הודעה לכולם

הודעה לכולם

קודם כל, תודה על התגובות. חוצמזה כמה דברים: הראשון, שכנראה אגיע עם גיא לצפון בשבת כך שאני מקווה לפגוש את כולכם. (סאם - במיוחד אותך ואגב את לא קשישה, הגיל הוא רק מספר, הנשמה היא נצחית
) הדבר השני - ונא להתייחס ברצינות הראויה - הוא שביום שישי (כ' בכסלו) הממשמש ובא, יש לי
יומולדת 28, על פי התאריך העברי. ו...למה אני מספרת לכם את כל זה? א. כי נורא בא לי שתרימו אותי על כסא 29 פעם ותאפו לי עוגת שוקולד ראויה. ב.על פי תורת הסוד, "ביום הולדתו של אדם מזלו גובר" ולכן באותו יום הוא יכול לברך כל מי שהוא רוצה והברכות מתגשמות. אז....מי שרוצה שאתפלל בשבילו, מוזמן לכתוב את שמו ואת שם אמו (זה קריטי), ואברך אותו מכל ה
, ומי שרוצה בקשות פרטיות מוזמן לשלוח לי מסר סמוי... (מבטיחה לשמור על הדיסקרטיות!)
כדאי מאוד להתייחס לעניין ברצינות, כי התפילות שלי תמיד פוגעות. בכל מקרה, אם לא תכתבו דבר בעניין, מבטיחה לברך אתכם בטיסות שמיימיות ובתקציב אינסופי לגלישה. עוץ לי גוץ לי פוף. נתראה!

sam1961

New member
עוץ - שיהיה הרבה מזל

ושיהיה הרבה טוב. שמחת חיים קשתית בטח יש בך ואם את אומרת שברכה של מי שחוגג יומולדת עובדת, אשמח לברכות ביום שישי ובכל יום אחר. להזיק זה בטח לא יזיק
. אשמח מאוד לפגוש אותך בשבת (בתקווה שאצליח להגיע) ואני בטוחה שיש כאן עוד לא מעט חברים שישמחו לראות אותך... אם הייתי מכירה את החבר'ה כאן קצת יותר טוב הייתי יכולה לגלות לך מי טוב בעוגות אבל כיון שאני בעצמי די חדשה בסביבה ועוגות הן לא התחום שלי, תצטרכי לחכות למתנדב. להת'

מי שירצה לנדב את כישוריו באפיה...

הי סאם! אני גם מקווה שאכן תצליחי להגיע בשבת. לגבי עוגה - אני מניחה שאזלול כמו שצריך ביום שישי, אבל מי שירצה לנדב את כישוריו באפיה - יתקבל בברכה. יהיה מצחיק לפגוש את כולם בשבת. פתאום כל השמות הזוהרים האלו יקבלו עיניים, ופנים, וידיים. ורגליים.... אשמח לברך אותך, אני רק זקוקה לשם האמא. (שם פרטי, אין צורך בשמות משפחה.) * אגב, לקשתים יש את הכי הרבה כוח בתפילה כי תפילה היא חץ. וקשתים אומנים בעניין כידוע... עוץ לי.

את, את, חמודה את../images/Emo24.gif

ומזל טוב. אז מה את חוגגת פעמיים גם ת'לועזי??? נצלנית.

האמת קצת מוזר עניין הברכות...../images/Emo77.gif

אבל אני לא יכול להתעלם מהייצירתיות שלך...תקציב אין סופי לגלישה??
תגידי לא את זאת שאמורה לקבל ברכות?? שיהיה הרבה
,אני לא יודע מה הכוחות שלי
או
אבל אני מאחל לך עושר ב-א...
והרבה הרבה

חגי

New member
איזה גיא נשמה אתה!! צדדים אפלים

שלא ידענו עליהם...

תודה נשמה!! אתה פשוט מתוק...

האמת שאם לא הייתי מכיר אותך טוב הייתי חושב שגם לך יש צדדים אפלים...

חבל שלא תהיה בשבת דווקא שמעתי שאתה

אחד מהתותחים הרציניים בגלישה, ורציתי לחזות בכשרון. עוץ. שתדע רק שמחה אמיתית בחיים.

למעלה