הודעה לכולם!!!

rocket

New member
הודעה לכולם!!!

יש באתר של ערוץ שש הצבעה לגבי הפרק הכי אהוב של פוקמון והפרק שיזכה ישודר בחנוכה אבל הבעיה היא שהפרקים שהם מציעים שם דפוקים!!! למשל יש שם את הפרק הראשון, ``מגנמיט מתאהב`` ``צריזרד מתקרר`` ``מרוץ הפוקמונים`` ``מגדל האימה`` ``פארק הפוקמונים הענקיים`` אני הצבעתי ל``פרק הפוקמונים הענקיים`` אבל באופן כללי לדעתי אלה סתם פרקים גרועים... (הם היו צריכים לשים שם פרקים כמו צרות של עשירים או קרב הנסיכה או ``הקרב על הסנט אן`` שאני מפסידה בכל פעם שמשדרים אותו!!!)

טל16

New member
Holy Matrimony!!!!

הפרק הגדול ביותר בהיסטוריה של פוקימון

Pikachuit!

New member
Misty Meets Her Match !

הפרק הכי יפה ענק ומקסים !!! עוד כמה פרקים !! למרות שעוד פרק ממש יפה זה ``צ`ריזרד מתקרר``

טל 16

New member
לא.. ממש לא!

``Holy Matrimony`` הוא בהחלט הפרק הכי יפה! (פוקגירל ורוקט תעזרו לי פה!)

Pikachuit!

New member
היי לא הוגן !!

זה לא הוגן שלושה על אחד ! וצודקת .. Misty meets her match זה לא הפרק הכי יפה .. The Stun Spore Detour זה הפרק הכי יפה. :)

pokegirl

New member
לדעתי ``צרות של עשירים``

*איזה שם מפגר בעברית* הוא לא הכי יפה, אבל א... הממ... הוא מקום שני! ופיקאצ`וית: ראית את הפרק ההוא?

rocket

New member
Holy Matrinony Forever!

זה בהחלט הפרק הכי גדול שהיה עד עכשיו!!! הפרק היחיד יוכל לעלות על הפרק הזה הוא הפרק בו ג`סי וג`יימס יודו סוף סוף שהם אוהבים אחד את השני!! (ואני מקווה שיהיה כזה פרק!) למרות שיש עוד מלא פרקים יפים כמו ultimate test שאני פשוט חולה על הפרק הזה! ופוקגירל...כתבת ש`צרות של עשירים` זה מקום שני אז מה אצלך מקום ראשון??

pokegirl

New member
אז...

לפיקאצ`וית: התכוונתי ל-The Stun Spore Detour והפרק האהוב עלי הוא בכלל לא שיפי, אבל הוא כזה מגניב!!!!!! electric showdown

Pikachuit!

New member
?

ברור שראיתי את הפרק הזה .. אם לא ראיתי אותו איך יכולתי לקבוע שהוא כל כך יפה ?? :) נ.ב מה זה ``שיפי`` ?! והפרק הזה שאת מדברת עליו .. זה הפרק שאש זוכה בתג ברק ?

rocket

New member
ל Pikachuit!

קודם כל ``שיפי`` זה אומר שהיו כל מיני קטעים רוקטשיפים... (אני חושבת שאת יודעת מזה...) ודבר שני...בקשר לפרק HOLY MATRIMONY זה פרק מאוד מאוד יפה אבל כנראה רק רוקטשיפים באמת אוהבים אותו!!! למרות שנאי מכירה סתם אנשים שאומרים שזה אחד הפרקים הכי יפים...

pokegirl

New member
לדעתי ``צרות של עשירים``

רק לצחוק על השם!!! הוא לא יפה רק בגלל המפחידה הזאת שנראית כמו ג`סי- מה שמה?

Pikachuit!

New member
בעצם ...

שאני חושבת על זה הפרק הכי יפה הוא The Stun Spore Detour זה פרק שעדיין לא שודר, ובפרק הזה אש וטרייסי חולים ומיסטי מטפלת בהם !! (כמה חמוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

למעלה