הודעה לכולם ולזהב

ע ו פ ר ה

New member
הודעה לכולם ולזהב

קיבלתי במייל משהו וחשבתי על כך שהיום זהב היתה במצב רוח על הפנים. אז אני שולחת לנו משהו לימי החופש החמים. באהבה עופרה

zahav2007

New member
תודה עופרה'לה!../images/Emo13.gif

זה ממש חמוד מצידך! היום קצת יותר טוב...אבל עדיין זה מאיים בתוכי...המצב רוח רע הזה! אבל אמרתי לעצמי בבוקר-היום יהיה יום נפלא! ויהי מה. ואני יכולה להגיד לך שבבוקר שקמתי והלכתי למטבח להכין לי ולבעלי שתיה חמה...חמותי היתה שם ותלתה כביסה ואמרתי בוקר טוב,והיא בכלל לא ענתה לי! וזה היה ממש פוגע ומוזר... אני בכלל לא מבינה את היחס שלה אליי,כבר המון זמן... אני יודעת שהיא טיפוס דכאוני בעל מצבי רוח,וזה לא בהכרח קשור אליי...אבל אני בטוחה שיש לה גם בעיה איתי! בכל אופן,אחרי זה הלכתי למקלחת לשטוף פנים,ואמרתי לעצמי-זו רק תחושה.... כי הרי נפגעתי ממנה וישר התחלתי בניתוח:למה היא מתנהגת אליי ככה? וזה עורר בי כעס...אבל ברגע שאמרתי לעצמי את המשפט הזה...פתאום הרגשתי טוב יותר. והרגשתי מעליה...לא נתתי לה להשפיע עליי. זו עבודה לא קלה,אבל אני מנסה לעשות אותה יום יום. בקיצור,שיהיה יום נפלא ונשתמע... זהב

the lovely lady

New member
ככה הם החיים ../images/Emo140.gif

מתמודדים איתם כי אין ברירה, אפילו אצלי יש בעיות מאוד דומות לשלך זהב. רק שאצלי זה עם חברה אחת, שאני מרגישה שהיא מרשה לעצמה להתנהג איך שהיא רוצה ורק כשהיא צריכה "עזרה" היא פתאום נחמדה ואומרת שתמיד היא תהיה שם בשבילי (וגם בשביל אחרים) אבל ברגע האמת זה לא קורה. אותה, תמיד צריך לרצות. תמיד היא מוצאת את הבעיות אצל אחרים בחברות איתה. היא חמוצה לפעמים והתגלו בה דברים שלא הכרתי. קצת דומה. את צריכה להתרחק מאנשים שלא עושים לך טוב, לא משנה אם זו חמותך או אמא שלך, פשוט להתרחק ולא לנסות בכוח. שיהיה לך בהצלחה רבה זהב!

למעלה