הודעה לכולם.. כנסו..

jakecarter

New member
הודעה לכולם.. כנסו..

רציתי לשאול אם למישהו יש כאן אתר לאי אר? הנתי שגל בנתה משהו ולא יודע מה עוד.. אנא, קישורים, ולמרות שלי אישית אין הרבה זמן פנוי, עדיין יש אז מה דעתכם להתחיל בפרוייקט לאתר של הפורום? כלומר, לא רק של אי אר, אלא של הפורום, זה כולל אי אר, חדשות, שרשורים מועדפים, חברי פורום ובלה בלה בלה בכל מקרה, לי יש דיי רקע כדי לבנות אתר... נגיד! אז.. יאללה, שרשרו תגובות.. ועוד משהו, באיזה כיתה נמצאים פה כולם? גל, חשבתי שאת ב-יב´, אבל אם יש לך מבחן בלשון אולי את בי´? אני יא´.. ואתם?

jakecarter

New member
ועוד משהו..

ראיתי שיש 112 חתימות בעצומה!! לכמה אנחנו מחכים?

~*~gaL

New member
אמממ..

מיכל בונה אתר.. אבל כרגע היא בהפסקה ;)) וזה באמת יכול להיות מגניב! רעיון נחמד. אבל רק שתדעו, אם אני זאת שבעצם *בונה* אותו, זה יהיה ללא HTML (דרך GC) וזה לא יהיה אתר מופלא כמו נגיד.. "Carter n´ Abby" (מבחינת עיצוב). וכן.. י´ :) הנה, אמרתי. יש לי גם מבחן בערבית ביום ראשון. אה, ובסוף לא היה בוחן בלשון היום.. טוב, אבל יש מבחן בלשון ביום רביעי. בקשר לעצומה: נכון שזה נהדר?! אני כ"כ מאושרת! ואני לא מה לעשות.. תראה, אם בפחות מחודש הצלנו להשיג מעל ל-110 חותמים, מי יודע מה יקרה בעוד חודש?

~*~gaL

New member
וכמו שכבר נאמר בעבר..

אני לא ידעת לכתוב. -------> "ואני לא ***יודעת*** מה לעשות.." ותגידו, איפה כולם? מה קורה פה? :)

../images/Emo6.gif

אני ביקשתי מעוד שתי חברות שלי אתמול לחתום על העצומה, למרות שהן לא אוהבות אי.אר.
;)

ERonny

New member
אז.....

אין לי בעיה לעזור בבניית האתר... אני יודעת Flash ו HTML ברמה גבוהה וגם תוכנות גרפיקה.. ד"א אני בכיתה ח´.

bono 126

New member
אז..

אז ככה אני יודעת גם HTML עם אתם זקוקים לעזרה או משהוא.... ובקשר לעצומה אני ועוד כמה חברות שלי בונות אתר לכיתה ואני אפרסם שם ואם אני אבקש נורא יפה.. אני חושבת שהם יסכימו לעזור...
ואני מכירה עוד כמה אנשים שאוהבים את אי אר אז אני חושבת שנצליח לגייס הרבה אנשים.. אבל שכחתי את הכתובת... אה ואני בכיתה ז´...

למעלה