הודעה לכולם-

Bantus

New member
איזה אופציות אחרות???

איזה מגיבה כמו ילדה קטנה, זה הכל בצחוק- אני לא באמת נפגעת שהמדריך שלי אומר לי "פלאדרה" ואז מישהו מתקן ל"לואדרה" ואז כולם אומרים שהם חיכו למישהו שיתקן, וכמו זה אני לא יקח את העניין קשה-זה הכל בצחוק וכלום לא רציני בעניין השם! דבר שני, אני לא רבה עם אבי,הוא יודע טוב מאוד שאני מתה עליו
וכן, כבר התרגלתי לזה שקוראים לי ככה,חפיף, בקטנה.. :)

avishem

New member
מתה עלי? ממתי? חח...

ויש אופציות אחרות שהעלתי פה... היית עם בגדים מלוכלים באותו יום... או כתם... או שלעסת מסטיק כמו פרה או מכונת כביסה.

Bantus

New member
לעסצתי מסטיק כמו מכונת כביסה

אז בוא אני יתקן אותך: 1. לא היה לי מסטיק ואני לא עם מסטיקים באימונים מאז תקרית לא נחמדה. 2. באימונים אני עם בגדים נקיים ולא מלאים בזיעה (לא שאני כזה מזיעה באימונים) מאימון שעבר. אבל אני לא יודעת מה איתך ומה אתה לובש באימונים.

jennie 00

New member
איזה מתוקיס אתם...

חחחחחח אני יודעת שאתם לא באמת רבים לאודרה<דניאל> איזה תקרית שתפי... ד"א אבייייי מי לועס מסטיק כמו מכונת כביסה זה אחד הדברים הכי מצחיקים ששמעתייייייייי

avishem

New member
לאאאאאאאאא הבנת אותי../images/Emo70.gif

יש מי שלועס כמו פרה... את יודעת עם פה פתוח והמסטיק זז מצד לצד... אז זה ניראה כמו המכונות כביסה עם הפתח בחזית שמסתובבות וכל הכביסה מתהפכת... אז אני לא יודע מה עבר לאותו האדם בראש שהוא החליט שדניאל היא כובסת... מי יודע.. אולי הוא אפילו נביא זה לא ענייני, אני פשוט הבאתי לה מה אני חושב (סיבה ל"למה קראו לה ככה")

Bantus

New member
ללעוס כמו מכונת כביסה-

רעיון לא באסט, אבל בסדר, יש לך דמיון מפותח... אולי הוא נביא, הוא המאסטר שלי (זה מספיק קרוב, לא?) ואולי עברו לו בראש סמים באותו רגע..יש מצב, לא?

Bantus

New member
זה דיי עצוב,

היינו באימון והייתי עם מסטיק, עבדנו על בעיטות בזוגות והזוג שלי בעט בי בצוואר או משהו ובלעתי את המסטיק, אבל הוא לא ירד, הוא נשאר תקוע ואני ניחנקתי... זה היה דיי מפחיד..אבל בקטנה..אני עדיין חייה :)

jennie 00

New member
אימאאאא../images/Emo122.gif איזה פחד

העיקר שאת עדיין פה איתנו טפו טפו טפו
[חיחיחי]

למעלה