הודעה לכולם:

הודעה לכולם:

לפני כמה ימים כתב הבחור פדי, שהוא כותב די קבוע בפורום אטמוספירה וחלל, שהוא עומד להתמנות למנהל הפורום הזה, ושהוא מזמין את כולנו לכתוב בו. נכנסנו בתום-לב, והתרשמנו מאוד מהתכנים ומרמת הכתיבה פה, וכל מה שכתבנו נכתב בכנות גמורה ומתוך כוונות טובות. עדיין לא הבנתי מה הקטע של פדי, באטמוספירה וחלל הוא לא הצטייר כמחרחר מהומות, אבל קבלו את התנצלותי על הבלגן.

הוא כנראה התכוון

שהוא הולך לבוא לפה מן ה-Hell... בכל מקרה, מקבלים...
מוזמנת תמיד!
[כמובן שהתנאי לכניסה לפורום הוא תואר שני לפחות בבלשנות וציון עובר בקורס ... של גנגי
. (התנאי האחרון מותנה במעמד חברתי-כלכלי גבוה במיוחד..)]

nutmeg

New member
באמת היה מוזר

להיכנס ככה לפורום - אבל לא נורא. נשמח אם תגיעו, בכייף.

גנגי

New member
ולהלן פרטים בעניין קורס הגמילה מ...

קורס הגמילה מ... ייפתח בשע"ט בשבוע הקרוב! בקורס תוכלו ללמוד שיטות מגוונות להימנעות מ... ולגמילה בטוחה וכמעט-ללא-תופעות-לוואי מ... (את תופעות-הלוואי תוכלו לראות כבר-בפרסום-זה, לצערי, אבל הן מה-זה-שוליות). מועדים: לשמחה. תדירות: אחת ל..., או פעמיים-שלוש ב... מיקום: טוב (אתר יוקרתי) מחירים: בשמיים. בואו בהמוניכם!!! לכל הנרשמים עד מוצ"ש מובטח שבקניית סופגנייה
במילוי... יקבלו צרבת חינם! המבצע עד גמר המילוי(...). ~גנגי, מומחית לגמילה מ... בשיטה-מעוטת-תופעות-לוואי~

shellyland

New member
הריבון (של הסופגנייה) ../images/Emo137.gif

גמל עליך ועלי ועל נפשי... (בת ירושלים או לא בת ירושלים?)

zimes

New member
התנצלותך מתקבלת,

אני מקווה שאפיזודת "פדי" ה(לא כל כך )משעשעת הסתיימה. אולי זו ההזדמנות לספר למשתתפים חדשים בפורום שפרום זה מנוהל ע"י קבוצת מנהלים, ושמדיניות הניהול היא מינימום התערבות, לכן אין המנהלים משתמשים בניק הניהולי (שמונה בעקבות אחד) אלא בניקיהם הפרטיים, במלי להכחילם. שב"ש

ס ק א ל י

New member
אז אולי באותה ההזדמנות...

תספרו למשתתפים החדשים מי (באמת) מנהל את הפורום? חג שמח!

shellyland

New member
מה, יש לפורום הזה מנהלים ../images/Emo12.gif

מי באמת מנהל את הפורום הזה: לדעתי, זה אחד הפורומים הבודדים בתפוז שבאמת מנוהל על ידי הגולשים ויש בו התערבות מינימלית של ההנהלה, בעיקר כשצריך לשים סקרים בנושאים חשובים כמו טושים ולורדים. על המחק שמוחק הודעות (אם צריך) והמשרשר חתומים: גרי רשף (להלן: יו"ר ההנהלה), צימעס, פלפל, חתול סמטה וליידי אן. עד היום זה היה (לפחות בשבילי) הפורום שהכי נעים להשתתף בו, ולמרות חילוקי דעות לעיתים קשים ומהותיים בין החברים, מעולם לא נרשמו בעיות רציניות ותמיד הדיון נשאר ענייני ותרבותי. גם כשהנושאים היו "בעיתיים" כמו ענייני דת או פמיניזם. מקווה שהוא ישאר כזה ויהיה מקום המפלט החביב עלי ביותר בכל הרשת.

ס ק א ל י

New member
ומה עם...

שמונה בעקבות אחד? (סקאלי ממשיכה לנסות להבין את הקונפיגורציה...)

אני מנחשת שזה פשוט הניק

דרכו הם עושים פעולות ניהוליות. [לכולם יש את הסיסמא של המשתמש "שמונה בעקבות.." וכשכל אחד מהם רוצה למחוק הודעה/ לעשות פעולה ניהולית אחרת הוא פשוט נכנס לניק הזה ועושה מה שהוא צריך. [כפי שאתם שמים לב- השלב הראשון בקורס הגמילה של גנגי הוא להוריד נקודה אחת מהמינון. . כל שבוע צריך להוריד 1/4 נקודה עד שיום אחד נוכל לפסק עם מינוס מאה (!) נקודות! (איזו פנטזיה פרועה..
) תארו לכם לאילו גבהים חדשים יוכל להגיע יובל ביצרתו כשבאמתחתו -........ ..]

גם אם לא מבינים אותך, עושה רושם

שאת מבינה מצויין את העולם
(למקרה שחשדת, לא, אני לא חלק מהשמונה..) (שמתם לב לתחילת היישום

zimes

New member
שמונה בעקבות אחד

הוא שם המשתמש הקיבוצי. הוא, למשל, היה שולח מסר נוזף לפדי, אם היה עולה הצורך.

shellyland

New member
הוא גם זה שלמשל

צריך להוריד את ההודעה על מפגש הפורום ועל ההשקה של הספר של יובלי מהעמוד הראשי (אההמ... אההמ...)?

zimes

New member
לא, זה דווקא לא הוא עושה.

זה עושים כל המנהלים מהרשימה ההיא, לפעמים.

shellyland

New member
אתה בכלל לא עם שלי

אתה רחוק נורא, ושלי כאן, לבד, בחושך, מתגעגעת...

במיגבלותי, ואני ידוע כמוגבל למדי../images/Emo8.gif

ואולי תפתחי את המסנג´ר אז תהיי פחות לבד.. (אסור לי יותר משתיים..)

אני לא יכול

נפלאות הן דרכי המחשבים: הICQ מתנגש לי עם הWINDOWS והאנטי וירוס. תופעה תמוהה ביותר שמתברר שקיימת אצל עוד חו"לניקים. זה מפיל את המחשב. קטונתי.

למעלה