ב IOL במדור הרפואה תחת הכותרת של OCD אתרים על טריכו, ואחד מהם אתר של "אמנדה" שבו היא מתארת דרך של דיאטה מסויימת שעזרה לה, אני לא ניסית את זה, אבל היה לי מאד מעניין לקרוא על התחושות שלה בקשר להפרעה הזו, שגרמו לי להרבה הזדהות מלבד הטריכו היו לי תופעות קלות של OCD לאורך השנים, לא בצורה שהפריעה לתפקוד השוטף מעבר לאספקט הטריכו שלי,אני עובדת, נשואה, מגדלת ילדים, אין לי שום בעיות פסיכולוגיות , בקיצור, בחורה לגמרי רגילה. אני אשמח לענות לך ולשמוע ממך בעניין שלנו,מה ניסיונך ומה תחושותייך בעניין. לצערי אני לא יכולה להתכתב באי מייל (וגם האי מייל שמסרתי הוא לא אמיתי) אבל נוכל להסתפק בפורום. לי השנה האחרונה בה למדתי סוף סוף לשים תווית על הבעיה שלי , להבין שאני לא לבד ולמזלי בינתיים גם לפתור אותה, עשתה לי הרבה טוב.

ק ר ן*

New member
לעמית ../images/Emo20.gif

לעמית תודה על ההתיחסות וסליחה על ההתיחסות המאוחרת שלי. את כל הקישורים בנושא כבר קראתי מס פעמים,מה שרציתי לדעת זה כיצד עלי לטפל בבעיה, כלומר למי לפנות וכו´.. דרך אגב את שומפי לא הצלחתי להשיג בכל אופן תודה, קרן.

למעלה