הודעה לכולםםם

הודעה לכולםםם../images/Emo124.gif

היי מה המצב
תשמעו יכול להיות שאני לא יהיה בפורום בחודש הקרוב (מעכשיו ועד לדעתי חודש מֵרץ בערך עד ליום שמתחפשים או אולי אחרי)אולי פה ושם אני יגיב טיפונת על ההודעות אבל ממש קצת ואם אני כבר יכתוב לכם הודעה אז זה יהיה רק בסביבות 9 או 8 בלילה כי אני רק בכיתה ז'''' ויש לי מלאאאאאאאאאאאאאא עבודות ומבחניםםםםםםםם ומה לא
ואני בזמן האחרון בלחץץץץץץץץ כי אני באמת לא רגילה לכל כך הרבה עבודות ומבחנים ביסודי היו נותנים לנו עבודות ומבחנים אבל לא בלחץ כזההה ופיתאום הכל בא לי ב"בום" כזההה....היום ישבתי מ3 עד עכשיו על עבודה אחת עם עוד חברה......ואני מותשתתת מעייפותתתתתת אני יתגעגע אליכםםםםם LOveeeeee

love amor

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif

אממ מה אני יגיד? חחחחחחח יש לי השנה בערך 7 בגרויות שהביי"ס הדפוק לא טרח ללמד אותנו כמעט כלום באף מקצוע וכנראה לא תהיה לי תעודת בגרות בגללם
וד"א לא טוב להיות בלחץ!

k a b o o k

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

הילו'ש.., תשתדלי להיכנס הרבה
ולחזור הכי מהר שאת יכולה...
ותהיי לפעמים באייסי, איך אפשר להעביר יום בלעדייך
בהצלחה בעבודות ובמבחנים..

הילההה מאמו'שששש ../images/Emo13.gifשמאל|

קודם כל בהצלחההה בהכללללל
במבחנים בעבודות ...
קטןן עלייייך
.. ו... ניתגעגע אליייך תחזרי הכי מהר שיש..
תהיי ב17 למרץ....
שי| אוי לך אם לאאאא
...
ו...... תדעי שאני מתה עלייייך ...ותיכנסי פה ושם .. אז יאלה מאמו'שש המון הצלחה ..ותעברי את זה "צ'יק צ'אק..

אני מבטיחה להיכנס מדי פעם..

אמרתי לכם...
נויו'שש היומולדת שלך ב17 למרץץץ
גם לאחי יש יומולדת בתאריך הזה... אל תדאגי אני מבטיחה לבוא...... חח עכשיו אני יהיה שמחה כפליים.. אחי יהיה בן 8 ואת בת 15???? איזה כיףףף
ויניבו'שששש נשמה אל תדאג אם יהיה יום שאי בכלל לא יוכל לינס אז אני יגיד לרעות שתמסור לכם משהו בשמי lovEEEEEEEEEEEE

../images/Emo15.gif../images/Emo143.gifהילונתתת בובההההה../images/Emo26.gif

טוף אז קודם כל, ב ה צ ל ח ה בכל המבחנים והעבודות
. ותשטדלי לחזור אלינו הכי מהר שאת יכולה, ולכתוב הרבה [כמה שתוכלי]
זייהוו... לאב יו

איזהחמודים אתם אני מתה עליכם../images/Emo25.gif

עכשיו היה לי קצת זמן להיכנס...ואולי היום אני יהיה יחסית הרבה בפורום מאשר בשאר הימים...כי היום למזלי יש לי ללמוד רק למבחן קטן לעשות שיעורים וזהו אני חושבת....ונוי מסרתי לאח שלי
ולעדי...אני מבטיחה להגיע ליומולדת שלך..ובכלל אני אמרתי לכם שעד ככה ה9 לשלישי או אחד מהימים בחודש השלישי אני יחזור לכאן במצב ממש רגיל.. LOVeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee הֵילה.....

Ch00kAr GirL

New member
וכמובן ../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif

ויש לי גם הודעה מדנה: עד יום שני לא יהיו סיכומים יומיים מכיוון שלדנה יש עומס בלימודים..אז מי שרוצה לעשות סיכום יומי יכול לעשות

../images/Emo85.gifלכל הנבחנים..

שיהיה לכם בהצלחההה
אני ממחר מקווה לחזור למתכונת הרגילה... בכולופן אני פה.. גם בימים האחרונים נכנסתי וקראתי.. אז שוב.. המון המון המון המון המון המון המון המון בהצלחההה

למעלה