הודעה לכולם-

Bantus

New member
הודעה לכולם- ../images/Emo53.gif

אני צריכה לכתוב עבודה בקפואירה על סמבה, זה בשביל לקבל חגורה ירוקה (דרגה לפני מדריך) בקיצור, אני צריכה את העזרה שלכם!! אם למישהו יש איזה קישור או משהו שיש לו על סמבה אני מה זה ישמח לקבל, ועוד משהו, העבודה צריכה להיות באנגלית אז אם תשלחו ישר קישורים או משהו באנגלית זה מה זה יכול לעזור (למרות שאני דוברת אנגלית אז זה לא ממש בעיה- סתם אין לי כוח לתרגם. אם תוכלו לעזור לי אני מה זה ישמח תודה!

Bantus

New member
אני ירשום

אבל אני לא חושבת שאני צריכה לציין לו מאיפה הוצאתי את החומר..

avishem

New member
ד"א כשתסיימי את העבודה, תוכלי

להעלות אותה למאמרים של הפורום

jennie 00

New member
רעיון טוב....

שלחי לי ואני אעלה אותה למאמרים של הפורום

Bantus

New member
ברור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק בבוא הזמן תגיד לי איך מעלים אותו ועושים את זה, אבל אני צריכה להגיש אותו סוף פבואר אז יש זמן, במיוחד שאני נכנסת לתקופת מבחנים כזאת ככה שעוד איזה שבועיים ככה הוא יהיה פה.. אני ישלח לך הודעהו ותגיד לי איך מעלים.. |:)|

avishem

New member
עברית שפה קשה...

ג'יני כפרה עליה כתבה לך שתשלחי אליה את העבודה והיא תעלה אותה לפורום. למאמרים. קפיש?

jennie 00

New member
../images/Emo110.gifוואי אבי .....

אני רואה שאתה כול הזמן מתרגם את מה שאני אומרת

avishem

New member
חחח... מפריע לך? אמ... טוב אבל אם

יום אחד יקרה לך משהו בגלל שלא תרגמתי ומישהו הבין לא נכון אל תאשימי אותי טוב!!!

jennie 00

New member
בסדר בסדר....

חחחחחח דניאלוש..רגע מה כינוי בקפוארה(כדי שאני אתחיל לקרוא לך ככה באופן קבוע
) ואבי לא אין לי שום בעיה עם זה ואני לא אאשים אותך בכלום

avishem

New member
להיפך... זה קורע../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

Bantus

New member
לא זה לא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif

jennie 00

New member
קודם כול אבי זה לא מצחיק

ולא יפה לצחוק על דניאלוש שלנו ושנית, אתם מוכנים להפסחק "לריב"

avishem

New member
"באתי לעזרת חחחחחחבר...."

חחחח........ זה מצחיק שנתנו לה את הכינוי הזה רק בגלל שובניזם או 2 אופציות אחרות שעולות לי לראש ופרטתי פה אבל הן לא ניראות לי... וכן, זה מצחיק אותי!!! בפורום אני מביע דיעה, ואני לא רב עם דניאל, מי כמוה יודע כמה אני חולה עליה (זה שהיא לא עושה עם זה כלום זו לא אשמתי אבל הפורום זה לא הדיון הזה) עכשיו, כמעט כולם מקבלים את הכינוי בגלל משהו מצחיק או מציק... היא לא משהו מיוחד והיא תצטרך להתרגל לזה שקוראים לה כובסת... מה שעושה את העניין יותר מצחיק זה איך שהיא מגיבה כמו ילדה קטנה (כמוני) לעניין הספציפי הזה... וזה הכי קורע.... ג'יני, מזתומרת לא יפה לצחוק על דניאלוש שלנו, אמרת שאת רוצה לקרוא לה בשם שלה אז יאללה, "לא נעים לצחוק על הכובסת שלנו..." ושנית כמו שהסברתי אנחנו לא רבים (לפחות לא אני)... חוצמזה, אני לוקח דוגמה מהמאסטרה... אם הוא קרא לה מצחוק גם אני עושה את הדבר הזה... (ככה עליתי רמה...
)

למעלה