הודעה לכולם !

הודעה לכולם !

כאחת שנמצאת בפורום הרבה זמן וכמציעה ספרים למכירה, אני מבקשת לספר לכולם על תופעה מעצבנת ביותר: אנשים מבקשים/מחפשים ספרים. ברור שזה שיש לו מגיב אם ישירות בפורום ואם באמצעות תיבת המסרים. הנימוס האלמנטרי הוא להגיב - לא חייבים לקנות ! אבל להתעלם ולא להגיב בכלל זה ממש לא לעיניין ! אפילו מעליב, זאת משום שמציעי הספרים (גם אני) טורחים לענות ואפילו שמים בצד את הספר המבוקש. אז חברים - לא חובה לקנות...אבל חובה להגיב. מספיק לומר תודה...

ספרן

New member
יש תופעה מעצבנת יותר

אנשים מגיבים ואומרים - "אני קונה" - אני שולח פרטים לתשלום והבן אדם נעלם. כבר קרה שלא מכרתי לבן אדם ב' כי אדם א' רצה לפניו, למרות שאדם ב' כבר בא לביתי וקנה ספרים אחרים. בן אדם א' כמובן נעלם מעל פני האדמה, ונותרתי עם הספרים...

shmuel149

New member
התופעות שסופרו לעיל מוכרות אפשר לסי

לסייג כל מכירה במספר ימים מוגבל ולאחר מכן למכור לאחר . כן אפשר לאמר לקונה כי הכל פתוח עד לקבלת התשלום. כך אפשר לעקוף מטרידים

חול1

New member
מאוד מסכים איתך. אבל חבל להעלב.

אלו שמתנהגים כך צריכים להתבייש אבל לתת להם את הכוח להעליב אותך? ועוד כמה סיפורים מפורום זה: מישהי מתקשרת לגבי זוג ספרים (כל אחד בשלושים ש"ח)ומודיעה שהיא מעונינת אבל רוצה אותם ביחד בארבעים ש"ח.. אני נכנס דרך שמה לספרים שהיא מוכרת והם במחירים מוגזמים של שישים ש"ח לספר בודד אם אני זוכר נכון...כשאני בעדינות מעיר היא נעלמת. אני מציע ספר מסויים ב 13 (שלוש עשרה ש"ח בלבד..)מישהי מתקשרת ועומדת על המקח... ונעלמת אח"כ..מישהו מתקשר 4 פעמים לגבי ספר מסוים שכנראה היה לו למכירה ולא ידע בכמה למכור וכמה לקחת על משלוח וכו' ומבקש פרטים,מבטיח כבר לחזור לקנות ו..נעלם...יחד עם כך רוב רובם של האנשים נעים הליכות, אוהב ספרים ומגיב מאוד יפה. יש שאפילו מתקשרים להגיד תודה.אז יש כל מני אנשים...

דנטל

New member
לי יש סיפור אחד שלא עשה לי טוב

גולשת יוצרת קשר בתיבת המסרים ומתענינת בקשר לספר מסוים. אנחנו מחליטות שמתאים לנו והיא מבקשת שאשלח לה לתא דואר. מצהירה בפניה שאני לא מתה על הרעיון ושהבוס שלי גר בעיר שלה והיא יכולה לקחת ממנו את הספר. אפילו נותנת לה שתי כתובות בהן הספר יכול לחכות לה. מצרפת גם את מספר הפלאפון של הבוס שלי כדי שיתאמו זמנים. הבוס שלי מצויד בספר מחכה... ומחכה... ומחכה. אמנם, הוא מעיד שהיתה שיחה בקשר לספר, אך מעולם לא נקבע איתו מועד לאיסוף. בסופו של דבר הספר הזה חוזר לתל אביב. פחות משמטריד אותי שהספר לא נמכר, מטריד אותי הטרטור של הבוס שלי שסחב את הספר איתו לכל מקום בגלל שהובטחו שתי כתובות אפשריות לאיסוף.

למעלה