הודעה ליקי

s2900

New member
הודעה ליקי

יקי , מה נעשה איתך אתה תותח אבל תתחשב בנו 4 שעות בלי לזוז מהטלוויזיה לא יכלת לקנות תוכנית לא שווה , לפחות אחת... מה אם איזה הפסקה של יותר מ2 דקות בין פרק לפרק שנוכל להתקלח , ללכת לשירותים בכיף לדבר עם האישה לעשות משהו הכל ברצף !!!! אתה מלך העולם קצת להתחשב במכורים , לא הרבה שבי

זו סדרה גדולהההה

איך הת פגישת מחזור אתה לא רואה אבל את הרווקה כן? אני ראיתי את העונה הראשונה ושמעתי שהשניה יותר טובה... ואם נהינתי מאוד בעונה הראשונה (ונהינתי מאוווווד) אז אין ספק שאני אהנה גם בשניה! דקוה הרווק/ה ניראה מוזר שמכמה פגישות קטנות מוצאים את האיש/ה של חייך?! בגלל זה את כל העונות של הרווק והרווקה לא ראיתי... אבל מרידית כ"כ מתוקה... שאת העונה הזו אני אראה :)

Aviad1987

New member
נכון.. קרה לי היום חח

אבל אפשר לחלק את זה לראות תוכנית או שתיים בשידור הראשון ואת השאר באחד מהשידורים החוזרים שלהם. ככה יש מספיק זמן

זה מה שטוב ב yesREAL החדש הזה

שיש גם שידורים חוזרים אחה"צ... אמנם לא של הכל אבל זה עוזר לתכנן ת'זמן

ראסמי..הבעיה שאפילו הפרסומות ממקרות

הפרסומת של הישרדות למשל... חחחח אני גם אחד כזה שהפרסומות של התוכניות מעלות לו את רמת ההתרגשות :)

Aviad1987

New member
זה מחלקת הפרומו של יס

גם אם התוכנית מעפנה הם יעשו לזה פרומו כזה מפוצץ שאתה תרצה לראות אותו ואת התוכנית בכל זאת .

yes REAL

New member
LOL ../images/Emo6.gif זה חד פעמי

בגלל שהפרק הפותח של השרדות היה ארוך מהרגיל (15 דקות יותר נטו) קיצרנו את ברייק הפרומואים כדי לא לגרום לסדרות לעלות באיחור ניכר. אבל החל מהיום הכל חוזר לשגרה - 5 דקות ברייק פרומו (והזדמנות לעשות פיפי
).

rosh12

New member
לאיזה תווכנית?

מי היה המנחה ובאיזה תחנה כי אני גם ראיינת לרדיו את יקי המנהל של יס ריל

שלגיה22

New member
למה אין הפסקה בין סדרה לסדרה

הגזמתם אין שניה לזוז לעשות פיפי צריך לפחות 5 דקות הפסקה מסדרה לסדרה אוו שנאלץ לותר על משהו

yes REAL

New member
כן, גם לגל"צ וגם לרדיו אמצע הדרך

הקול שלי יצא מזעזע ביותר.

Aviad1987

New member
שאלה בקשר לזה

אמרו לי שאמרת בראיון לגל"צ שיש מחשבה להפוך את הערוץ לקבוע. זה נכון או שסתם עבדו עליי?!

למעלה