הודעה לכולם

יולה123

New member
הודעה לכולם

שלום לכולכם, עד עכשיו הייתי נבוכה לספר לכם, אבל התפרסם ספר שלי הנוגע ישירות בעיינים שלנו. לפני כעשר שנים יצאתי למסע חיפושים של הביוגרפיה של המשפחה שלי, אפילו לא ידעתי כלום על אבי, כי הווא נפטר כשהייתי ילדה, ומאף אחד לא שמעתי כלום, כך שהייתי צריכה לעשות ממש מסע בילוש, שבסוף כלל גם נסיעות למקומות החשובים. כך הגעתי גם לאוקראינה (דרוהוביץ' עירם של הורי ממוקמת שם היום). הספר התפרסם בעם עובד. אני מתארת לעצמי שהוא יעניין ודאי חלק מכם. הספר אזל מזמן מההוצאה, אבל אצלי נשארו הרבה עותקים וממש אשמח לשלוח לכם, בתור שותפים מתאימים לחוויה שעברתי. אם תכתבו לי למסרים האישיים אוכל לשלוח לכם בדואר. אשמח לשתף אתכם, וודאי גם את הוריכם או קרובים שכל זה קשור אליהם מאוד. שלכם- יולה

אם הספר אזל אז סימן שיש לו את זה...

את אותו משהו ש"תופס" אנשים ונוגע בעומק הנשימה באופן היהודי והאוניברסלי ביותר,בודאי שאשמח לעותק. שלך חנה גונן

talia olav

New member
נשמע אמנם מעניין מאד!

אשמח גם אני לקרוא. האם תוכלי לומר את שם הספר? (אפשר גם במסר).

deebeebee

New member
נשמע בהחלט מעניין מאד

אגב, מזה שנה שאני עובדת על הביוגרפיה של אבא שלי. זה פרוייקט לא קל. חשבתי שאצליח להוציא אותו עד ספטמבר (אבי נולד בספטמבר ורציתי שזה יהיה לכבוד יום הולדתו) אבל כל פעם אני מוצאת מידע חדש שראוי להיות בספר. מלבד זאת אבי נמצא כרגע בארה"ב ויחזור רק באמצע ספטמבר, והוא רוצה לקרוא את הספר קודם שהוא נמסר להדפסה. בקיצור, זו בהחלט עבודה לא קלה.

חייםלוי

Member
מנהל
כמו שאמרה חנה אם הספר אזל

מההוצאה הרי שהו ספר טוב. ראיתי שהספר נמצא בספריה שלי. כשאחזור לעבודה אחרי החופשה אקרא אותו.

יולה12

New member
חיים יקירי איך אתה יודע מה הספר

האם שמי האמיתי שמור בידיך? יולה

חייםלוי

Member
מנהל
בחיפוש בקטלוג הספריה לפי התחום

בו את עוסקת ועם עובד הצלחתי להגיע, אני חושב לספר שלך.

shilansk

New member
יותר מאשמח לקבל עותק

לא הצלחתי להכנס אל המסר האישי

יולה12

New member
אענה ואשלח לכולכם

רק אני צריכה להתפנות לזה. כמובן, אני צריכה כתובות שלכם וזה במסרים האישיים. בינתיים עושה שוב הכנות לנסיעה לפולין. שלכם- יולה

הענאלע

New member
אז שתהיה לך נסיעה טובה.

נחכה בסבלנות שתחזרי וגם נצפה לשמוע חוויות.

למעלה