הודעה לכולם....

Missunderstood

New member
הודעה לכולם....

אני מלאה. לא שמנה מאוד, לא רזה. איך אומרים... שמנמנה. תמיד שנאתי את עצמי בגלל זה. לא יכלתי להביט במראה. אבל לפתע אנשים מסביבי התחילו לתת לי את התחושה שהם אוהבים אותי כמו שאני. יש לי חבר מקסים (וכן כן.. תתפלאו...רזה) והוא אוהב אותי בזכות מה שאני בפנים ולא בחוץ. עכשיו אני מרגישה מאוד טוב עם עצמי, יש לי הרבה חברים והרבה חום ואהבה. אז מסר לכל האנשים אי-שם: די להסתכל על מראה חיצוני! בנאדם מלא הוא לא בנאדם שונה. תתנסו קצת להסתכל לתוך הנשמה.... ולכולם יהיה יותר טוב. אל תתנשאו בגלל משקל, שיער, גובה וכו´. כולנו שווים... בבקשה שימו -
- לעניין. אוהבת, אני

שבת שלום

גם לי יש חבר ועוד הרבה ידידות וידידים ומשפחה מקסימה ובכל זאת אני לא אוהבת את הגוף שלי. דוקא החבר שלי הציע לי להצטרף לפורום הזה כדי שהיחס שלי לעצמי ישתנה. בונבונית האחת

DREAM111

New member
היי בונבונית

תמסרי לחבר שלך כל הכבוד. מעשה חכם הוא עשה. אני מציעה לך לקחת את דברי ברנדה "הדרך להערכה וקבלה עצמית" תשבי עם זה קראי והפנימי. מבטיחה לך שתראי שיחול בך שינוי אחרי הקריאה. וכמובן תתמידי להיות חלק מאיתנו שלמדנו לאהוב ולקבל את עצמנו כשם שאנו.
.

Missunderstood

New member
זה עצוב לי מאוד לשמוע...../images/Emo10.gif

חבל שאת לא אוהבת את עצמך! גם אני הייתי ככה פעם... די ראבק מי שלא אוהב אותי כמו שאני יכול ללכת לחפש את החברים שלו! תאמצי לך גם את הגישה הזאת .....

DREAM111

New member
היי ברוכה הבאה

אני שמחה בשבילך שמצאת את האושר. כייף שבן הזוג מפרגן ואוהב. חשוב שאת תאהבי את עצמך באותה מידה שבן זוגך אוהב אותך. תמשיכי להנות מכל רגע של אהבה שיש לך.

למעלה